Edző és vezetőség
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Re: Edző és vezetőség
Mivel a mostani koncepciónk az, hogy igazolunk egy csomó csikót, horror áron, így olyan edzőre lenne szükség, aki fel is tudja építeni őket..
Láthatóan ez nem Zidane lesz.
Zizu akkor kellett volna, ha megint "Galaktikus" csapatot építünk..
Megjegyzem, amilyen összeget elvertünk fiatalokra Vini/Rodri/Militao/Jovic, simán épülhetett volna galaktikus csapat is, mert ha ezeket összeadjuk, ennyiből jöhetett volna még egy sztár igazolás is akár..
Nekem ezzel a hozzunk fiatalokat koncepcióval sem lenne bajom, csak tényleg akkor ehhez megfelelően kell edzőt is választani..
Láthatóan ez nem Zidane lesz.
Zizu akkor kellett volna, ha megint "Galaktikus" csapatot építünk..
Megjegyzem, amilyen összeget elvertünk fiatalokra Vini/Rodri/Militao/Jovic, simán épülhetett volna galaktikus csapat is, mert ha ezeket összeadjuk, ennyiből jöhetett volna még egy sztár igazolás is akár..
Nekem ezzel a hozzunk fiatalokat koncepcióval sem lenne bajom, csak tényleg akkor ehhez megfelelően kell edzőt is választani..
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
mondjuk nekem sem azért nagy kedvenc Marcelo, mert úgy pattognak le róla az emberek MendyrőlRealista24 írta:Mintha Marci a védekezéséről vált volna híresséRegu meg nekem védekezésben kevés. sorry. szép, h saját nevelés, és jó fizikumu, terhelhető srác, de sztem a védekezése gyenge..
am. valószínű a Mendy+Regu kettőssel is jobbak lennénk, szal 1 fél feketepont ZZnek itt is befigyel..
igen, ez 50-50, én tudok érvelni azzal h kikapott -> nem szeressem, és egyből lehet rákontrázni, h de milyen csapatok ellen kapott ki (már amikor leírtam, tudtam h jönni fog )a valaha volt (egyik) legjobb Real Madrid ellen, meg a valaha volt (egyik) legjobb Barcelona ellen.
de akkor is, Allegri sem a fiatalok istápolója, az akadémisták híres beépítője.. elnökökhöz simulékony fajta.. Perez jól járna vele , kuss lenne a neve, és továbbra sem hiszem h ő a jó megoldás..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mintha Marci a védekezéséről vált volna híresséRegu meg nekem védekezésben kevés. sorry. szép, h saját nevelés, és jó fizikumu, terhelhető srác, de sztem a védekezése gyenge..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Azzal a Milannal is bajnok lett, az a legutolsó címe a Milannak. "Taknyosra lett szopatva" a valaha volt (egyik) legjobb Real Madrid ellen, meg a valaha volt (egyik) legjobb Barcelona ellen. Shame on him (hozzáteszem, hogy a Barca ellen partiba voltak, volt egy meg nem adott tizenegyesük, amivel egyenlíthettek volna, és a 3. gól a hosszabbításba történt, szóval talán kicsit erős az a szopatás is)raul 4 ever írta: Allegri: nekem ő egybeforrt a világ negnagyobb futballprosijait (Emanuelson, Robinho, mellberúgóDejong és tsai) felvonultató milannal. igen, Conte rinyálása után volt 2 CL döntő, az első pont nem láttam az esküvőnk miatt (de visszanéztem ), de a 2.on sem lett kevésbé taknyosra sz**atva.. sorry, nekem ő nagyon nem..
Ha meg Reguilón is kevés, akkor ide tényleg soha senki nem lesz elég jó. Csak kár, hogy már nem 2017 van...
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Professore írta: Mert szerinted mi volt a koncepció? Ha már bevasaroltak egy rakat fiatalt és sztárt nem igazolt a klubb akkor igen is a fiatalok beépítése volt a koncepció. ZZ meg szabad kezet kapott Pereztől és a keretmenedzseles az ő sara. És attól hogy szerinted ezt nem lehetett jobban megoldani szerintem meg igen.
*
Futball senki mi? Mikor ilyeneket olvasok érzem sokszor úgy hogy megérdemeljük a sorsunk. Arogancia a köbön már bocs. Tegnap Nagelsmann volt nimand... Mindenki hülye csak ZZ helikopter, sőt már lassan oltárt kell neki építeni. Azért ennyire nem kell lenézni szakmebreket szerintem.
Koncepció: igazából használható fiatal 1 maradt a vásároltakból: öde -> ő teljesen félre lett használva ezt adom. Ceba az Arsenalban sem tűnik a kövi Viera-nak (percekre és fontosságra értem, nem posztra!!), szal itt mondjuk lehet ZZnek volt igaza, a srác kevés.
Rodry sérült, Vini vak, vagyhát.. nem akarom h a Főnök bannoljon.. szal.. ááááááá, róla nem tok mit írni, egy vicc. ezen kívül nincs fiatal a keretben.
ha elfogadjuk h Hakimi a pénz miatt ment az nem ZZ sara (bár őt meg nem fizették ki), és Odriért egy lyukas régi román lej is már vmi lenne, szal megértem, h nem ő ment el a piacon.. (ami szomi, mert Hakimivel 100szor jobb lenne)
Regu meg nekem védekezésben kevés. sorry. szép, h saját nevelés, és jó fizikumu, terhelhető srác, de sztem a védekezése gyenge..
Allegri: nekem ő egybeforrt a világ negnagyobb futballprosijait (Emanuelson, Robinho, mellberúgóDejong és tsai) felvonultató milannal. igen, Conte rinyálása után volt 2 CL döntő, az első pont nem láttam az esküvőnk miatt (de visszanéztem ), de a 2.on sem lett kevésbé taknyosra sz**atva.. sorry, nekem ő nagyon nem..
Nagelsmann: róla semmi rosszat nem írtam én pl., csak hülye lenne idejönni.. lipcsében van pénz, idő, bíznak benne.. én a helyben maradnék (jó én nem, ha a Real hívna én bárhonnan, bármikor, még ha csak azért is,h kirúgjanak )
egy szóval sem írtam h ZZ hibátnak, mert nem az..
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Ezektől kiégek én is... 6 olasz bajnoki, 2 BL döntő, de ja futball senkiraul 4 ever írta: Allegrinél nagyobb futballsenkit el se tudnék képzelni
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Mert szerinted mi volt a koncepció? Ha már bevasaroltak egy rakat fiatalt és sztárt nem igazolt a klubb akkor igen is a fiatalok beépítése volt a koncepció. ZZ meg szabad kezet kapott Pereztől és a keretmenedzseles az ő sara. És attól hogy szerinted ezt nem lehetett jobban megoldani szerintem meg igen.raul 4 ever írta: de azért srácok.. ha szerintetek az lett vna a vezetőség koncepciója a szezon elején, h kedves Zizou, akkor használd/építsd be a fiatalokat -> Militao, Öde, Rodry, Vini, majd elkezdi használni a 3bl döntős csapatot (Mendy + HAB a BBC helyett) szerintetek nem csapták vna ki a 3ik olyan meccs után, amikor a greatest hits-es kezdő futott fel a "kicsik" helyett?
[url]
Allegrinél nagyobb futballsenkit el se tudnék képzelni ...
[/quote]
Futball senki mi? Mikor ilyeneket olvasok érzem sokszor úgy hogy megérdemeljük a sorsunk. Arogancia a köbön már bocs. Tegnap Nagelsmann volt nimand... Mindenki hülye csak ZZ helikopter, sőt már lassan oltárt kell neki építeni. Azért ennyire nem kell lenézni szakmebreket szerintem.
- raul 4 ever
de azért srácok.. ha szerintetek az lett vna a vezetőség koncepciója a szezon elején, h kedves Zizou, akkor használd/építsd be a fiatalokat -> Militao, Öde, Rodry, Vini, majd elkezdi használni a 3bl döntős csapatot (Mendy + HAB a BBC helyett) szerintetek nem csapták vna ki a 3ik olyan meccs után, amikor a greatest hits-es kezdő futott fel a "kicsik" helyett?
gondolom volt a szezon előtt vmi irány, amiről kiderült, sz@r...
a tavalyi csoda bajnoki cím után, 0 igazolással, megpróbáltuk még1szer.. isszuk a levét és marha keserű, le kell nyelni..
Allegrinél nagyobb futballsenkit el se tudnék képzelni ..., tele van a keret fékekkel, elöl 4 ember ha tud focizni, a legjobb játékosunk egy 35 éves csóka, a szélső védőink (Odri-Mendy) előre használhatatlanok, 433ba pedig nem ártana ha nem 3 méterre pattanna tőlük a labda, de biztos jók ők, csak mindig ott a vakondtúrás
igen, jó lett vna a tavalyi bajnok stílus tovább vinni: stabil védekezés, abban Mendy brutál volt, Fede-Kroos megbízhatóság, elöl meg vhogy összerakni Hazardot..
ludas ZZ sok mindenben, de annyi fék van ebben a csapatban, piócás ember se bizti tudna segíteni..
gondolom volt a szezon előtt vmi irány, amiről kiderült, sz@r...
a tavalyi csoda bajnoki cím után, 0 igazolással, megpróbáltuk még1szer.. isszuk a levét és marha keserű, le kell nyelni..
Allegrinél nagyobb futballsenkit el se tudnék képzelni ..., tele van a keret fékekkel, elöl 4 ember ha tud focizni, a legjobb játékosunk egy 35 éves csóka, a szélső védőink (Odri-Mendy) előre használhatatlanok, 433ba pedig nem ártana ha nem 3 méterre pattanna tőlük a labda, de biztos jók ők, csak mindig ott a vakondtúrás
igen, jó lett vna a tavalyi bajnok stílus tovább vinni: stabil védekezés, abban Mendy brutál volt, Fede-Kroos megbízhatóság, elöl meg vhogy összerakni Hazardot..
ludas ZZ sok mindenben, de annyi fék van ebben a csapatban, piócás ember se bizti tudna segíteni..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én meg jobban örülök hogy vertük az Atmat és Barcat, és ezt a két csapatot nem.ArjenMagicRobben írta:Teljesen mindegy ilyen szempontból, ennyire nem vakok a játékosok, mint ahogy kinéznek. Perez hibája, hogy nem BL győztes csapatunk van, de hogy egy Levantét meg Elchét nem tudunk verni az ZZ hibája.dzsi91 írta: Ha nem a múltban kell élni akkor perez,hogy ülhet még az elnöki székben?
Igy is lehet nézni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ő a legjobb edző ide, ha a sztárokat kell irányítanidzsi91 írta: Tavaly bajnokságot nyertünk. Azzal az edzővel aki előtte nyert 9 kupát. Egy stadion építős nézők nélküli nulla darab igazolásos szezonban a fejét követelik minden idők legjobb Real edzőjének.
de ha már nincsenek sztárok??
olyan kell most ide, aki építkezni tud, aki ki tudja választani, kiből lehet később jó/sztárjátékos
ez láthatóan nem Zizu sajnos...
és igen lejjebb kell adni a játékosokból is, sajnos megváltozott a világ, nincs annyi tehetség mint korábban, látjuk Braziliából is milyenek jönnek... (nem csak ide, mindenhova...)
ilyen helyzetben nem szabad elküldeni olyan fiatalokat/saját neveléseket, akik jó játékosok
de a korábbi sztár szintet nem ütik meg
szerintem ez az, amit ZIzu nem fogadott el
-
Teljesen mindegy ilyen szempontból, ennyire nem vakok a játékosok, mint ahogy kinéznek. Perez hibája, hogy nem BL győztes csapatunk van, de hogy egy Levantét meg Elchét nem tudunk verni az ZZ hibája.dzsi91 írta: Ha nem a múltban kell élni akkor perez,hogy ülhet még az elnöki székben?
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
St.Louis Blues Utah Utes
-
Ha így folytatja akkor nem sokáig... Akkor sok sikert a nosztalgiázáshoz.dzsi91 írta: Ha nem a múltban kell élni akkor perez,hogy ülhet még az elnöki székben?
Döntést két felét lehet hozni érzelmit és racionalist. Érzelmi döntések mögötti érvrendszerrel vitázni felesleges mert elfogult és szubjektív.
Jó eccakát...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha nem a múltban kell élni akkor perez,hogy ülhet még az elnöki székben?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Kicsit fordítva ülsz a lovon szerintem. Perez szerepet senki nem vitatja, sőt. Csak azért mert egy aranycsapattal volt egy kivételesen sikeres korszakunk amihez persze ZZ is kellett (ezt sem vitatja senki) míg a világ és két nap legyen ő az edző? Ilyen erővel akkor CR is maradhatott volna 50 éves koráig mert nélküle se nyertünk volna szart se és hát ő a kecske. Nem a múltba kell élni vagy leragadni. A foci könyörtelen ez van. Nem kell sarkitani nem kokler edzőt akar a többség hanem olyat aki építeni tud csapatot és taktikailag is pattent. Nagelsmannt lenézed de simán lehet a kövi 20 év meghatározó edzője mert van benne potenciál. ZZ mikor átvette a csapatot 0 km edző volt és lám... Meg aztán nem csak Nagelsmannbol áll a világ.dzsi91 írta:Tavaly bajnokságot nyertünk. Azzal az edzővel aki előtte nyert 9 kupát. Egy stadion építős nézők nélküli nulla darab igazolásos szezonban a fejét követelik minden idők legjobb Real edzőjének. Biztos megkapja majd a türelmet nagelsmann az is vicc hogy ilyen neveket dobáltok. Az a brazil vagy milyen csóka, olyanokban gondolkozzatok amikor Zidane fejét követelitek.Jim írta:
a megváltozott helyzet miatt gondolom ezt, remélem a vezetőségben is így fognak gondolkodni
Covid + stadion projekt mellett nem valószínű, hogy lesz sok pénz igazolni, max 1-1 nagy névre évenként, muszáj lesz pár fiatalt beépíteni ami pedig időigényes lesz
Ja és nem asensio lesz eladva. Nem vinidzsi, majd elmegy Ramos meg Varane meg ilyen nevek.
Én perez fejét követelem. Épitse meg a stadionját azt vészeljük át a covidot aztán adja át a staféta botot valakinek aki úgy ért a klubvezetéshez,hogy közben nem footballmanegernek képzeli magát.
Stadiont meg ne keverjük ide mert az olyan hitelből megy amit ez után kezdünk törleszteni. Covid minden csapatot érintett nem csak minket stb. Abban egyetértünk hogy itt a vezetőség utóbbi években hozott döntéseivel van a legnagyobb gond de ez egyáltalán nem menti fel ZZt. Másrészt pont a stadion és a covid miatt sem lesz itt nagy bevásárlás ergo nem lesz sztár csapatunk amit ZZ motiválhatna építkezni meg maradjunk annyiban nem tud.
-
Nyilvánvaló lett mostanra, hogy ZZ nem alkalmas az új csapat felépítésére. Lényegtelen milyen játékosok jöttek mentek, az kiderült, hogy ZZ nem alkalmas új játékosok beépítésére, mindegy, hogy ki igazolta őket. Ez egy Real Madridnál mindig benne van, hogy az elnök igazol ezzel tudni kell élni. A jelenlegi keret is sokkal jobb annál, mint amit ZZ kihoz belőle, ennyiről van itt szó. A játékosok fele kéthavonta játszik, nyilván akkor nem fogják a szarból kihúzni a többieket.
Sportklub Csíkszereda
St.Louis Blues Utah Utes
St.Louis Blues Utah Utes
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Tavaly bajnokságot nyertünk. Azzal az edzővel aki előtte nyert 9 kupát. Egy stadion építős nézők nélküli nulla darab igazolásos szezonban a fejét követelik minden idők legjobb Real edzőjének. Biztos megkapja majd a türelmet nagelsmann az is vicc hogy ilyen neveket dobáltok. Az a brazil vagy milyen csóka, olyanokban gondolkozzatok amikor Zidane fejét követelitek.Jim írta:a megváltozott helyzet miatt gondolom ezt, remélem a vezetőségben is így fognak gondolkodnidzsi91 írta:
LoL...
Covid + stadion projekt mellett nem valószínű, hogy lesz sok pénz igazolni, max 1-1 nagy névre évenként, muszáj lesz pár fiatalt beépíteni ami pedig időigényes lesz
Ja és nem asensio lesz eladva. Nem vinidzsi, majd elmegy Ramos meg Varane meg ilyen nevek.
Én perez fejét követelem. Épitse meg a stadionját azt vészeljük át a covidot aztán adja át a staféta botot valakinek aki úgy ért a klubvezetéshez,hogy közben nem footballmanegernek képzeli magát.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Jim
a megváltozott helyzet miatt gondolom ezt, remélem a vezetőségben is így fognak gondolkodnidzsi91 írta:LoL...Jim írta: ne 3 hónapot kapjon rá, hanem 2 évet
- dzsi91
LoL...Jim írta: ne 3 hónapot kapjon rá, hanem 2 évet
-
Hagyd nincs érteleme a ZZ fanok úgyis mindenre adnak magyarázatot. Ha 11 LV vagy Vini futna ki a gyepre akkor is. Csak az a baj hogy a realitás nagyon mást mutat.kiserik írta:Ha jól rémlik Hazard pont neki kellett 115+x millióért lejáró szerződéssel. Fogja meg és használja. Asensio szintén ZZ nagy találmánya. A középpályánk erős, csak szarul vannak használva. A stabil védelmünk megerősítésére ő hozatta Mendyt vagyonért, mikor volt Regu, aztán nem először adjuk le vezetésről a meccset. Szaros ZZ palacsintája, amin a Hazard-Karim-Mbappé sor sem fog sokat javítani.dzsi91 írta:
Itt valaki tényleg elhiszi,hogy Zidane utodjának lesz beleszólása abba,hogy ki érkezik vagy távozik?
Évekig nyögjük majd Zidane távozását. És igen hagyni kéne lecsorogni a szezont,aztán vagy rakni alá normális keretet vagy hulljanak fejek,de azoké akik felelősek azért, hogy Cr.u.3ban még minding nincs benzemán kívül senki elől de majd lesz ramos helyett alaba meg militao hátul.
Egy dolog szól (még) talán a mellett hogy nyárig húzza ZZ éspedig hogy nincs megszerezhető komoly tréner jelenleg. Talán Allegri bár őt is hírbe hozták a Romával.
Csak emlékeztetőül ZZ is kapott fel szezont pont azért hogy mérje fel a keretet tét nélkül tesztelje őket és tudja előkészíteni az új projektet. Bitang jól sikerült de az elképzelés nem volt rossz. Most is ez kellene csak hát nem nagyon van a piacon komoly edző és ez nagy cumi. Márpedig ebben a keretben több van (volt) csak szétesett teljesen.
Ha kap ZZ egy jó keretet...most komolyan ki hisz ebben? Reálisan nézve ennek esélye 0 mert nincs rá pénzünk. Max 1 vagy 2 sztárrá van némi esély csak az a baj hogy lassan 4-5 kellene. Ha ZZ csak olyan csapattal tud jól dolgozni mint a pár évvel ezelőtti keretünk akkor nincs miért őt erőltetni (mert olyan hosszú évekig nem lesz) ezt a vak is látja már ha akarja persze. Lassan tényleg oda jutunk hogy épeszű játékos hozzánk nem akar jönni ha más komoly csapattól is kap ajánlatot vagy ha igen akkor levezetni jön alá Hazard.
- Jim
miért nyögnénk Zidane távozását?
most is nagy nyögés megy
láthatóan nem akar új csapatot építeni az edzői stáb
a potenciális fiatalokat elküldték stb
milyen indokkal kéne megtartani Zizut??
teljesen mindegy ki jön ezután, csak próbáljon meg új csapatot építeni, és
ne 3 hónapot kapjon rá, hanem 2 évet
most is nagy nyögés megy
láthatóan nem akar új csapatot építeni az edzői stáb