Sierra írta:Jim írta:ha szívesebben nézitek Iscot mind a jövő reménységét
Melyik melyik?
JIM-nél nem lehet biztosra venni, ha két spanyolról van szó.
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. február 9., kedd 14:46
Sierra írta:Jim írta:ha szívesebben nézitek Iscot mind a jövő reménységét
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. február 9., kedd 14:35
Jim írta:ha szívesebben nézitek Iscot mind a jövő reménységét
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. február 9., kedd 14:18
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. február 9., kedd 13:35
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. február 9., kedd 13:15
Hátha valami fórumot is talál hozzá.füst írta: A win-win megoldás az lenne, ha ezentúl inkább a Castillát követnéd hogy nézegethesd Blancót.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. február 9., kedd 13:03
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. február 9., kedd 13:00
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. február 9., kedd 12:27
Keblemre barátomBabinho írta: Adnám a 3-4-3-at, persze ez csak mese.
Courtois - Mendy-Varane-Nacho - Marcelo-Casemiro-Modric-Marvin - Isco-Asensio-Benzema
Marvinnak nagyon jól állt ez a szerep a hétvégén, megadnám neki a lehetőséget, Marcelo is oké volt a hétvégén, így ilyen 3-as előtt megnézném, de akkor Mendynek szigorúan védekezés.
HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2021. február 9., kedd 11:37
Ne add fel!!Már csak Kubo miatt is megérdemel 1 esélyt a meccsBlancoMark írta:Kösz hogy szólsz, meg akartam nézni, de ezek után felejtős.Pad'em írta: Marcelo and Isco will start tonight. [@diarioas]
Kitartást mindenkinek, aki benevez az estire
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. február 9., kedd 11:32
Kösz hogy szólsz, meg akartam nézni, de ezek után felejtős.Pad'em írta: Marcelo and Isco will start tonight. [@diarioas]
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. február 9., kedd 10:44
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. február 9., kedd 10:18
Marcelo, Mendy jobbon, Vini, AsensIsco egyszerre a pályán... Ehhez valami töményebb kell majdToti írta:akciós a miller a lidlbePad'em írta: Marcelo and Isco will start tonight. [@diarioas]
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. február 9., kedd 9:46
akciós a miller a lidlbePad'em írta: Marcelo and Isco will start tonight. [@diarioas]
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. február 9., kedd 9:38
rest in ripPad'em írta: Marcelo and Isco will start tonight. [@diarioas]
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. február 9., kedd 9:27
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 8., hétfő 21:03
Edzések alapján ezt ZZ remélem el tudja dönteni, ez csak nekünk (nézőknek) lett vna érdekes. Bár egyébként én is rettentő kíváncsi vagyok, elsőcsapatos matéria-e a srác.kiserik írta:Milyen jó lett volna, ha Blanco mondjuk az Alaves ellen kapott volna pár percet, hogy kiderüljön lehet e rá számítani, de hát tudjuk, Isconak kellenek a percekJim írta:
ez esetben ne kockáztassuk Iscot, nyugodtan épüljön fel
ha már 15x leírtam, egyszer már tényleg megnézném Blancot a kezdőben
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. február 8., hétfő 20:30
Milyen jó lett volna, ha Blanco mondjuk az Alaves ellen kapott volna pár percet, hogy kiderüljön lehet e rá számítani, de hát tudjuk, Isconak kellenek a percekJim írta:ez esetben ne kockáztassuk Iscot, nyugodtan épüljön felPad'em írta: Isco már sanszosan ott lesz, így a Case-Modric-Isco a legvalószínűbb. Ha Isco nem, akkor Blancót írják kezdőbe.
ha már 15x leírtam, egyszer már tényleg megnézném Blancot a kezdőben
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. február 8., hétfő 19:58
ez esetben ne kockáztassuk Iscot, nyugodtan épüljön felPad'em írta: Isco már sanszosan ott lesz, így a Case-Modric-Isco a legvalószínűbb. Ha Isco nem, akkor Blancót írják kezdőbe.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. február 8., hétfő 19:23
Milyen felüdülés. Akkor Mendy jhv lesz, Marcelo meg bhv, Isco bekerül a kezdőbe és 4-3-3 lesz. A változás annyi összesen, hogy az ifistáinkkal Mariano ül a padon.lordgabi írta: Militao a keretben sincs.Kapusok: Courtois, Lunin és Altube.
Védők: R. Varane, Nacho, Marcelo, F. Mendy, Chust és Miguel.
Középpályások: Modrić, Casemiro, Isco, Marvin, Arribas és Blanco.
Támadók: Benzema, Asensio, Vini Jr. és Mariano.
ronaldo99 írta:
https://ibb.co/wBdKG91
HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2021. február 8., hétfő 19:01
R. Carlos írta: Jól előre mentetek az időben... engem még megfogott a Getafe elleni meccs ezzel a kezdővel:
Courtois - Militao, Varane, Nacho, Mendy - Asensio, Modric, Casemiro, Vinícius - Benzema, Mariano.
Gyakorlatilag ez a legjobb, amit pályára tud küldeni. Veszedelmes. A cserék pedig: Lunin, Altube, Marcelo, Chust, Blanco, Marvin kb. Többen nincsenek is. Milyen jó is lesz ez a holnap este.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem