Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. február 5., péntek 10:17

davi10 írta:
"Around 90% go with Real and 10% with Barcelona," he told Cadena Ser when asked how many officials have a soft spot for Madrid or Barca. "Whether Barca [fans] like it or not, 70% of the Spanish population, excluding Catalonia, are Real Madrid supporters.
Kár, hogy a pályán ezen érzéseiket elég jól félreteszik a sporik. :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. február 5., péntek 8:38

Realista24 írta: Pique: "Florentino, with the renovation of Sergio Ramos, shows that the president should be the leader and the one in charge. You may like him or not but he is a person who has a gift of command. It was not the specialty of the house in Bartomeu." [Interview on Twitch]
Magyarul Barto, aki meghosszabbította Piquet szerződését, nincs megáldva jó vezetői képességekkel, ellentétben Perezzel, aki eddig nem hosszabbít Ramosszal.
Igazat adok neki, de az ő szájából viccesen hangzik ez.

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. február 5., péntek 8:26

Toti írta: Ja hat csak elmondta h a birok 80%a madridista es nem meglepo hogy nekunk jobban fujnak ketes esetekben :lol:
Ezt a minden bíró madridista szöveget nem Ő találta ki, erre az Eduardo Iturralde Gonzalez megszólalásra utalt:

"Around 90% go with Real and 10% with Barcelona," he told Cadena Ser when asked how many officials have a soft spot for Madrid or Barca. "Whether Barca [fans] like it or not, 70% of the Spanish population, excluding Catalonia, are Real Madrid supporters.

Én látok valamennyi előrelépést, szerintem már nem nyilatkozik annyi hülyeséget, bár ahogy elnézem kevesebb interjúja is van.
Meg úgy rémlik, hogy a karantén előtt se fütyülték már mindenhol :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 5., péntek 7:30

Pique: "Florentino, with the renovation of Sergio Ramos, shows that the president should be the leader and the one in charge. You may like him or not but he is a person who has a gift of command. It was not the specialty of the house in Bartomeu." [Interview on Twitch]
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2021. február 5., péntek 7:22

Ja hat csak elmondta h a birok 80%a madridista es nem meglepo hogy nekunk jobban fujnak ketes esetekben :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. február 5., péntek 6:51

Toti írta: Ennek a piquenek igy a palyafutasa vegehez kozeledve sem jott meg az esze latom. Hogy a faszomba lehet valaki ennnyire kisebbsegi erzesben szenvedo kreten? Ezt tuti,h basztattak gyerekkoraban es abbol maradt vissza ez az egesz allandoan masra mutogatas. Vilagi gyoker volt egesz eleteben.
Mit csinált már megint a szerencsétlen félnótás?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2021. február 5., péntek 6:42

Ennek a piquenek igy a palyafutasa vegehez kozeledve sem jott meg az esze latom. Hogy a faszomba lehet valaki ennnyire kisebbsegi erzesben szenvedo kreten? Ezt tuti,h basztattak gyerekkoraban es abbol maradt vissza ez az egesz allandoan masra mutogatas. Vilagi gyoker volt egesz eleteben.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2021. február 4., csütörtök 10:26

Nagyon gyenge a védelmük, BLben vélhetően kevés lesz már a PSG ellen is.
Viszont fél év alatt többet tettek a postMessi éra irányába mint mi 3 év alatt CR óta. Ha valahogy kihozzák a könyvelést akkor nem fognak lecsúszni nélküle sem annyira amennyire várható lett volna mondjuk októberben. Remélem nálunk is lesz ilyen pálfordulás...
Azt már csak zárójelben teszem hozzá hogy szurkolóként sem egy kínzás minden meccsük, max nekünk amikor nyernek.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. február 4., csütörtök 9:14

Messi ezt már csak azért is meghúzza, hogy ne csak a fizu meg a megyekismegnemis maradjon meg az embereknek, presztizskérdés. A többi meg megy utána mint a jó katonák. Nálunk a főnöktől csak azt lesik el a lukaszvazkezek, hogy kell töb pénzt kérni. :mrgreen:

Ettől függetlenül bajnokságot ők se fognak nyerni, bl-hez ez meg még kevés lesz.
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. február 4., csütörtök 9:10

Toti írta: de a franciát is orrba szájba taknyoljuk aztán csak összeszerencsétlenkedett 12 gólt meg 8 gólpasszt.
Mondjuk o akkor is taknyolva volt, mikor a 25-30 golos szezonokat hozta az Atleticoban.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2021. február 4., csütörtök 8:48

amennyit röhögtünk szezon elején a szerencsétlen koemanon meg a barcán, mostmár legalább annyira jönnek ki a gödörből. nem aztmondom mert épp leszarom, h kupát nyernek vagy hogy ők lesznek a másodikok a bajnokságban.. de a franciát is orrba szájba taknyoljuk aztán csak összeszerencsétlenkedett 12 gólt meg 8 gólpasszt. az utolsó 15 meccsükből egyet buktak az is a szuperkupa volt. mi meg alaves, elche, osasuna, levante ellen szopunk hétről hétre már. mindegy, nem az, de kicsit felbasz, h így feljöttek. hiába a milliárdos adósságuk, mindenki tudja, h semmi nem lesz belőle.

messi meg ahogy írtam pár napja, tényleg leléphetne már, mert kibaszott unalmas.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 4., csütörtök 8:32

'shutterisland írta: meg nem lattam az osszefoglalot sem, de grizes 2 gol 2 golpassza utan is messirol van szo akkor ez eleg wtf meccs lehetett. :kalapos:

nem vagyok nagy cdr fan, de a ligara baromi keves eselyunk van, a bl-ben minimum 3 nalunk erosebb csapat meg benn van, igy ez lehet iden realis cel sajnos.
Olyan szar volt, a napoli-atalanta, hogy az 50. perctől átkapcsoltam erre. Amit onnantól láttam, hogy a Barca iszonyat nyomott, lőttek 3 kapufát, Qman küldte be a csatárokat, 1 védő áll. ment fel még egy embernek. Az első félidő elején áll. már eldönthette volna a barca, azt lőtt 2-t a granada, de ilyen tipikus a kapus mindent véd, egy védő mindig odaér meccs volt a ti szempontotokból, SEMMI nem akart bemenni.
Kár hogy nem bírta azt az iszonyat nyomást a granada. Aztán még tipikusabban egy ilyen semmi: Grízes a kapufára, onnan a kapusról, onnan a kapuba pattanóval jött a 2-1, aztán megtört a jég és a 2-2.. (ott le is kapcsoltam, biztos voltam benne, hogy továbbmennek, a kiesést megnéztem volna, a továbbjutásotok nem érdekelt :D (bár látom, volt 3-3 is :D ))
Messi még am. jó is volt, de ez egy elátkozott meccs volt egy darabig, aztán persze meg már nem..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. február 4., csütörtök 7:06

Hogy sose bírjátok ki a meccs végéig az “örülést”.... :D

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. február 3., szerda 23:56

meg nem lattam az osszefoglalot sem, de grizes 2 gol 2 golpassza utan is messirol van szo akkor ez eleg wtf meccs lehetett. :kalapos:

nem vagyok nagy cdr fan, de a ligara baromi keves eselyunk van, a bl-ben minimum 3 nalunk erosebb csapat meg benn van, igy ez lehet iden realis cel sajnos.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. február 3., szerda 23:41

Csabi írta: utóirat: csakúgy mondom, hogy vallejo még mindig a mi játékosunk. nyáron jön vissza. '25-ig van szerződése!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
akkor nem kell igazolni
megvan Ramos utódja :lol: :lol:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. február 3., szerda 23:36

Ez nagy boost lesz a következő meccsekre, ha nem a Sevillát kapják az elődöntőben, akkor ez bizony döntő lehet. Messi meg húzza a lóvét még pár hónapig, aztán az országból is takarodjon. 20 évet öregedtünk a pali mellett. :lol:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. február 3., szerda 23:28

Nem lesz ezzel gond, ne aggódj. :lol:

Petr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Petr » 2021. február 3., szerda 23:27

Faust írta: Simán behúzzák a kupát. Nevetséges, csak nem rájuk nézve. :lol:

Ez sima? Milyen a szenvedos? :D Nem lehet eleg 120 percet jatszani.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. február 3., szerda 23:26

Simán behúzzák a kupát. Nevetséges, csak nem rájuk nézve. :lol:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. február 3., szerda 23:06

ekkora facepalm. :lol: :lol: :lol:

nembaj várjuk már hogy messi kidögöljön, eljön az is mindjárt. bl-ben ez lószart se fog érni, granadákat még megaláz, de egy nagyobb csapat lemossa őt. azért remélem csődberakja a barszát. :)

utóirat: csakúgy mondom, hogy vallejo még mindig a mi játékosunk. nyáron jön vissza. '25-ig van szerződése!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza: