Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
én akkor szoktam követni a vetélytársakat ha van valami tétje, szerintem teljesen mindegy hogy osztja el a 2-3-4. helyezést
Ha igazak a hírek, akkor naponta keres(ett) durván 140 milliót. Remélem jól számoltam.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jordi Mestre (ex-Barcelona vice-president): "Whenever Real Madrid are struggling and in a crisis, this type of information (like Messi's contract) comes out, it always happens. What a coincidence."Remy írta:Perez. Franco.dzsi91 írta: De most ki a főellenség? Ki szivárogtat? Nincs már barto meg senki akinek érdeke.Vagy a kövi elnökjelöltek?
Mindig lebukunk. Azt is megszimatolták már páran, hogy Barto Perez embere volt, most Messiről is kiderült, hogy a mi téglánk, csak túl jól beépült. Lejár az utolsó szerződése, job done, az örök riválist kitartó évek munkájával csődbe vitte.
Nyáron Perez lehet elhozza az új Bernabeuba ingyen, megkapja LV fizuját, és átveszi a jobb bekk pozíciót.
Ekkora kisebbségi komplexusos népet, mint a katalán, hogy mindig mindenért Perez a hibás. Valami fentihez hasonló nagy katalán gondolkodó meg lenyilatkozta, hogy minden centet megérdemelt Messi. Az biztos, főleg mikor Rómában, meg Liverpoolban milliárdokért sétálgatott 0-4-es égéseknél. Várom, hogy a stadiont mikor nevezik át rá. Bár azt még lehet elviszi a bank.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ja,tényleg bocsi bocsi.Realista24 írta:De Messi előtti korszakrol van szóp.csabi1 írta: De ha hozzárakod Messihez az már úgy elég jó.
Így is az volt.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Perez. Franco.dzsi91 írta: De most ki a főellenség? Ki szivárogtat? Nincs már barto meg senki akinek érdeke.Vagy a kövi elnökjelöltek?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De most ki a főellenség? Ki szivárogtat? Nincs már barto meg senki akinek érdeke.Vagy a kövi elnökjelöltek?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most gondold el, megint alair. 100+ ha nem ír alá, megy a másik bónusz amiért kitoltotte a szerződését és aztán ingyen lelep.Csabi írta: maradhatna inkább még vagy 5 évig, lehúzva évi 120 millióval a kasszát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
maradhatna inkább még vagy 5 évig, lehúzva évi 120 millióval a kasszát.
Rijkaard eratol a Messi eraig (2003-2008) is hoztak eredmenyeket, 2 bajnoki 1 BL, Rijkaard elott voltak szarok evekig, de azert ott se a kieses ellen jatszottak... 90-es evekben meg eleg erosek voltak hazai fronton, jo jatekosok fordultak meg a klubnal (Koeman, Romario, Ronaldo, Rivaldo, Kluivert stb). Szoval kar lenne oket leirni, Messi elott is jo csapataik voltak 90-es, 2000es evekben egyarant. Persze a Rijkaard eraban is volt Messi, de akkor meg tul sok vizet nem zavart es eleg keves golt is szerzett akkoriban. Egyertelmuen Pep elso szezonjanan robbant be.
Egyebkent miota focidrukker vagyok ruhellem oket, nincs meg egy csapat amit ennyire utalnek de nelkuluk a szurkolas se lenne az igazi. Hiszen a Realnak is arra kell torekedni, hogy mindig mindenben felulmulja a Barcelonat. Kupakban, szamokban, statisztikakban, mindenben.
Egyebkent miota focidrukker vagyok ruhellem oket, nincs meg egy csapat amit ennyire utalnek de nelkuluk a szurkolas se lenne az igazi. Hiszen a Realnak is arra kell torekedni, hogy mindig mindenben felulmulja a Barcelonat. Kupakban, szamokban, statisztikakban, mindenben.
-
- Kedvenc játékosaid: Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger
- Kedvenc csapatod: Bayern München, Dynamo Dresden, Oakland Raiders
Ez van, ha a klub fejére nő egy játékos. Elég drága lecke lesz ez most Barcelonában.Mickey írta: Rohadt hányinger már ez az egész messi éra, remélem leköszönnek a picsába...érdekes történet kezdődhet utána.
Rivaldos barcát jobban "bírtam", pedig sosem voltam katalán szurker.
tulajdonképpen Hehe miatt regisztráltam, inkább read only
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Rohadt hányinger már ez az egész messi éra, remélem leköszönnek a picsába...érdekes történet kezdődhet utána.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De Messi előtti korszakrol van szóp.csabi1 írta: De ha hozzárakod Messihez az már úgy elég jó.
Így is az volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De ha hozzárakod Messihez az már úgy elég jó.
Így is az volt.
Így is az volt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na ez az igazi szerencsénk. Ő tipikusan a BLt szállító játékos nálam.Faust írta: Három kőkemény évig?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Rósembakk, Reiziger, Olegér
régi szép idők..
egyedül Overmars "bírtam".. remélem viszik emíliót sportigazgatónak és visszatér a holland éra.. ohh de szép is volt
régi szép idők..
egyedül Overmars "bírtam".. remélem viszik emíliót sportigazgatónak és visszatér a holland éra.. ohh de szép is volt
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Három kőkemény évig?
Jó mondjuk Ronaldinho volt Messi előtt az sem volt kellemes.Realista24 írta: Messi előtt volt Barca, de milyen? Én mondjuk imádtam, remélem Messi után is olyan lesz.
Mondjuk vele is csak annyira mentek hogy bajnoki icmek számában feljottek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Messi előtt volt Barca, de milyen? Én mondjuk imádtam, remélem Messi után is olyan lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ki ásta el Milan szintre???Realista24 írta:Ezt olyan simán írod mintha semmi gond nem lenne.petiamadridista írta: Ez a pénz coviddal, BL győzelem nélkül, figyelembe véve a többi költést ( bár azok nagy részét fedte Neymar biznisz, anbak a gyereknek se lehetett kevés bére... ) már kész is a csőd.
Jó hír h megvan a probléma. Megvan hol szál el a költségvetés. El kell küldeni Messit, újratárgyalni a hiteleket és pár év alatt kint is vannak a szarból.
Ennyi.
Itt a Realnak meg most van egy kiemelten szar éve, és elastatok Milan szintre a klubot.
Mokasak vagytok.
Én biztos nem. Azt nem mondom, hogy gond nincs a Barcanál, de végülis nem megoldhatatlan gond ez.
A bevételek Messi nélkül is jönnek majd. Lehet nem annyi, de bőven lesznek.
Messi előtt is volt Barca. Ott a stadion neve, a szponzorszerődések valszeg hosszabbak mint Messi kontraktusa, vége lesh a Covidnak.
Nem jó a helyzetük, de megoldható.
Nyílván Messi el.
Hogy neked hogy jött ide a Real azt nem tudom.
Összekeversz valakivel..
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ez szép sehogy nem lesz. eleve a sok nem barca hanem messi drukkert meg kell valahogy vezetni, meg kell mutatni h messi a rossz hát ha a szurkoló kitart a csapat mellett és nem követik az istenüketraul 4 ever írta:ja tényleg, tolvajbecsületRealista24 írta: Na és most mindenki perel mindenkit
így szép lesz a válás