Egyéb sportok

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: poronty » 2021. február 12., péntek 16:04

Watt kérte, nyilván szeretne contender-hez menni és így szabadon választhat. Így, hogy nincs 17 millás cap hit és pick-et se kell adni, imádnám, ha jönne a Pats-hez, de nálunk még a playoff is kérdéses.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. február 12., péntek 15:59

A Texans elengedi JJ Wattot. Ez most azért meglepett. 17.5 millió szabadul fel így náluk.

Szerk.: Elvileg ő kérte.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. február 11., csütörtök 14:51

Én Vita Veáék Bradys pólóján nevettem fel. Az hatalmas. :lol: megnéztem volna Tom arcát, mikor meglátja.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. február 11., csütörtök 14:49

Pfff ez kemény.
Megérdemlik hogy kiengedjenek. :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. február 11., csütörtök 11:45

Brady pöppet megünnepelte a hetediket, menni nem bírt már annyira bebaszott :lol:
De előtte a folyón csónakázva lazán átdobta egy másik hajóra a Lombardit.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
imádom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. február 9., kedd 12:43

Oh hát azért a Hamilton/ Schumi, Bayern fanboyok sem piskóták. :mrgreen:

Mindenesetre ezzel azért kaptak egy aduászt azok akik szerint Brady a GOAT, elég nehéz (bár gondolom nem lehetetlen) ellene érvelni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. február 9., kedd 0:21

Zsombor írta: Nem egy sportot követek, de hogy a Brady fanboyoknal rosszabb nincsen, az fix. :lol:
Best ever :mrgreen:
És ezzel már vitatkozni se lehet, eddig se lehetett, de ez egy olyan aduász lett, hogy itt már a vitát se lehet megnyitni :mrgreen:

Szóval, hogy megspékeljük picit a dolgokat, ezzel szerintem már feljebb van, mint Jordan, még ha nehéz is sportágakat összehasonlítani..... :mrgreen:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2021. február 8., hétfő 23:36

Nem egy sportot követek, de hogy a Brady fanboyoknal rosszabb nincsen, az fix. :lol:

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. február 8., hétfő 11:57

Ami nekem nagyon feltünt föleg a Packers elleni meccs után az Gronk. Azon a meccsen teljesen el volt tünve, itt meg (föleg az elsö félidöben) szenzációs volt.

Az elsö két driveban szenvedett a Bucs aztán a 3.ban elkapták a fonalat, és amikor kellett megint összeál a Brady - Grong magic tengely. Ès utána még egyszer. Ezen kívül rednkívül fontos volt Gronk a futásoknál, többször is lead blocker volt. Többször is 1v1 ben megverte/ blokkolta a defensive endet, ezáltal az o-line duplázhatott a d-tacklen.

A második félidöben, már nem volt annyira kiemelkedö, gondolom el is fáradt, meg igazából nem is volt rá szükség. Bár egyszer ment egy nagy passz a backupjának amit elejtett szóval akár még nagyobb meccse is lehetett volna.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. február 8., hétfő 11:41

Na jót aludtam a éjszaka úgy h nem néztem meg az eredményt és visszanéztem a meccset. Izgalom az nem volt, a tampa védelem laposra verte Mahomes-ékat. Csóró szerintem nem játszott rosszul, kihozta ebből amit lehet. Feljebb írták, kb végig fal nélkül menekülve játszott. Jóformán földön fekve is oda dobta a társaknak a labdát de képtelenek voltak elkapni. Brady meg eszméletlen, nem gyors, nem rendelkezik a leggyilkosabb kezekkel, de olyan szinten vezér alkat az ember és hozza amit kell, hogy ilyen boosttal mindenki 2 szintel maga felett teljesít.
A meccsben nem tetszett, hogy kicsit sem engedtek a bírók a nagy játékoknak, ment a holding olyankor is amikor nem keleltt volna. Utána meg indult a durvulás és a pofázás mind a kettő féltől.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. február 8., hétfő 11:07

A támadófalat ilyenért ázsiai országban bányába küldik :lol:
Szegény Mahomes, egyedül ő nőtt fel tegnap a Chiefs részéről a SB-hoz. Semmi mást nem csinált, csak menekült 4 negyeden keresztül. Így is futotta látványos megoldásokra, de ez a védelem most megette az egészet.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. február 8., hétfő 10:42

Én csak kb.4-5 percet láttam belőle majd ma este akarom megnézni,de ez a csávó hihetetlen. Azt hiszem neki külön csarnokot kell majd építeni ha visszavonul.
:mrgreen:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2021. február 8., hétfő 10:24

El Sie7e írta: Na jó jó, volt ez a meccs. De kinek hogy tetszett a half time show? :kalapos:
Odatette a srác.
House of Balloons-Blinding Lights váltás nagyon ott volt.

Na de grat grat a Kecskènek is. :agree:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. február 8., hétfő 10:15

Na jó jó, volt ez a meccs. De kinek hogy tetszett a half time show? :kalapos:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 8., hétfő 9:29

Remy írta: Mit is lehet erre mondani? Nem földlakó. 7 gyűrű, 2 csapat, első szezonja az NFC-ben és 43 évesen közel MVP alapszakasz teljesítménnyel Super Bowl-t nyer egy Tampával, ahol ráadásul MVP is lett. Több gyűrűje van, mint bármelyik csapatnak az egész ligában. Ő az egyetlen, aki NFC és AFC csapattal is SB-t nyert. A goatok GOATja. Nincs nála nagyobb játékos.

A lehető legboldogabb vagyok, hogy láthatom játszani még mindig.
Saints meccs után is beszéltük, hogy bár nekem nem a kedvencem, de a tehetségét el kell ismeni ennek az embernek? Ember ő? :D :D

Nem takarózhat a Chiefs, hogy sérült volt Mahomes, hogy fel volt forgatva az o-line, stb.. Adtak vagy 100 yard büntetést és ezzel kb. 1 td-t, a félidő előtt a rossz időkéréssel mégegy td-t, ezekkel/ezek nélkül is max csak szorosabb lett volna a meccs.

A világ legtöbb gyűrűjét, a hihetetlen statokat, az ESZMÉLETLEN mennyiségű munkát, a HIHETETLEN győzni akarást nem kell magyarázni. Akinek a Pats vagy Brady a kedvence, joggal örülhet, mert hatalmas játékos, sportember..

Szép volt Tom..
A Family Guy poén jut eszembe, hogy milyen jó Gisele-nek :mrgreen: ..
(nemtom megköszönte-e már a Bucks a NE-nek a Gronk-Brady párost, egy szép thankyou card mehet nyugodtan)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. február 8., hétfő 8:11

Nagyon durva!
Azért a csapat is elég komolyan odatette magát, a KC nem is szerzett TD-t az éjjel? Az mi? :ozil:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. február 8., hétfő 4:55

ferni írta:
Igazából Brady most kivitte teljesen ezt az NFL nevezetű játékot, ennél nincs feljebb bakker :lol: Elképesztő.
Mit is lehet erre mondani? Nem földlakó. 7 gyűrű, 2 csapat, első szezonja az NFC-ben és 43 évesen közel MVP alapszakasz teljesítménnyel Super Bowl-t nyer egy Tampával, ahol ráadásul MVP is lett. Több gyűrűje van, mint bármelyik csapatnak az egész ligában. Ő az egyetlen, aki NFC és AFC csapattal is SB-t nyert. A goatok GOATja. Nincs nála nagyobb játékos.

A lehető legboldogabb vagyok, hogy láthatom játszani még mindig.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. február 8., hétfő 4:46

Remy írta: Brady az MVP. :agree:
Igazából Brady most kivitte teljesen ezt az NFL nevezetű játékot, ennél nincs feljebb bakker :lol: Elképesztő.

Én kis cuki módon anno tök örültem, mikor a Pats megverte a Chiefst, az öreg még egyszer megmutatta Mahomesnak, hogy ácsi van és milyen szép kis staféta átnyújtás volt az a meccs, a következő nagy irányítónak. Be is jött, kövi évben, behúzta a Chiefs és mondom, akkor innentől jön Mahomes. Aha.... :lol: Mindenkire rácáfol ez az ember, mindenkire. Új csapat, NFC, play-off idegenben, Rodgers, Brees pipa, majd otthon Mahomes is meg lett.

És ilyen szinten egybe lett rakva ez a csapat a mai napra mentálisan... Hát az utolsó utáni emberük, még a szertárosuk is tudták, hogy ma csak nyerhetnek. Hát olyan edzői húzások voltak, playek, mindenkinek minden sikerült és mondtam, hogy neki kellett menni ott 4.nek, hiába nem lett meg, de végig tudták vinni egész meccsen ezt a ma meg lesztek toszva mentalitást és a legnagyobb hibájuk egy rossz snap volt, amit ugyanúgy berúgott utána Succop :lol:

Félelmetes ez a Brady légkör mire képes bakker. Ennyire egybe csapatot, mint ez a Tampa rég láttam és arról már nem is beszélek, hogy az ellenfelekre milyen hatással van.
Na jól van, abbahagyom az ömlengést, mert napokig írhatnám és az se lenne elég.

Ezt így zárásul:
Between Tom Brady's 3rd Superbowl appearance and his 10th, Calvin Johnson has been drafted, retired, and made the Hall of Fame.
:lol:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. február 8., hétfő 4:30

Brady az MVP. :agree:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. február 8., hétfő 4:15

Ez a legfélelmetesebb amúgy....
Hazai pályán NFCből SB-t hozott, nem hiszem el még mindig :D

Vissza: