Milyen járható szakmai út? Ki hozza nekik a meccseiket a bírón kívül? Fati nem rossz, de Messi, TS meg mostanában Griezmann nélkül annyira menne, mint Vinicius.Babinho írta: Épp azt írtam, hogy annak ellenére, hogy a covid meg a vezetőség odaát MINDENT elcseszett, a szakmai stáb kezdi felismeri, hogy az egyetlen járható út, hogy beépíti a fiatalokat, használja őket, hiszen előreláthatólag ők lesznek a barca egyetlen esélyei a következő években...erre leírjátok, hogy de a vezetőség mindent elbaszott
Azt hiszem én sem a milliardos adossagot kivantam meg, csak egy járható szakmai utat néznék meg itt is szívesen...talán végre egy meccset élvezni is tudnék. Jó lenne újra megtapasztalni. Rég volt.
Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Épp azt írtam, hogy annak ellenére, hogy a covid meg a vezetőség odaát MINDENT elcseszett, a szakmai stáb kezdi felismeri, hogy az egyetlen járható út, hogy beépíti a fiatalokat, használja őket, hiszen előreláthatólag ők lesznek a barca egyetlen esélyei a következő években...erre leírjátok, hogy de a vezetőség mindent elbaszott
Azt hiszem én sem a milliardos adossagot kivantam meg, csak egy járható szakmai utat néznék meg itt is szívesen...talán végre egy meccset élvezni is tudnék. Jó lenne újra megtapasztalni. Rég volt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
sebydani írta: Barca.. faszomat a Barcelonába . Ez a kifinomult véleményem.
Bocsánat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Barca.. faszomat a Barcelonába . Ez a kifinomult véleményem.
Bocsánat.
Bocsánat.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ha nem történik csoda, akkor felszámolják a Barcát, mert úsznak az adósságtengerben, és a bevételek már nem fedezik a kiadásokat.
Persze csak vicceltem
Persze csak vicceltem
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
mégis miből meg kit vennének meg? örüljenek ha nem kell eladni mindenkit a stadion nevét meg messit nem kell elküldeni fellépni a cirkuszba amíg még ott van h legyen pénzük a tartozásokraBabinho írta: A barca kezdi felismerni, hogy ha covid van, meg gazdasági reccs, akkor nem a bukott sztárokat (Hazard), illetve B kategórias arcokat kéne nyomatni (nálunk ugye ez lenne a Vini, Odri, Isco stb vonal), hanem hozzá kéne nyúlni a reményteli (sajátnevelésű vsgy fiatalon megvett) fiatalokhoz, akik játéklehetőséggel, percekkel önbizalmat kapnának, és talán meg is szakadnának a mezért. (Ők lennének a kiebrudáltak közössége, nem sorolom ki van kölcsön rakva, vagy opcióval eladva).
Nálunk is ez lenne a jövő. Az A kategóriát megtartani, a B kategóriát nem, és a fiatalokat betenni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megint jön az irigykedjünk a Barcára mese.
Le se szarom a Barcát. 1,2 mrd adósságuk van. A stadionjuk lassan összeomlik (jó, nagyon lassan). Náluk még mindig ott van Messi, akinek hiányát a legjobbkor fogják remélhetőleg megérezni. Mert majd akkor megy, amikor kongani fog a kassza. Hacsak nem mennek két szinttel lejjebb
Le se szarom a Barcát. 1,2 mrd adósságuk van. A stadionjuk lassan összeomlik (jó, nagyon lassan). Náluk még mindig ott van Messi, akinek hiányát a legjobbkor fogják remélhetőleg megérezni. Mert majd akkor megy, amikor kongani fog a kassza. Hacsak nem mennek két szinttel lejjebb
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A barca kezdi felismerni, hogy ha covid van, meg gazdasági reccs, akkor nem a bukott sztárokat (Hazard), illetve B kategórias arcokat kéne nyomatni (nálunk ugye ez lenne a Vini, Odri, Isco stb vonal), hanem hozzá kéne nyúlni a reményteli (sajátnevelésű vsgy fiatalon megvett) fiatalokhoz, akik játéklehetőséggel, percekkel önbizalmat kapnának, és talán meg is szakadnának a mezért. (Ők lennének a kiebrudáltak közössége, nem sorolom ki van kölcsön rakva, vagy opcióval eladva).
Nálunk is ez lenne a jövő. Az A kategóriát megtartani, a B kategóriát nem, és a fiatalokat betenni.
Sajnos ez a pandemia is a Real szemszogebol a leheto legrosszabbkor robbant be, pont amikor a generaciovaltasnak kene jonnie, es sulyos penzekert kene jatekosokat igazolni. Ez ugye nem fog bekovetkezni, igy a jelenlegi keret maradni fog, mar aki marad. Inseges idok ele nezunk az biztos.
Viszont ami a keretet illeti, messze tobb van ezekben. Nehogy mar egy Sahtar vagy egy Alcoyano kerete jobb legyen... vagy akar Alaves, Levante, csak hogy parat emlitsunk akik elvertek minket. Sokkal tobbre lennenek kepesek ezek a jatekosok ha normalisan lennenek menedzselve, es nem lennenek csapagyasra hajtva. Ez viszont az edzo felelossege.
Viszont ami a keretet illeti, messze tobb van ezekben. Nehogy mar egy Sahtar vagy egy Alcoyano kerete jobb legyen... vagy akar Alaves, Levante, csak hogy parat emlitsunk akik elvertek minket. Sokkal tobbre lennenek kepesek ezek a jatekosok ha normalisan lennenek menedzselve, es nem lennenek csapagyasra hajtva. Ez viszont az edzo felelossege.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Na jól van akkor..jókat röhögtünk itt a Barcán, a szenvedésükön..Sokáig tartott.
Edzőt,vezetőt cseréltek, felálltak a padlóról. Ha nyernek a Bilbao ellen holnap akkor előznek is minket a tabellán.
Itt meg ugye minden rendben, mindenki igazából qva jó csak a pálya rossz, nem volt szerencsénk, vannak rosszabb napok és az összes kiscsapat lassan faxra húz minket.
Nagy szerencséjük ezeknek a naplopóknak, hogy nincs a Bernabeu über igényes közönsége, mert már rég menne a fehér zsepi és a fuera.Ilyen szempontból kár is ez, még ha sokszor irritáló is a Real közönsége.
Ebben a covid lötyögése belealszik rendesen ez a rém gyenge csapat, ahogy ZZ és barátai is csak elvegetálnak.
Nem akar itt már senki semmit. Mindenki jól lakott a jó játékosok a rakat sikerrel a bénák meg a fizetésükkel és röhögnek, hogy itt lehetnek nulla tudással.
Eltesped itt mindenki.
Egy rendes elnök az asztalra baxna szezon vége felé, fejek repülnének és elkezdene focistákat igazolni, a selejtet meg kitenné. Ez lenne a helyes út.
Edzőt,vezetőt cseréltek, felálltak a padlóról. Ha nyernek a Bilbao ellen holnap akkor előznek is minket a tabellán.
Itt meg ugye minden rendben, mindenki igazából qva jó csak a pálya rossz, nem volt szerencsénk, vannak rosszabb napok és az összes kiscsapat lassan faxra húz minket.
Nagy szerencséjük ezeknek a naplopóknak, hogy nincs a Bernabeu über igényes közönsége, mert már rég menne a fehér zsepi és a fuera.Ilyen szempontból kár is ez, még ha sokszor irritáló is a Real közönsége.
Ebben a covid lötyögése belealszik rendesen ez a rém gyenge csapat, ahogy ZZ és barátai is csak elvegetálnak.
Nem akar itt már senki semmit. Mindenki jól lakott a jó játékosok a rakat sikerrel a bénák meg a fizetésükkel és röhögnek, hogy itt lehetnek nulla tudással.
Eltesped itt mindenki.
Egy rendes elnök az asztalra baxna szezon vége felé, fejek repülnének és elkezdene focistákat igazolni, a selejtet meg kitenné. Ez lenne a helyes út.
ha már tudják hogy nyáron nem lesz 2-300millió euró igazolni akkor nincs értelme ezt folytatni, ha abból indulunk ki hogy ebből a keretből már zidane többet nem tud kihozni. akkor értelmetlen a jelenléte.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Az a baj, hogy most, ezekkel a körülményekkel, ezekkel a játékosokkal, ezekkel a hiányzókkal ez az eredmény a realitás. Az egységesebb, jobb, vagy a győzelmet jobban akaró csapat győzött. Meggyőződésem, ha megint lejátszanánk az elejétől, megint kikapnánk.
Nem lehet más az eredmény akkor, ha rekordösszegért vett ember, ha nagyritkán bevethető, semmi hatást nem tud a meccsre gyakorolni, a csatárunk emberhátrány esetén is kevesebbet fut 1 kilométerrel, mint az ellenfélé, pedig fordítva kellene, szögletekhez basznak felmenni a játékosaink, két három fehér lézeng a sok védő között. Vagy a játékosaink egy része nem üti meg a szintet, és az ellenfélnél sem férnének a csapatba. Ilyen Odriozolák, Marianok, Viniciusok minden bokorban teremnek. A spanyol bajnokság átlaga ezeknél az embereknél magasabb szintet képvisel már. Szégyen, hogy nullkilométeres Arribasok szinte felfelé lógnak ki.
Az, hogy most a mezőny legjobbja Casemiro (ő volt a legjobb, nem az a szerencsétlen, akit a végén kijelöltek), Courtois, Kroos, Modric űrfocit tolt, kevésnek bizonyult, mert a másik 7 (6) ember nem tudott a feladathoz újfent felnőni.
Amúgy nem bántam volna, ha mondjuk elmegy a térerő a mobilhálózatról a meccs idejére, kíváncsi lettem volna egy tisztán Bettoni meccsre. Így bármelyikünk sétálgathatott volna a vonal mellett nyakkendőben meg dzsekiben, bármi történt, vagy nem történt, a segéd más szaladt a mobillal.
Valaki az évek alatt nagyon szétcsapta ezt a csapatot. Nyilván kétesélyes ilyenkor, vagy az edző, vagy aki felette van. Vagy mindkettő. Osszák be egymás között. De remélem, lesz szezon végén személyi következménye. Ez most így megy végig, se eredmény, se csapatépítés, mert mindenkit odaadogattunk, akiket esetleg be lehetett volna építeni. Az a legnagyobb baj, hogy ez a szezon most potyára ment ki a csövön. Engem sem érdekelne a negyedik hely sem, ha látnék a pályán szaladgálni a meghatározó öregek mellett4-5 ígéretes fiatal arcot.
Nem baj, szerencsére a barca válságban van és a csőd szélén, nálunk meg minden stabil és rendben van. Ez nagyon látszik a tabellán is. Vagy nem.
Nem lehet más az eredmény akkor, ha rekordösszegért vett ember, ha nagyritkán bevethető, semmi hatást nem tud a meccsre gyakorolni, a csatárunk emberhátrány esetén is kevesebbet fut 1 kilométerrel, mint az ellenfélé, pedig fordítva kellene, szögletekhez basznak felmenni a játékosaink, két három fehér lézeng a sok védő között. Vagy a játékosaink egy része nem üti meg a szintet, és az ellenfélnél sem férnének a csapatba. Ilyen Odriozolák, Marianok, Viniciusok minden bokorban teremnek. A spanyol bajnokság átlaga ezeknél az embereknél magasabb szintet képvisel már. Szégyen, hogy nullkilométeres Arribasok szinte felfelé lógnak ki.
Az, hogy most a mezőny legjobbja Casemiro (ő volt a legjobb, nem az a szerencsétlen, akit a végén kijelöltek), Courtois, Kroos, Modric űrfocit tolt, kevésnek bizonyult, mert a másik 7 (6) ember nem tudott a feladathoz újfent felnőni.
Amúgy nem bántam volna, ha mondjuk elmegy a térerő a mobilhálózatról a meccs idejére, kíváncsi lettem volna egy tisztán Bettoni meccsre. Így bármelyikünk sétálgathatott volna a vonal mellett nyakkendőben meg dzsekiben, bármi történt, vagy nem történt, a segéd más szaladt a mobillal.
Valaki az évek alatt nagyon szétcsapta ezt a csapatot. Nyilván kétesélyes ilyenkor, vagy az edző, vagy aki felette van. Vagy mindkettő. Osszák be egymás között. De remélem, lesz szezon végén személyi következménye. Ez most így megy végig, se eredmény, se csapatépítés, mert mindenkit odaadogattunk, akiket esetleg be lehetett volna építeni. Az a legnagyobb baj, hogy ez a szezon most potyára ment ki a csövön. Engem sem érdekelne a negyedik hely sem, ha látnék a pályán szaladgálni a meghatározó öregek mellett4-5 ígéretes fiatal arcot.
Nem baj, szerencsére a barca válságban van és a csőd szélén, nálunk meg minden stabil és rendben van. Ez nagyon látszik a tabellán is. Vagy nem.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Már írtam, hibás játékostól vezetőségig mindenki, de a játékos nem tehet arról, hogy ennyi van benne. Ebben a keretben már nincs több, ami még bennük van az jó rotációval és megfelelő taktikával jönne ki, de ez az edzőnkben nincs meg. Nyilvánvaló, nyártól nem Zidane lesz az edző, ami addig történik az rossz lesz, de kibírtunk már rosszabbat is. Egy taktikailag érett személy kell akinek nincsenek meg a haverok a keretben és akkor lehet csapatot építeni.
- ateeemadrid
Én vagyok ZZ-vel szemben az egyik legkritikusabb szerintem, már régóta mondom, hogy felesleges tovább erőltetni ezt az egészet így, de azt a világon senki nem fogja nekem megmaggyarázni, hogy az ilyen Alcoyano szintű csapatok elleni vereségekben nincs legalább akkora felelőssége a játékosoknak, mint az edzőnek.dennson írta:Milyen szintet? Hagyjuk már. Az Alcoyano vagy a Levante szintjét? Lehet mutogatni a keretre, de felesleges. A keret szar kialakítása közös felelősség odafent, de minden más nem.ateeemadrid írta: A realitás az, hogy TBO-n, a CKM-en és Karimon kívül senki nem üti meg a szintet, vagy már lófasz, vagy még lófasz, vagy mindig is lófasz lesz. Az edzői stáb meg teljesen fogalmatlan, azt hagyjuk is.
Az a szomorú, hogy nem látni a végét, mert nyilvánvaló szerintem, hogy nyártól más lesz az edző, de komoly változások nem tudom, hogy lesznek a keretben. De legalább Asensiotol hátha megszabadulunk.
A csőd szélén lévő, elnöktelen, szerencsétlen kúman vezette haldokló katalán banda meg beér minket pontszámba, ggwp.
- Az, hogy a top játékosok csapágyasra vannak járatva, ZZ hibája
- Az, hogy minden fiatalabb kiegészítő ember el lett üldözve ZZ hibája
- Az, hogy a keret 60%-a egyáltalán nincs játékban, ezért sansza sincs jól beszállni ZZ hibája
- Az, hogy totál demotivált mindenki ZZ hibája.
- Az, hogy a meccsek 99%-án ugyanaz a felállás, ugyanaz a "taktika", ugyanolyan ütemben kerülnek becserélésre az emberek ZZ hibája.
Innentől nem kérdés, hol kell kezdeni a változtatásokat. Persze lehet "Guardioláskodni" és mutogatni, hogy nem lett feltöltve a keret 100 milliós játékosokkal, ezért nincs eredmény...
A mondandód többi részével meg egyetértek, ZZ illetve a vezetőség felelőssége megkérdőjelezhetetlen, attól még a tényen nem változtat, hogy minőségben ez mindenhogy fos. És ha új edző jön, akkor sem fog sajnos varázsütésre megváltozni minden, mert geci gyenge képességű játékosokkal sikerült feltölteni a keretet az utóbbi években.
- flori
Teljesen felesleges hőbörögni, konkrétan kuka ez a szezon. Ezek a meccsek arra jók, hogy meccsről-meccsre megmutassák mennyire kevés a játékosok többsége. Legalább Vinicius teljesen kijátssza magát az esetleges PSG dealből.
Valóban az egyik legreménytelenebb éra a mostani, 2009-ben legalább tudni lehetett, hogy durranás lesz a nyáron.
Valóban az egyik legreménytelenebb éra a mostani, 2009-ben legalább tudni lehetett, hogy durranás lesz a nyáron.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Milyen szintet? Hagyjuk már. Az Alcoyano vagy a Levante szintjét? Lehet mutogatni a keretre, de felesleges. A keret szar kialakítása közös felelősség odafent, de minden más nem.ateeemadrid írta: A realitás az, hogy TBO-n, a CKM-en és Karimon kívül senki nem üti meg a szintet, vagy már lófasz, vagy még lófasz, vagy mindig is lófasz lesz. Az edzői stáb meg teljesen fogalmatlan, azt hagyjuk is.
Az a szomorú, hogy nem látni a végét, mert nyilvánvaló szerintem, hogy nyártól más lesz az edző, de komoly változások nem tudom, hogy lesznek a keretben. De legalább Asensiotol hátha megszabadulunk.
A csőd szélén lévő, elnöktelen, szerencsétlen kúman vezette haldokló katalán banda meg beér minket pontszámba, ggwp.
- Az, hogy a top játékosok csapágyasra vannak járatva, ZZ hibája
- Az, hogy minden fiatalabb kiegészítő ember el lett üldözve ZZ hibája
- Az, hogy a keret 60%-a egyáltalán nincs játékban, ezért sansza sincs jól beszállni ZZ hibája
- Az, hogy totál demotivált mindenki ZZ hibája.
- Az, hogy a meccsek 99%-án ugyanaz a felállás, ugyanaz a "taktika", ugyanolyan ütemben kerülnek becserélésre az emberek ZZ hibája.
Innentől nem kérdés, hol kell kezdeni a változtatásokat. Persze lehet "Guardioláskodni" és mutogatni, hogy nem lett feltöltve a keret 100 milliós játékosokkal, ezért nincs eredmény...
Lehet, hogy túlzás, de ez minden idők legreménytelenebb Real Madridja. Ez a csapat nem tart semerre sem, teljes káosz veszi körül a klubot, évek óta pocsék igazolások óriási pénzekért, közben lassan egy európai középcsapat szintjére sikerül lesüllyedni.
- ateeemadrid
A realitás az, hogy TBO-n, a CKM-en és Karimon kívül senki nem üti meg a szintet, vagy már lófasz, vagy még lófasz, vagy mindig is lófasz lesz. Az edzői stáb meg teljesen fogalmatlan, azt hagyjuk is.
Szanalmas
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Pad'em írta: Asensio: Egy használt koton hasznosabb lenne a pályán, az legalább védekezik, ő nem csinál semmit. Az alibi szócikknél az ő feje szerepel illusztrációként az értelmező kéziszótárban.
Ma már megérte felkelni. Ez hatalmas.
Amúgy +1. Militaohoz én is ragaszkodnék, igenis tudnánk használni. Amit meg Modric és Benzema művelt, az tényleg élményszámba ment, még akkor is, ha csak egy Alaves volt az ellenfél. Végre volt helyenként foci is, ezt már megérdemeltük.
Úgy látszik, az online-Zizou hatékonyabb volt.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)