Pedig Hálaci94nek van igaza.Jim írta:ha olyan nagy madridista, mint amilyennek mondja magát, szó nélkül elfogadta volna az ajánlatoth.laci94 írta: szóval én annyira nem tudok rá neheztelni ha ez így neki nem szimpatikus. Nekem sem az.
nézhetjük onnan is, hogy kinek kínált a vezetőség bármiféle új szerződést 35 évesen??
én senkire sem emlékszem az elmúlt 20 évből (most Modricnak, el is fogadta egyből)
pl Hierro 35 évesen távozott, nem önszántából, nem kapott új szerződést semmilyen feltételekkel (nem volt már a mostani Ramos szintjén, de sokat játszott, nem kispados volt alapvetően)
Sokat rugóztok az életkorokon pedig Cé és Ramos is a csúcson van/volt amikor verte az asztalt a pénzért. Szó nincs arról,hogy kiégett klub legendák akarták volna mégegyszer utóljára lehúzni a klubot. Kár is példálózni Hierroval,Raúlal vagy Ikerrel. Ők a közel nem voltak azon a szinten távozásukkor mint a 33 éves Cé vagy most Ramos.
Részemről fillérbaszás ‘alá Perez az egész. Konkrétan az elmúlt évtized Real Madridjával állt le az öreg méricskélni a péniszét. És még igazat is tudnék adni neki ha közben gareth bélek hazardok meg hámeszeodrigezek nem lopnák a napot itt évekig a nagy pénzekért. Ott kéne vagy kellett volna keménykedni meg példát mutatni nem csúcson lévő klublegendákkal.