Nekem nem Futurama színvonal, de tényleg jó. Persze a Matt Groening-től megszokott karakterek, kicsit variálva, de még mindig vannak új poénok.gunner írta: A Disenchantment nagyon jó. Hihetetlenül szellemes, sok helyen abszurd, lovagkorba helyezett animációs sorozat. Az avatarom is lecseréltem az egyik szereplőre
Sorozatok, TV műsorok
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Szégyen a kukás, de hasznos.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nagy csalódás, főleg a negyedik
A Disenchantment nagyon jó. Hihetetlenül szellemes, sok helyen abszurd, lovagkorba helyezett animációs sorozat. Az avatarom is lecseréltem az egyik szereplőre
A Disenchantment nagyon jó. Hihetetlenül szellemes, sok helyen abszurd, lovagkorba helyezett animációs sorozat. Az avatarom is lecseréltem az egyik szereplőre
"And my heart will leave you never."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Felkerült magyar szinkronnal a nagykönyvtárba A nagy pénzrablás 3. és 4. évad
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
It's a Sin
Bár végig ott van a levegőben a halál, mégis jó hangulatú sorozat -->dramedy.
Akiket nem zavar a meleg közösség, azoknak jó szívvel tudom ajánlani, akiket egy kicsit is, az bele se kezdjen!
10/8,5.
A színészek és a karakterek is nagyon jók!
Bár végig ott van a levegőben a halál, mégis jó hangulatú sorozat -->dramedy.
Akiket nem zavar a meleg közösség, azoknak jó szívvel tudom ajánlani, akiket egy kicsit is, az bele se kezdjen!
10/8,5.
A színészek és a karakterek is nagyon jók!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Asszony sose látta még a Szökés-t, muszáj volt rávennem, hogy nézze már meg.
Ez a sorozat azért még mindig.....
Lassan elérünk a második feléhez amúgy, és nem nézzük még két hete
Ez a sorozat azért még mindig.....
Lassan elérünk a második feléhez amúgy, és nem nézzük még két hete
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Resident Alien
Hát ez... Kiégtem, hatalmas. Érdemes elkezdeni
Hát ez... Kiégtem, hatalmas. Érdemes elkezdeni
"And my heart will leave you never."
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Ez a Witcher beindul majd? 2 rész után eddig elég gyenge
Még nem, de legalább tudok a létezéséről.portillo írta:Nem tudtam, hogy neked még lehet újat mondani Tom Hardy témában. Remélem a Stuart-ot láttad.Faust írta:
Hinnye, erről nem is hallottam még.
- h3x0r
A Sopranos nem rossz, de nincs is benne semmi kulonleges. Az a sorozat, amit TV-n beraksz, neha oda is nezel, de vegig ott a kezedben a telefon vagy a laptop.Yazid írta: peaky blinders ende, befejeztem. gomorrah elkezdve nagyon fasza!
ilyenfele maffia, gengszter vonal nagyon érdekel barmilyen idősíkból. tudom google de jobban bízok a madridomban. broadwalk empire mar ende azt ne mondjatok, koszi
sopranosról nagyon vegyesen olvastam róla kritikát ugyhogy nem hiszem.
Nem egeszen maffia, de a (motoros) gengszter vonalra ott van a Sons of Anarchy.
Esetleg a Drot jut meg eszembe (The Wire), de az is inkabb fekák, zsaruk, drog. (angolul erdemes nezni)
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Akkor ezt jól megbeszéltétekportillo írta:Boardwalk Empire, ha még nem volt meg.Yazid írta:broadwalk empire mar ende azt ne mondjatok, koszi
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hopp, Take, már csoroghat isportillo írta:Boardwalk Empire, ha még nem volt meg. Van esetleg a Take című minisorozat Tom Hardyval, az sem rossz.Yazid írta:ilyenfele maffia, gengszter vonal nagyon érdekel barmilyen idősíkból. tudom google de jobban bízok a madridomban. broadwalk empire mar ende azt ne mondjatok, koszi
A Sopranos nekem sem jött be, 7-8 részt bírtam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- portillo
- Kapcsolat:
Nem tudtam, hogy neked még lehet újat mondani Tom Hardy témában. Remélem a Stuart-ot láttad.Faust írta:Hinnye, erről nem is hallottam még.portillo írta:Van esetleg a Take című minisorozat Tom Hardyval, az sem rossz.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Tegnap este kezdtem el az "A Rizutto család"-ot, 1,5 rész után jónak tűnik. Ha már láttad, lécci ne spoilerezzYazid írta: peaky blinders ende, befejeztem. gomorrah elkezdve nagyon fasza!
ilyenfele maffia, gengszter vonal nagyon érdekel barmilyen idősíkból. tudom google de jobban bízok a madridomban. broadwalk empire mar ende azt ne mondjatok, koszi
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Hinnye, erről nem is hallottam még.portillo írta:Van esetleg a Take című minisorozat Tom Hardyval, az sem rossz.
- portillo
- Kapcsolat:
Boardwalk Empire, ha még nem volt meg. Van esetleg a Take című minisorozat Tom Hardyval, az sem rossz.Yazid írta:ilyenfele maffia, gengszter vonal nagyon érdekel barmilyen idősíkból. tudom google de jobban bízok a madridomban. broadwalk empire mar ende azt ne mondjatok, koszi
A Sopranos nekem sem jött be, 7-8 részt bírtam.
peaky blinders ende, befejeztem. gomorrah elkezdve nagyon fasza!
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Szívemböl szóltál. Nekem pl ezért jött be a Fargo is, meg bármilyen hasonló -> van 10 rész ami elmesél egy történetet és van egy (általában kerek) lezárás.h3x0r írta: The Queen's Gambit
Szeretem az ilyen sorozatokat: rovid, van befejezese, 2-3 este alatt meg lehet nezni. Kicsit felve kezdtem el, mert a lepeseken kivul a sakkozas tavol all tolem, ennek ellenere izgalmasak voltak a meccsek, jok a karakterek, tetszett a sztori, batran ajanlom.
Nem szeretem azokat a sorozatokat amiket húznak mint a rétestészta. Ha meg viszahoznak hallott karaktereket, úgy, hogy "amit 5 évaddal ezelött láttál az nem is úgy volt, mert az egész egy nagyob összeesküvés vagy akármi része volt" azzal a világból ki lehet kergetni. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!(khm NCIS és hasonlók)
Ezen azt éreztem, hogy egyszerre írták meg az egészet koherensen. Beth útja jól volt megcsinálva, volt érthetö karakterfejlödés, nem csak random csinált ezt azt.
A sakk is rendben volt, több nagymester is dícséri, ami nem meglepö mert többek között Kasparov volt a tanácsadó. Több youtube csatornán is kielemezték a partikat, abszolút hihetö, illetve valós partik által inspirált állások voltak.
Netflix lévén kicsit féltem az elsö rész elején attól, hogy ez is ilyen PC kategóriákat kipipáló sorozat lesz, mint a legtöbb amit Netflix mostanában gyárt, pláne amikor az elsö 5 percben bedobták a transz színész(nö?)t. De ebben kifejezett jól oldották meg - értsd nem erre volt felhúzva a sztori. A rasszizmus téma pont annyira jelent meg, amennyire ezekben az államokban abban idöben jelen volt úgymond hiteles korrajzként. A kötelezö meleg karakter végre nem nyivákolos lányos meleg volt akinek csak az a feladata, hogy meleg, hanem egy jól megírt karakter aki éppenséggel meleg. Szerintem ezt így kellene mindig: történetet mesélni, jó karakterekkel és utána a korhoz passzolóan feltölteni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- h3x0r
The Queen's Gambit
Szeretem az ilyen sorozatokat: rovid, van befejezese, 2-3 este alatt meg lehet nezni. Kicsit felve kezdtem el, mert a lepeseken kivul a sakkozas tavol all tolem, ennek ellenere izgalmasak voltak a meccsek, jok a karakterek, tetszett a sztori, batran ajanlom.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez a Line of duty elég jó egyébként. Köszi az ajánlast.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Fargo S4
Ugy erzem a fargonak sikerult megujulnia, vagy legalabbis mas iranyba ment el, mint az elozo 3 evad. Tobb ra jellemzo elemet elhagytak: havas taj, kis varos, benne a kis ember, aki belecsoppen egy gyilkossagba, az elszant es becsuletes rendor(no), main villain + a verolegenyek. Ezzel szemben kaptunk egy bandahaborut az olasz mafia es a feketek kozott. A harmadik evaddal ellentetben voltak jo karakterek, Gaetano peldaul nagyon adta. Kicsit hullamzo volt az evad, a 11 reszt talan soknak erzem, 10 is boven eleg lett volna. Erzodik a sorozaton, hogy 2020-as, a rasszizmus temakort pont annyival toltak tul, amire azt mondom, hogy 'anyad', de annyira azert nem sok, hogy lehuzza a sorozat erenyeit. Osszessegeben tetszett az evad, az elso ketto azert mas szint, a harmadikat most nem ujraztam, de amennyire emlekszem, annal azert sokkal jobban bejott.
Ugy erzem a fargonak sikerult megujulnia, vagy legalabbis mas iranyba ment el, mint az elozo 3 evad. Tobb ra jellemzo elemet elhagytak: havas taj, kis varos, benne a kis ember, aki belecsoppen egy gyilkossagba, az elszant es becsuletes rendor(no), main villain + a verolegenyek. Ezzel szemben kaptunk egy bandahaborut az olasz mafia es a feketek kozott. A harmadik evaddal ellentetben voltak jo karakterek, Gaetano peldaul nagyon adta. Kicsit hullamzo volt az evad, a 11 reszt talan soknak erzem, 10 is boven eleg lett volna. Erzodik a sorozaton, hogy 2020-as, a rasszizmus temakort pont annyival toltak tul, amire azt mondom, hogy 'anyad', de annyira azert nem sok, hogy lehuzza a sorozat erenyeit. Osszessegeben tetszett az evad, az elso ketto azert mas szint, a harmadikat most nem ujraztam, de amennyire emlekszem, annal azert sokkal jobban bejott.