Kézilabda
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kézilabda
Bánhidi meg Máthé, Bodó kb úgy menne mint mikor a leszbi csajok viszik a nőjüket az új csapatukba.
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Kíváncsi vagyok a magyar szállítmányra.ziro4vr írta: A Covid beütött ott is, próbálják racionalizálni Lölö milliárdjait. Jövőre várható nagytakarítás, Maqueda, Shiskaarjev, Markussen, Moraes, Borozan, Nenadic várhatóan off, a zuhanyhiradó Vailupaut írja, illetve egy 2 vagy 3 fős magyar szállítmányt.
Nem sok nevet tudnék, akik ténylegesen megütik a szintet, Bodó meg Bánhidi akik eszembe jutnak jelenleg.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ziro4vr
A Covid beütött ott is, próbálják racionalizálni Lölö milliárdjait. Jövőre várható nagytakarítás, Maqueda, Shiskaarjev, Markussen, Moraes, Borozan, Nenadic várhatóan off, a zuhanyhiradó Vailupaut írja, illetve egy 2 vagy 3 fős magyar szállítmányt.
Nem illik.
- csababarca
na Veszprémben rájöttek, hogy felesleges igazolgatni, vagy csak elzárták a pénzcsapot? mikor volt ilyen utoljára, hogy nem igazoltak?
- ziro4vr
Ja, ezen befosok, fele női banda leszboszi, mindegyik csak a másikkal együtt mozdítható.
Nem illik.
Biztosan Janurik ide is csak a párjával tud elmenni már a Fradiba kerülése is vicces volt Kisfaludynak, a magyarázat akkor is az volt, hogy Janurik csak csomagban igazolható
- ziro4vr
Az öreg Elek berakta az asszonyt azt még el is fogadom, de Szekeres meg Kisfaludy (az asszony 2 legjobb barija)? Mondjuk ezt így is le kell hozni.A MAGYAR NŐI KÉZILABDA-VÁLOGATOTT KERETE AZ OLIMPIAI SELEJTEZŐRE
Kapusok: Bíró Blanka (FTC-Rail Cargo Hungaria), Janurik Kinga (FTC-Rail Cargo Hungaria), Szikora Melinda (Siófok KC)
Jobbszélsők: Kovács Anett (FTC-Rail Cargo Hungaria), Lukács Viktória (Győri Audi ETO)
Jobbátlövők: Kiss Nikoletta (Siófok KC), Klujber Katrin (FTC-Rail Cargo Hungaria), Tomori Zsuzsanna (Siófok KC)
Irányítók: Kovacsics Anikó (FTC-Rail Cargo Hungaria), Szucsánszki Zita (FTC-Rail Cargo Hungaria), Vámos Petra (DVSC Schaeffler)
Beállók: Helembai Fanny (Váci NKSE), Kisfaludy Anett (FTC-Rail Cargo Hungaria), Tóvízi Petra (DVSC Schaeffler)
Balátlövők: Csiszár-Szekeres Klára (FTC-Rail Cargo Hungaria), Háfra Noémi (FTC-Rail Cargo Hungaria), Szöllősi-Zácsik Szandra (MTK Budapest)
Balszélsők: Márton Gréta (FTC-Rail Cargo Hungaria), Schatzl Nadine (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hatalmas játékos volt, az a 2002-es Veszprém Dzombával, meg Csoknyai, Pásztor, Gál Gyula kedvencem volt.
Nyugodjon békében
Nyugodjon békében
"And my heart will leave you never."
RIP Zlatko Saračević
- ziro4vr
Mikler érdekes, az ő erőssége az extra felkészülés, iszonyat sokat videózik, meg Porobiccal nagyon jól együtt tudnak működni. De sajnos azt, hogy a FF-ban mindig betlizett, nehéz elfelejteni.
Nem illik.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Mikler sem volt az régebben, csak miután pár szezonig fixen megkapta a lehetőséget.ziro4vr írta: Pár extra meccs van benne, de alapvetően nem stabil klasszis szint.
Persze Székelynél kérdés, hogy hol kapná meg ezt, ahol igazán éles meccseket is játszhat.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- ziro4vr
Pár extra meccs van benne, de alapvetően nem stabil klasszis szint. Corrales egyértelműrn top kapus, Cupara meg sokat fejlődött Sterbik alatt, így VP-ben nem fog maradni valszeg.
Nem illik.
Székely Marcit láttam jó párszor védeni élőben is, benne volt kakaó, elképesztő milyen meccseket volt képes hozni, a Veszprémben nem tudom mi van vele.ziro4vr írta: Kapus poszttal lesz itt a nagy baj, Mikler 37! lesz már, utána nincs egy nemzetközi szintű kapus se.
Svédeknél kijött a döntőben a sok hiányzó, 3 alapkezdő plusz 2 fontos játékosuk nem volt itt. Mondjuk lehet nem is lesz már, pl Nilsson.
- ziro4vr
Kapus poszttal lesz itt a nagy baj, Mikler 37! lesz már, utána nincs egy nemzetközi szintű kapus se.
Svédeknél kijött a döntőben a sok hiányzó, 3 alapkezdő plusz 2 fontos játékosuk nem volt itt. Mondjuk lehet nem is lesz már, pl Nilsson.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jo ez a fiatal felhozatal egyebkent. Viszont jo lenne ha Lekai melle lenne opcio akit belehet dobni es kicsit mas kepet adna a jateknak. Sokszor megtorpannak es csak az egyeni skill megy, mondjuk amit beallo poszton tudunk az nagyon biztato. Jo meccseket jatszottak a fiuk, tenyleg pech volt, hogy a franciakkal ott kellett jatszani. Igazabol nem is voltak jobbak, csak pihentebbek.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
A ma döntőzőket szerintem is vertük volna. eddig elég sok a hiba mindkét oldalon... de a végét szerintem jobban bírják majd a dánok.ziro4vr írta: Kár a sorsolásért, szerintem a svédeket vagy a dánokat vertük volna.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Én amit láttam ezen a VB-én az az,hogy fizikálisan sokat lépett előre a válogatott de még mindíg kell egy kicsi.
Amúgy le a kalappal mindenki előtt,hihetetlen jó kis csapat ez már most is.
A lényeg hogy mindenki fejlődjön tovább,ahogy most is történt.
Jár a gratuláció mindenkinek.
Amúgy le a kalappal mindenki előtt,hihetetlen jó kis csapat ez már most is.
A lényeg hogy mindenki fejlődjön tovább,ahogy most is történt.
Jár a gratuláció mindenkinek.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- csababarca
Le a kalappal, a lányok folyamatos leégése után felüdülés volt egy olyan vbt nézni, ahol hoztuk a kötelezőket, meg a ki-ki meccseknek vélteket is.
Franciák ellen ki lehet esni, persze van hiányérzet, mert akár meg is lehetett volna ez.
Franciák ellen ki lehet esni, persze van hiányérzet, mert akár meg is lehetett volna ez.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nagyot küzdöttek a srácok, jár a taps nekik.
viszont ebben szerintem több volt.. ennyi hiba sajnos nem fér bele itt.
viszont ebben szerintem több volt.. ennyi hiba sajnos nem fér bele itt.
#whatisyourexcuse