Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Emílió
Kedvenc játékosaid: Fabio Cannavaro,Ronaldo de Nazario
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Emílió » 2021. január 31., vasárnap 17:16

Fenoo írta:
Emílió írta:
Bocsáss meg, de Te milyen pénzből igazolnál? Csereberéknek van csak realitása a gyengének mondott költségvetésből, ha egyáltalán van pénz. Mindemellett a magam részéről drasztikus változtatásokat várok a játékoskeretben. Na és persze egy új edzőt, mert -ezzel talán a nagy többség egyetért- így talán ki lehet kecmeregni ebből a sehova se vezető útból. Lehet, hogy drasztikusan fogalmaztam meg a vágyaimat, de valami ilyesmit tudnék elképzelni. Az olajos arab meg nem az én világom, köszi :D :D :D :D

Ahogy írtam semmi realitása nincs azoknak az igazolásoknak (csereberéknek) amiket írtál. Idehoznád Kepát. Minek? Azt végképpen nem értem, hogy a Chealsenek miért kéne LV és Lunin, főleg hogy LV-nek lejár a szerződése és ha akarnák ingyen vihetnék. Három 0 teljesítményű balszélsőt ajánlanál a PSG-nek MBappeért, szerintem te se gondolod komolyan hogy ezt elfogadnák. Az általad írt összes igazolás (cserebere) ilyen, semmi értelme.
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen pénzből igazolnál? Aki számodra 0 teljesítményű, az máshol beválhat, láthatnak benne fantáziát. Ilyen esetekből láttunk példákat a közelmúltban, igaz nem csere útján távozó játékosokról beszélek, hanem elherdált fiatalokból, kikölcsönzött fiatalokból(tudom, most jön a nem idevalók szöveg). Hogy ZZ nem tud velük mit kezdeni, nem azt jelenti, hogy nem jók, vagy nem lehet belőlük kihozni semmit, mert ZZ-nek ez sem az erőssége..

Emílió

HozzászólásSzerző: Emílió » 2021. január 31., vasárnap 17:10

raul 4 ever írta:
Emílió írta: Csereberéknek van csak realitása
fejlett chatbot az ilyen.. figyu.. nem kell sokat, kérlek csak 1 cserét!! 1et az elmúlt 10 évből, amikor nagycsapat, 2 jó játékost cserélt.. nem pénzt mosott mint az Arthur-Pjanics díííl, hanem cseréltek!
kösziiii :D
Kicsit megváltoztak a pénzügyi körülmények az utóbbi 15 hónapban világszerte, és írtam azt is hogy kb. 60-140M juróra lenne még szükség, mert belekalkuláltam az esetleges ráfizetnivalókat, illetve eladás esetén a beérkező pénzt is. Az elmúlt tíz évben, akárcsak előtte egyszerű volt a képlet, ha kell vki, és van rá kereted, akkor megvetted. Most más idők járnak. A banki eladósodásnak nem látom értelmét..

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. január 31., vasárnap 17:04

Emílió írta:
Fenoo írta: Ezeknek az igazolásoknak semmi realitása nincs, még FIFA-ban vagy FM-ben se jönnének össze. Amúgy a végére már vártam egy Estadio Santiago Bernabéu + Perez = Nasser Al-Khelaifi. :mrgreen:
Bocsáss meg, de Te milyen pénzből igazolnál? Csereberéknek van csak realitása a gyengének mondott költségvetésből, ha egyáltalán van pénz. Mindemellett a magam részéről drasztikus változtatásokat várok a játékoskeretben. Na és persze egy új edzőt, mert -ezzel talán a nagy többség egyetért- így talán ki lehet kecmeregni ebből a sehova se vezető útból. Lehet, hogy drasztikusan fogalmaztam meg a vágyaimat, de valami ilyesmit tudnék elképzelni. Az olajos arab meg nem az én világom, köszi :D :D :D :D

Ahogy írtam semmi realitása nincs azoknak az igazolásoknak (csereberéknek) amiket írtál. Idehoznád Kepát. Minek? Azt végképpen nem értem, hogy a Chealsenek miért kéne LV és Lunin, főleg hogy LV-nek lejár a szerződése és ha akarnák ingyen vihetnék. Három 0 teljesítményű balszélsőt ajánlanál a PSG-nek MBappeért, szerintem te se gondolod komolyan hogy ezt elfogadnák. Az általad írt összes igazolás (cserebere) ilyen, semmi értelme.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 31., vasárnap 16:37

Emílió írta: Csereberéknek van csak realitása
fejlett chatbot az ilyen.. figyu.. nem kell sokat, kérlek csak 1 cserét!! 1et az elmúlt 10 évből, amikor nagycsapat, 2 jó játékost cserélt.. nem pénzt mosott mint az Arthur-Pjanics díííl, hanem cseréltek!
kösziiii :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Emílió

HozzászólásSzerző: Emílió » 2021. január 31., vasárnap 16:16

Fenoo írta: Ezeknek az igazolásoknak semmi realitása nincs, még FIFA-ban vagy FM-ben se jönnének össze. Amúgy a végére már vártam egy Estadio Santiago Bernabéu + Perez = Nasser Al-Khelaifi. :mrgreen:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 31., vasárnap 16:02

Realista24 írta: Upsz :kalapos: Hugh Grant kimaradt, valóban.
Castillaba se tennem be.
biza, oda se való, még elveszi vmi. tehetséges fiatal elől a helyet, a nagycsapatban meg LV elöl :D :D. de tényleg használható minőség ha megy Ramos, akkor Carvajal, Nacho és Mendy maradnak, meg persze Varane, akivel mostanában tényleg bűzlik vmi.. szal 2-4 védő is kell??!!
le kell írni, h Ramos és LV távozását nem bírná ki a csapat? :D
3-4 jó játékos mindenképp kell a BE oldalra is..

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 31., vasárnap 15:51

Upsz :kalapos: Hugh Grant kimaradt, valóban.
Castillaba se tennem be.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 31., vasárnap 15:49

Realista24 írta:
kiserik írta:

Ezzel egyetértek is meg nem is. Gondok vannak, de honnan erednek? Carvajal még mindig a jobbak között van posztján. Varane-Ramos duó nem felejtett el focizni. Nem tudok 5 jobb középső védőt mondani náluk a világon. Mendy elvileg védekezésben beton. Militao/Nacho bőven jók kiegészítő embernek, sőt, Militao még fejlődhet, mert az alapja nem rossz. Előttük dolgozik a világ egyik legjobb vkp-je, mögöttük a világ egyik legjobb kapusa, mégis nyeljük a gólokat.
Varane nem felejtett el focizni? :kalapos: én úgy vettem észre hogy de :kalapos:
Ramos az Ramos. Egyelőre számoljunk úgy hogy nem lesz Ramos.
Carvajal sérülékeny lett, Militao nálam nem szint. Mendy nem rossz, de hosszútávon ő ezzel a tudással Angliában lehet óriási király, írom úgy hogy nekem semmi bajom vele.
Nacho az egyetlen akivel meg vagyok elégedve nagyjából maradéktalanul.
olyan vagy már mint zidane. odriozolát emberszámba se veszed. :roll:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 31., vasárnap 15:47

kiserik írta:
Realista24 írta: A védelemben is óriási gondok vannak.
Ezzel egyetértek is meg nem is. Gondok vannak, de honnan erednek? Carvajal még mindig a jobbak között van posztján. Varane-Ramos duó nem felejtett el focizni. Nem tudok 5 jobb középső védőt mondani náluk a világon. Mendy elvileg védekezésben beton. Militao/Nacho bőven jók kiegészítő embernek, sőt, Militao még fejlődhet, mert az alapja nem rossz. Előttük dolgozik a világ egyik legjobb vkp-je, mögöttük a világ egyik legjobb kapusa, mégis nyeljük a gólokat.
Varane nem felejtett el focizni? :kalapos: én úgy vettem észre hogy de :kalapos:
Ramos az Ramos. Egyelőre számoljunk úgy hogy nem lesz Ramos.
Carvajal sérülékeny lett, Militao nálam nem szint. Mendy nem rossz, de hosszútávon ő ezzel a tudással Angliában lehet óriási király, írom úgy hogy nekem semmi bajom vele.
Nacho az egyetlen akivel meg vagyok elégedve nagyjából maradéktalanul.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 31., vasárnap 15:43

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. január 31., vasárnap 15:09

A realistás az, hogy ingyen engedünk el akit senki nem akar pénzért vinni és spórolunk a fizetésén. Itt ott lesznek akikért kapunk pár millát, és vagy hozunk közepes arcokat majd vagy kimennőben levő sztárokat sokért, vagy egy nagy igazolásra tolunk egy all int. Én az előrelépést már egy új edzővel is lehetségesnek tartom és a nagy részben meglevő játékosokkal. Nyilván sokat segítene ha Ramos kapitányként viselkedne, vagy férfiként távozna, mind1 melyik, a lényeg h köpködés nélkül ki kell állni és elkell mondani, hogy mi lesz.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. január 31., vasárnap 14:54

Alaba Reguilón (Pau Torres ha van rá pénz)
elég lehet oda, Militao Odriozola Marcelo eladásából + fizetéséből kijönne, és ők reálisak a mostani helyzetben is

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 31., vasárnap 14:53

Süti írta: Nagyot megy a topik. :lol:
Nem tudom eldönteni hogy Emilio egy elég fejlett bot vagy a másik verzió khm :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. január 31., vasárnap 14:48

Ezeknek az igazolásoknak semmi realitása nincs, még FIFA-ban vagy FM-ben se jönnének össze. Amúgy a végére már vártam egy Estadio Santiago Bernabéu + Perez = Nasser Al-Khelaifi. :mrgreen:

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. január 31., vasárnap 14:18

Nagyot megy a topik. :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Emílió

HozzászólásSzerző: Emílió » 2021. január 31., vasárnap 14:08

raul 4 ever írta: vagy megittad otthon az összes ajaxot. még ez lehet..
parádék az ötleteid, kül. a kroos+mariano = havertzen ültem seggre, meg győzzük meg a psg-h h jó lesz nekik a 3as pakk Bappéért.. :salute:
toljad apa! :D
Erre való a Perez melletti sok ingyenélő.. Egyébként ha nem próbálod meggyőzni a kiszemeltről akár a PSG-t, akár másikat, nem is fog összejönni! Nem kell, hogy velem told, hiszen ez csak a személyes meglátásom, és nem szeretném már ezt a keretet ZZ-vel ilyen produkciókkal sokáig nézegetni! Nem ezt érdemeljük, mint szurkolók!
Na végre valaki.. Thanks! :lol:

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 31., vasárnap 13:56

vagy megittad otthon az összes ajaxot. még ez lehet..
parádék az ötleteid, kül. a kroos+mariano = havertzen ültem seggre, meg győzzük meg a psg-h h jó lesz nekik a 3as pakk Bappéért.. :salute:
toljad apa! :D

Emílió

HozzászólásSzerző: Emílió » 2021. január 31., vasárnap 13:47

Emílió írta:
Emílió írta:
Jovic és Rodrygo természetesen marad. Kapjon 2 évet, és újra lesz élvezhető futtballunk..
Mendy, és Carvajal is természetesen marad. Nem gondolom, hogy rosszabb keret lenne, mint az utóbbi 2 évben volt. Ja, és tudom, hogy ez nem a Fifa 20/21... Ezért van ott Perez, meg Sanchez, meg duruszám, Emílió Butrageno!! A legrosszabb esetben 60-100M-ból megállna! Teljes vérfrissítés, és nem (ma divatos kifejezéssel használt) "nem Real szintűek"-el. Új edző, új futball, türelmi idő után jöhetne a kritika. Ha Ten Hag nem jönne, akkor jöjjön Lopetegui! (Nem baj, csak írjátok!)
Ha Mayoralt nem venné meg a Roma nyáron, akkor ein wechsel auf Gravenberch aus AFC Ajax!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 31., vasárnap 13:36

Húha. :mrgreen: ez így kicsit sok volt a tegnapi vereség után. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Emílió

HozzászólásSzerző: Emílió » 2021. január 31., vasárnap 13:36

raul 4 ever írta:
Realista24 írta: Jóságos ég. Isztok keményen.
sztem más amszterdami termék fogy :D :D (nem az amstel :D )
a kedvencem Kepa.. meg is lenne az edzőnk is 1 személyben, nem kell ide tenhág :D
El is vállalnám!4 :lol: :lol: :lol:

Vissza: