ja. persze, értelmes diskurzust jó folytatniProfessore írta: Az egy dolog ha szerinted nem Allegri ide a jó megoldás (szerintem se) és nagyon más tál tészta ha le futball senkized. Nekem ez volt erős ennyi az egész. Nagelsmannt meg tegnap dzsi hozta fel nem neked szólt.
Egyébként meg attól szép az élet a fórumon ha van vélemény különbség.
mondom, nekem Allegri a futball Rex Grossmane, Jason Garrettje, kisgrófója , a fején látszik h messziről kerülni kell.. én kerülném.. sajnálom, rühellem
ha ZZ magától megy, az más.. (mondjuk nem csodálnám ha megtenné, bőven kellemetlen helyzetbe hoztuk, csak veszthetett azzal h visszajött.. mondjuk nálam a tavaly bl címmel (h még egy OLYAN csapattal IS behúzta) csak nőtt), de ha most kiRAKNÁ, az kb mintha Perez egyszerre küldené el CR-,t hosszabbítana Bale-lel, küldené el delBosquet és nevezné át diego costára a stadiont..Ha ZZ megy nem lesz itt palota forradalom. Akkor se volt mikor CR elment. Majd akkor lesz ha Perez erőlteti esetleg jövőre is ZZt. Legyen meg a stadion vágja át a szalagot az öreg aztán vonuljon vissza
de az öreg meg pláne maradjon. olyan szinten dzsigoló, sz@rkeverő, lehúzó, előrelátó (meg nem), businessman, h még maradjon jó sokáig.. nemtom persze mi a felhozatal pénzes madridista körökben spanyolországban, de akkora cápa bizti nincs még1