Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
A France Football már címlapján PSG mezbe öltöztette Messit, annyira biztosak a dealben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
talán igazad van a hármassal kapcsolatban, de ez még így is nagy bukó.R. Carlos írta:
Griezmann 60 m euronál kezdődik, Dembelét is vinnék a kora alapján legalább 50-ért, Coutinho is 30-40 m. Bukónak bukó, de ha megnézed itt van egy Bale, aki valószínűleg ingyen fog elmenni 22-ben, mert nem tudjuk sehogy sem elkergetni, meg van egy Hazard, akiből ha jól megy idén ki tudunk szállni 40-50 m-el, azaz 110-120 m bukó. Az aki ott Umtiti, SR, Busquets, Lenglet, az itt Isco, Asensio, Odriozola, Marcelo. Van még talán egy 20-30 milliót érő Jovicunk.
de még belőlük ki lehet hozni valamit, ha egészségesek, a másik négyes viszont menthetetlen, Umtiti nem fogja már azt hozni, amit anno, Lenglet mindig is komolytalan volt a top szinthez, másik kettő meg a no comment kategória nálam.
ehhez még jön a tetemes adósság állomány is.
na mindegy, egyik klub sincs most rózsás helyzetben, más más okokból.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Griezmann 60 m euronál kezdődik, Dembelét is vinnék a kora alapján legalább 50-ért, Coutinho is 30-40 m. Bukónak bukó, de ha megnézed itt van egy Bale, aki valószínűleg ingyen fog elmenni 22-ben, mert nem tudjuk sehogy sem elkergetni, meg van egy Hazard, akiből ha jól megy idén ki tudunk szállni 40-50 m-el, azaz 110-120 m bukó. Az aki ott Umtiti, SR, Busquets, Lenglet, az itt Isco, Asensio, Odriozola, Marcelo. Van még talán egy 20-30 milliót érő Jovicunk.csababarca írta:itt nem tudom kikre gondolsz, de pl a GR-Dembelé-Coutinho trióból ha kiszállunk egyszer, az óriási bukóval lesz, tekintve, hogy jelentősen túlárazva vettük mindhármat.dennson írta:
Sokkal jobb áron is tudnának kiszállni a b.lf.szaikból, mint mi. Piacképesebb jóval az a gárda.
Umtiti, Busquets, SR, Lenglet meg senkinek nem kell, a két "hazait" szerintem sose adjuk el, őket lenne a legnehezebb, a két francia meg nem képvisel magas szintet, valami jelképes összeget tudok értük elképzelni.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Azt nem mondtam, hogy nem lesz bukó, csak azt, hogy ezen a téren jobb a helyzet. Jelenleg ingyen kellene elkergetni a játékosok egy részét Madridból, de még úgy sem mennek el. 10-20 millákra lehetne számítani, ami édeskevés. Coutinho/Griez/Dembelében sokkal hamarabb fogja valaki meglátni a potenciált, mint Baleben, Iscoban vagy a zuhanórepülésben levő Hazardban.csababarca írta:itt nem tudom kikre gondolsz, de pl a GR-Dembelé-Coutinho trióból ha kiszállunk egyszer, az óriási bukóval lesz, tekintve, hogy jelentősen túlárazva vettük mindhármat.dennson írta:
Sokkal jobb áron is tudnának kiszállni a b.lf.szaikból, mint mi. Piacképesebb jóval az a gárda.
Umtiti, Busquets, SR, Lenglet meg senkinek nem kell, a két "hazait" szerintem sose adjuk el, őket lenne a legnehezebb, a két francia meg nem képvisel magas szintet, valami jelképes összeget tudok értük elképzelni.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
itt nem tudom kikre gondolsz, de pl a GR-Dembelé-Coutinho trióból ha kiszállunk egyszer, az óriási bukóval lesz, tekintve, hogy jelentősen túlárazva vettük mindhármat.dennson írta:
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Sokkal jobb áron is tudnának kiszállni a b.lf.szaikból, mint mi. Piacképesebb jóval az a gárda.flori írta: Messi nélkül azért ez elég középcsapat-szagú, nem sokkal vannak előrébb, mint mi. Csak 1,5x annyit fizettek a játékosokért.
- flori
Messi nélkül azért ez elég középcsapat-szagú, nem sokkal vannak előrébb, mint mi. Csak 1,5x annyit fizettek a játékosokért. Ha itt lenne az argentin, nálunk is elég sok játékost felhúzna, nem tűnne fel ez a brutális tanácstalanság. Ilyen kulcspasszokat Vini is be tudna passzolni. Nem tudom mennyi önbecsülése van még a barca játékosoknak, bejön Messi és kb. semmissé teszi az eddigi teljesítményüket.
Fel van adva a lecke Laportáéknak: vagy továbbra is csorognak a milliók és Messi meg-megmenti a csapatot a komolyabb égésektől, vagy elengedik, akkor viszont pénz nélkül óriási zuhanás lehet ebből. Ahogy Csabi is említette nemrég, ezek a megmozdulások elegek a ligában, Bl-ben a régi társak nélkül már kevés.
Fel van adva a lecke Laportáéknak: vagy továbbra is csorognak a milliók és Messi meg-megmenti a csapatot a komolyabb égésektől, vagy elengedik, akkor viszont pénz nélkül óriási zuhanás lehet ebből. Ahogy Csabi is említette nemrég, ezek a megmozdulások elegek a ligában, Bl-ben a régi társak nélkül már kevés.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Igaz de én jobban látom rajtuk az akarást, hajtást mint a mieinken. 7 győzelem sorozatban az jó kis széria. Előttünk is lesznek a végén több mint valószínű.Csabi írta: az elmúlt 2-3 hétben a világ összes szerencséje velük van.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az elmúlt 2-3 hétben a világ összes szerencséje velük van.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Elég csúnya Pellegrini statisztikája a katalánok ellen, rosszabb mint a mostani Marcelo faktor.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
-
Eddig... Ezeknek ma hatalmas mákjuk van ma.illgner írta: Na, legalább lehet kicsit reménykedni.
Na, legalább lehet kicsit reménykedni.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nekem egyből elkezdett emelkedni a vérnyomásom, miután beállt, és megpróbálták elválasztani a labdától jobbszélen, bármit csinált az ellenfél, elé pattant. A gól, majd Griezmann flipper gólja már csak a hab volt a tortán.
Reménysugár, na ez kiváló pontrúgás és fejes volt. Bravó!
Reménysugár, na ez kiváló pontrúgás és fejes volt. Bravó!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
-
Grízes de a gól az gól....
Ezt behúzzák...
Ezt behúzzák...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
geci de elegem van már belőle.
kíváncsi vagyok hogy érezhetik magukat a csapattársak, tudván hogy nélküle a 4. helyért mennének.
kíváncsi vagyok hogy érezhetik magukat a csapattársak, tudván hogy nélküle a 4. helyért mennének.
A vicc az, hogy jelenleg Messi a la liga arca. Ha ő is lelépne, akkor teljes érdektelenségbe fulladna a bajnokság.
beáll és 3 percre rá gólt szerez
- flori
Vicc. 2 perce van a pályán.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2021. február 7., vasárnap 22:21-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Huzzon mar el nyaron konyorgom
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Amúgy nem értem miért van itt a fórumon lefitymálva a spanyol kupa. lehet a legkisebb presztízsű a megnyerhető kupák közül, de akkor is hivatalos kupa, és mégiscsak hazai... na meg a Barcának sokkal több van, már ez motiválhatná a csapatot.Faust írta:Legalább nyernek valamit idén.