Torquemada írta:
Most nem azért, de pont ez a Casemiros húzás jött be. A mezőny legjobb teljesítményét rakta le, és beton volt, jól szerelt, jól indított, mintha midig ezt csinálta volna. Ha felállunk mondjuk egy Odri-Varane-Chust-Mendy vonallal, még csúnyább lett volna, és elől valaki be kellett volna áldozni cserébe. Így meg Case dolgozott kettő helyett, el is fáradt, de megoldotta. Nem ezen múlott szerintem.
Case jól jatszott, de a középpályánkon úgy mentek át, mint kés a vajon. A vezetés tudatában röhejes volt a védekezésünk. A két sztár nem zárt vissza a széleken, középen meg a Kroos-Lukita kettős nem bírt a létszámfölénnyel. Emberhátrányban ha megvan a vezetés, felállok stabilan, tartom a labdát, átadom a területet, ha kell kontrázom, csinálok valamit, nem lyukat égetek a középpályába és nézem, ahogy a támadók ácsorognak elől. Volt, hogy gyakorlatilag alig tudtuk kihozni a labdát, mert több Levante játékos volt a mi térfelünkön, mint Madrid játékos. Az elől levők közül meg bárkit be lehetett volna áldozni, mert sokat nem csináltak a meccsen. Én tuti, hogy a gól után egyből hoztam volna Chustot és így folytattam volna:
-------------Hazard
Asensio-Kroos-Casemio-Lukita
--Mendy-Chust-Varane-Odri
-------------Tbo
de ugyan úgy mehetett volna Karim helyett Hazard vagy Asensio. Stabil védekezés, labdatartás és kontra.