Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. február 6., szombat 19:43

dzsi91 írta:
Steve írta:

Így fogom fel én is.

Nem fogom magam jobban érezni, ha ezek a meccsek után még feljövök ide gyalázkodni.

Mindenki látja mi a helyzet, mindenki látja milyen a játék. Örülök, ha nyerünk és igyekszem magam nem felb@szni ha veszítünk.
Ha szezon elejétől így állnátok hozzá nem idegeskedtetek volna feleslegesen.
Haha :) Hát én azért szerintem elég nyugodt típus vagyok, de megértem azokat is akiket felnyom a játék képe.

Nálam is néha elszakad a cérna, akkor kihagyok egy meccset. De ami talán rosszabb, hogy átmegy sokszor a dolog egy fajta közönyösségbe és simán lexarom a dolgokat.

Viszont igyekszem legalább a győzelmeknek örülni és ha valami egy kicsit is örömteli, azt megbecsülni és örülni neki.

Legalább ma az pozitív volt, hogy megfordítottuk. Örültem Casemironak, Courtoisnak..mondjuk nagyjából ennyi is :kalapos:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. február 6., szombat 19:08

Steve írta:
wZoLee7 írta: Nem néztem a meccset, mert már nem kínzom magam, de nyertünk, 3 pont, örülni kell, kár leírni, hogy mi a szar, mindenki tudja már. Az sem érdekel ha minden győzelem szenvedős szar foci után születik idén.
Így fogom fel én is.

Nem fogom magam jobban érezni, ha ezek a meccsek után még feljövök ide gyalázkodni.

Mindenki látja mi a helyzet, mindenki látja milyen a játék. Örülök, ha nyerünk és igyekszem magam nem felb@szni ha veszítünk.
Ha szezon elejétől így állnátok hozzá nem idegeskedtetek volna feleslegesen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. február 6., szombat 18:50

Engem mar az se izgat hogy nyerunk vagy nem. A huszadik Huesca ellen nagynehezen megmentettuk hatranybol a harom pontot. Pont leszarom. Zidane megmondta hogy kuss legyen mert ez a haverjai es az o jutalomjateka mert tavaly kibrusztolta a bajnoki cimet. Reszemrol ok ha Pereznek jo voszont hidegen hagy. Nem fog valtoztatni iden majd jovore. az is ok reszemrol, viszont nem hiszem el neki es nezni meg nem fogom mert jobban is el tudom tolteni az idom. En igy allok mar iden a meccsekhez. Ha Marcelo kezdo semmikepp nem nezem mar egy ideje, ha meg nem akkor ha nincs mas dolgom esetleg bekapcsolom hatterzajnak, de tobbnyire azt se.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. február 6., szombat 18:43

Win?

Remek, meccset nem néztem...majd a BL-t vagy valamelyik rangadót, talán.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. február 6., szombat 18:36

wZoLee7 írta: Nem néztem a meccset, mert már nem kínzom magam, de nyertünk, 3 pont, örülni kell, kár leírni, hogy mi a szar, mindenki tudja már. Az sem érdekel ha minden győzelem szenvedős szar foci után születik idén.
Így fogom fel én is.

Nem könnyű, mert sokszor elszakad nálam is a cérna, de annak semmi értelme ha valaki csak a negativitást ontja.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. február 6., szombat 18:15

Nem néztem a meccset, mert már nem kínzom magam, de nyertünk, 3 pont, örülni kell, kár leírni, hogy mi a szar, mindenki tudja már. Az sem érdekel ha minden győzelem szenvedős szar foci után születik idén.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. február 6., szombat 18:12

most én nem fogok elájulni mert partiba voltunk egy huescaval. atalanta szerintem kivégez minket mint az ajax annó hogy fenn akad a szemünk. vagy 8 játékost ki kellene paterolni és ugyanennyit hozni helyettük minőségben. ez nem fog megtörténni mert képtelenség egy nyár alatt. ezzel a tesco gazdaságos reallal nem tud mit kezdeni zidane.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. február 6., szombat 18:11

Faust írta:
Steve írta: Hogy keressek valami pozitívumot is és ne csak a depi menjen a játékminőség miatt:

- Casemiro :sziv:

- Varane gól

- Marvin srác nagyon bíztatóan, gyorsan mozgott, 20 évesen életében először egy gyengélkedő Realban beugróként. Remélem látjuk még érdekes is lehet, bár nyilván csak pár percet láthattuk.
Elso vagy masodik meccsen botladozott mar egy keveset a szezon elejen, az volt ZZ fiatalitasi projektjenek kezdete es vege egyarant.
Erre nem is emlékszem.

Nyilván Huesca, meg 1-2 perc de legalább labdát le tudta venni. Vannak olyanok is akiknek ez sem megy. :kivagyhe:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2021. február 6., szombat 18:12-kor.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. február 6., szombat 18:10

Steve írta: Hogy keressek valami pozitívumot is és ne csak a depi menjen a játékminőség miatt:

- Varane gól

- Marvin srác nagyon bíztatóan, gyorsan mozgott, 20 évesen életében először egy gyengélkedő Realban beugróként. Remélem látjuk még érdekes is lehet, bár nyilván csak pár percet láthattuk.
Elso vagy masodik meccsen botladozott mar egy keveset a szezon elejen, az volt ZZ fiatalitasi projektjenek kezdete es vege egyarant.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2021. február 6., szombat 18:09

Nem gondoltam volna hogy megforditjak.
Le a kalappal a kuzdesert.

Benzemat hagyjak mostantol szabadokat löni.
Marceloval nyertunk ami szinten plusz.

Ja ès VAK :mrgreen:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. február 6., szombat 18:09

Hogy keressek valami pozitívumot is és ne csak a depi menjen a játékminőség miatt:

- Varane gól

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 31., vasárnap 13:34

Torquemada írta: Most nem azért, de pont ez a Casemiros húzás jött be. A mezőny legjobb teljesítményét rakta le, és beton volt, jól szerelt, jól indított, mintha midig ezt csinálta volna. Ha felállunk mondjuk egy Odri-Varane-Chust-Mendy vonallal, még csúnyább lett volna, és elől valaki be kellett volna áldozni cserébe. Így meg Case dolgozott kettő helyett, el is fáradt, de megoldotta. Nem ezen múlott szerintem.
Case jól jatszott, de a középpályánkon úgy mentek át, mint kés a vajon. A vezetés tudatában röhejes volt a védekezésünk. A két sztár nem zárt vissza a széleken, középen meg a Kroos-Lukita kettős nem bírt a létszámfölénnyel. Emberhátrányban ha megvan a vezetés, felállok stabilan, tartom a labdát, átadom a területet, ha kell kontrázom, csinálok valamit, nem lyukat égetek a középpályába és nézem, ahogy a támadók ácsorognak elől. Volt, hogy gyakorlatilag alig tudtuk kihozni a labdát, mert több Levante játékos volt a mi térfelünkön, mint Madrid játékos. Az elől levők közül meg bárkit be lehetett volna áldozni, mert sokat nem csináltak a meccsen. Én tuti, hogy a gól után egyből hoztam volna Chustot és így folytattam volna:

-------------Hazard
Asensio-Kroos-Casemio-Lukita
--Mendy-Chust-Varane-Odri
-------------Tbo

de ugyan úgy mehetett volna Karim helyett Hazard vagy Asensio. Stabil védekezés, labdatartás és kontra.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. január 31., vasárnap 13:00

Most nem azért, de pont ez a Casemiros húzás jött be. A mezőny legjobb teljesítményét rakta le, és beton volt, jól szerelt, jól indított, mintha midig ezt csinálta volna. Ha felállunk mondjuk egy Odri-Varane-Chust-Mendy vonallal, még csúnyább lett volna, és elől valaki be kellett volna áldozni cserébe. Így meg Case dolgozott kettő helyett, el is fáradt, de megoldotta. Nem ezen múlott szerintem.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. január 31., vasárnap 12:13

Realista24 írta:
kiserik írta: Ha már ez a topik: hányszor bukott már bele a mester, hogy a Modric-Kroos duót vkp nélkül használja? Nem lett volna logikus döntés a vezető gól után behozni egy védőt (akár a castillás srácot) Kroos, Asensio vagy Hazard helyére és Casemirot a kp-n hagyni?
Ezt akarta segédedzo csinálni, de ZZ szolt hogy Case menjen hatvednek. :kalapos:
meg is lett az eredménye megint a makacsságának :vivo:
nem hiszem el,hogy ezt ő nem látja vagy nem akarja....
nagyon ingatag már a szobor amit felépitett :-@

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 31., vasárnap 10:16

el magico írta:
p.csabi1 írta:

Mert ott van koncepció ott van egy bazi erős keret,nem vesznek szar játékosokat euró 10 millióért.
Ja aztán, amikor felhozza valaki, hogy Llorentét kár volt elengedni, akkor meg kinevet a fórum 90%-a :lol: :)
Nem elengedtük, eladtunk egy középszerű spanyolt jó áron.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2021. január 31., vasárnap 10:15

p.csabi1 írta:
Erre az van, hogy egyre mélyebben vagyunk és egy Atma fog ránk verni vagy 20 pontot a végére. Kib***tt nagy szégyen....
Mert ott van koncepció ott van egy bazi erős keret,nem vesznek szar játékosokat euró 10 millióért.
Ja aztán, amikor felhozza valaki, hogy Llorentét kár volt elengedni, akkor meg kinevet a fórum 90%-a :lol: :)

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. január 31., vasárnap 9:03

p.csabi1 írta:
Erre az van, hogy egyre mélyebben vagyunk és egy Atma fog ránk verni vagy 20 pontot a végére. Kib***tt nagy szégyen....
Nem mellesleg egy már szinte hihetetlen módon odaillő edzővel.

Nem tudom, hogy melyik edző tudna segíteni rajtunk, az a baj, hogy egy romlott társaság a jelenlegi real madrid, nem tudnék mondani 1-2 játékoson kívül olyat, aki szivét-lelkét kiadná a csapatért és úgy futna, hajtana, mint az Atletico-sok(sőt, egyetlen csapatért sem hajtanának a Mi hőn szeretett játékosaink)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. január 31., vasárnap 8:57

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. január 31., vasárnap 8:53

M1Ö írta: Volt meccs? :) Tudom, senkit nem érdekel, de engem minimum erre a szezonra elvesztettek. Annyira szeretem ezt a csapatot, hogy nem.bírom nézni a szenvedésüket, mert szérver az ideg tőle, meg teljesen lehoz az életről. Meg hát mérhetetlenül csalódott vagyok... Ahogy írtam korábban, minden adott volt, hogy egyeduralkodók legyünk hosszú évkre. Erre az van, hogy egyre mélyebben vagyunk és egy Atma fog ránk verni vagy 20 pontot a végére. Kib***tt nagy szégyen....
En is mar csak szorvanyosan nezem a meccseket. Zidane anno jatekoskent elerte hogy nezzem a real meccseit, most edzokent elerte hogy ne nezzem.. a kor bezarult. :mrgreen:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. január 31., vasárnap 8:46

Volt meccs? :) Tudom, senkit nem érdekel, de engem minimum erre a szezonra elvesztettek. Annyira szeretem ezt a csapatot, hogy nem.bírom nézni a szenvedésüket, mert szérver az ideg tőle, meg teljesen lehoz az életről. Meg hát mérhetetlenül csalódott vagyok... Ahogy írtam korábban, minden adott volt, hogy egyeduralkodók legyünk hosszú évkre. Erre az van, hogy egyre mélyebben vagyunk és egy Atma fog ránk verni vagy 20 pontot a végére. Kib***tt nagy szégyen....
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Vissza: