Sergio Ramos
Re: Sergio Ramos - 4
Ilyen távozás után nekem nem fog hiányozni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
There's no possibility of @SergioRamos staying at Real Madrid beyond this season, reports @jpedrerol.
Tegnap hárman, köztük a kommunikációs igazgató is beszélt Ramosszal.
Gondolom már készítik a hivatalos bejelentést.
Tegnap hárman, köztük a kommunikációs igazgató is beszélt Ramosszal.
Gondolom már készítik a hivatalos bejelentést.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Madridban mindenki sérülékeny nagyjából.Professore írta:Csak nem 6 évre szerintem mert már akkor sérülékeny volt (abban az évben 15 meccset hagyott ki pl.) és hát nem is ő volt a legélesebb kés a fiókban. Ezzel a hosszabbítással pedig lényegében kódolva volt hogy sanszosan nem ő lesz az első aki kiesik a BBC-ből hanem CR. Maradjunk annyiban hogy az idő sokmindent megszépit ez viszont nem volt jó döntés.Realista24 írta:
2016. októberi híreket találok, hogy hosszabbított, azaz a 2015/16-os szezon után.
Akkor volt 19 gólja és 15 gólpassza.
Aztán a 16/17es szezon már szar volt ilyen szempontból is, utána meg egy fokkal jobb.
De amikor hosszabbított, bőven jó indokolt volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bizony, akkor kezdett lejtmenetbe kerülni, 17-18-as szezonban is lófasz volt, bár legalább pár gólt szerzett a bajnokságban. igazából első két szezonja sikerült jól, aztán jöttek a sérülések, a szar játék, profihoz nem méltó hozzáállás, majd csúszott le folyamatosan. Még lehozta nekünk a 18-as BL döntőt és ennyi a csávó.R. Carlos írta: Én úgy emlékszem a 16/17-es és a 17/18-as szezonra, hogy már akkor is pedzegettük, hogy Bale helyett Isconak kellene játszania. Szóval leáldozóban lehetett akkor is a csillaga. Aztán egyszer-egyszer (pl. a BL döntőn a Pool ellen) megrázta magát még. De jelentősebb dolgot nem tudott se előtte, se utána produkálni. 19-ben jó lett volna elengedni.
És nehéz elfogadni ezt a helyzetet, mert amúgy a képességei megvannak, elég baszó játékos lehetett volna normális hozzáállással. De az a történet nagyon el lett cseszve, nagyon kár érte.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Én úgy emlékszem a 16/17-es és a 17/18-as szezonra, hogy már akkor is pedzegettük, hogy Bale helyett Isconak kellene játszania. Szóval leáldozóban lehetett akkor is a csillaga. Aztán egyszer-egyszer (pl. a BL döntőn a Pool ellen) megrázta magát még. De jelentősebb dolgot nem tudott se előtte, se utána produkálni. 19-ben jó lett volna elengedni.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
Ha nem lenne itt Bale akkor se kapná meg Ramos a kért összeget, ezért kár is rajta vitatkozni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Csak nem 6 évre szerintem mert már akkor sérülékeny volt (abban az évben 15 meccset hagyott ki pl.) és hát nem is ő volt a legélesebb kés a fiókban. Ezzel a hosszabbítással pedig lényegében kódolva volt hogy sanszosan nem ő lesz az első aki kiesik a BBC-ből hanem CR. Maradjunk annyiban hogy az idő sokmindent megszépit ez viszont nem volt jó döntés.Realista24 írta:2016. októberi híreket találok, hogy hosszabbított, azaz a 2015/16-os szezon után.Dupla D írta: Én emlékszem Bale hosszabbítására. Nem volt jó formában, erre kapott 6 évet. A fórumon mindenki értetlenkedett minek kellett ez. 2019 volt szerződése a hosszabbítása előtt emlékeim szerint.
Aztán a 16/17es szezon már szar volt ilyen szempontból is, utána meg egy fokkal jobb.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
2016. októberi híreket találok, hogy hosszabbított, azaz a 2015/16-os szezon után.Dupla D írta: Én emlékszem Bale hosszabbítására. Nem volt jó formában, erre kapott 6 évet. A fórumon mindenki értetlenkedett minek kellett ez. 2019 volt szerződése a hosszabbítása előtt emlékeim szerint.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én emlékszem Bale hosszabbítására. Nem volt jó formában, erre kapott 6 évet. A fórumon mindenki értetlenkedett minek kellett ez. 2019 volt szerződése a hosszabbítása előtt emlékeim szerint.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- h3x0r
Nem az a gond, hogy hosszabbítottunk vele, hanem amikor a kínaiak ingyen vitték volna, mi nem engedtük el. Pedig egyáltalán nem voltak érte ajánlatok, mindenki tudta, hogy neki már Madridban nincs jövője.Remy írta: - Bale hosszabbítása
Ha azt nézzük, hogy Carlo papa már nagyon nem akarta a csapatában tudni, de felsőbb utasításra játszania kellett, illetve a 15/16-os szezonban már jócskán volt kihagyott meccse, tényleg megkérdőjelezhető a döntés milyensége. Az viszont tény, hogy a sokat szidott Bale számai, az utóbbi 2 évet kivéve még mindig kiemelkedő lenne a mostani keretbőlRealista24 írta:Ja, hát ha szerinted mindegy, hogy mikor hosszabbítottunk, akkor valóban lényegtelen.Remy írta: Nem az a lényeg, hogy mikor lett hosszabbítva, hanem, hogy miért lett hosszabbítva.
Nyugodtan oda lehet írni Perez top 3 legnagyobb hülyeségéhez.
- Makelele eladása
- CR eladása
- Bale hosszabbítása
Érdekes, hogy mindhárom húzást csúnyán megérezte a csapat.
Persze lehet mondani, hogy utólag okos az ember, de mindhárom eset nagyon, de nagyon nehezen védhető... már ha egyáltalán védhető bármivel is.
De azért leírom, 2016-ban hosszabbítot, ereje teljében, sikerek közepette, úgy hogy sikert sikerre halmozott.
Megválasztották abban az évben az ESPN leghíresebb atlétájának, stb.
Biztos nagyon szar döntés volt Perezéktől.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja, hát ha szerinted mindegy, hogy mikor hosszabbítottunk, akkor valóban lényegtelen.Remy írta: Nem az a lényeg, hogy mikor lett hosszabbítva, hanem, hogy miért lett hosszabbítva.
- Makelele eladása
- CR eladása
- Bale hosszabbítása
Persze lehet mondani, hogy utólag okos az ember, de mindhárom eset nagyon, de nagyon nehezen védhető... már ha egyáltalán védhető bármivel is.
De azért leírom, 2016-ban hosszabbítot, ereje teljében, sikerek közepette, úgy hogy sikert sikerre halmozott.
Megválasztották abban az évben az ESPN leghíresebb atlétájának, stb.
Biztos nagyon szar döntés volt Perezéktől.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ennyi erővel nagyon sok dologra fogható, hogy Ramos miért nem kaphat többet. Pl a stadion renoválásra is, nem csak Bale-re. Bale szerződését már rég felkellett volna bontani, indokot biztos lehetne találni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem az a lényeg, hogy mikor lett hosszabbítva, hanem, hogy miért lett hosszabbítva.
- Makelele eladása
- CR eladása
- Bale hosszabbítása
- Makelele eladása
- CR eladása
- Bale hosszabbítása
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mikor lett meghosszabbitva? Nézz utána, aztan lehet ezen a témán rugozni.Remy írta: Semmi különös probléma nem lenne, ha Bale szerződését nem hosszabbítja meg anno. Amiről mindenki, még a hülye hozzá nem értő fotelszakértő is tudta, hogy hülyeség, mert a tag nem illik a Realba. Most meg isszuk a levét nem is kicsit.
Csúnyán szólva egye meg, amit főzőtt... de nehogy már egy Ramost bukjanak a szurkolók, csak mert ostobaságot csinált anno, amit semmi nem indokolt. És akkor még a brazilokról nem is beszéltünk...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ez is nagyon igaz, telj. más játékszabályok vannak most, a múlt kvázi nem számít..Fenoo írta: Mintha sokan elfelejtették volna, hogy világjárvány van aminek köszönhetően a klub bevételei jelentősen csökkentek. Hitelt vett fel a klub, hogy pótolja a kieső bevétel egy részét.
Felhozzátok a korábbi drága igazolásokat akiket akkor vettünk amikor még híre se volt a járványnak. Teljesen megváltoztak azóta a dolgok. Valószínűleg, ha nem lenne járvány akkor Peres se szenvedne Ramos szerződésével.
Én egyedül akkor fogok haragudni Perezre ha Ramos helyére a pénzéhes Alabát hozza.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Semmi különös probléma nem lenne, ha Bale szerződését nem hosszabbítja meg anno. Amiről mindenki, még a hülye hozzá nem értő fotelszakértő is tudta, hogy hülyeség, mert a tag nem illik a Realba. Most meg isszuk a levét nem is kicsit.
Csúnyán szólva egye meg, amit főzőtt... de nehogy már egy Ramost bukjanak a szurkolók, csak mert ostobaságot csinált anno, amit semmi nem indokolt. És akkor még a brazilokról nem is beszéltünk...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Mintha sokan elfelejtették volna, hogy világjárvány van aminek köszönhetően a klub bevételei jelentősen csökkentek. Hitelt vett fel a klub, hogy pótolja a kieső bevétel egy részét.
Felhozzátok a korábbi drága igazolásokat akiket akkor vettünk amikor még híre se volt a járványnak. Teljesen megváltoztak azóta a dolgok. Valószínűleg, ha nem lenne járvány akkor Peres se szenvedne Ramos szerződésével.
Én egyedül akkor fogok haragudni Perezre ha Ramos helyére a pénzéhes Alabát hozza.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Galacticos írta:De cr nem spanyol volt, nem csk, nem itt toltotte a karrierje gyakorlatilag egeszet.dzsi91 írta: Nem is tudom,hogy lehet ilyeneken fennakadni Cr is megcsinálta az egész ősszel szomorú gólörömöket tolok műsort amíg megnem kapta a pénzét.Aztán amikor megint nem kapta meg a pénzét el is ment. Senkitől nemhallottam még,hogy mekkora folt ez a karrierjében.
Es anno a cr topikba is ment ugyanez hogy miert nem adtuk meg amit akar az egyik oldaltol a masiktol meg a "igy jart mindket fel a legjobban". Igy majdnem 3 ev tavlataban kijelentheto hogy ott sem jart jol egyik fel sem. Es mai napig szerintem perez makelele utani legnagyobb hibaja h a bbcbol ot adta el.
U.i. gyakorlatilag a legnagyobb nevekhez es a legnagyobb karakterekkel szivozik meg uzletel perez. Kozbe leigazol 40pluszert evente holni u16os brazilokat. Hiaba ott nem szamit ugy a penz egy hatar felett de engem is zavarna cskkent hogy engedjek a fizumbol mert nincs penz kozbe meg zsakszamra hozzuk a brazilokat akik elesnek a labdaba.
+1
Nagyon igaz!
ZIDANE
- Galacticos
De cr nem spanyol volt, nem csk, nem itt toltotte a karrierje gyakorlatilag egeszet.dzsi91 írta: Nem is tudom,hogy lehet ilyeneken fennakadni Cr is megcsinálta az egész ősszel szomorú gólörömöket tolok műsort amíg megnem kapta a pénzét.Aztán amikor megint nem kapta meg a pénzét el is ment. Senkitől nemhallottam még,hogy mekkora folt ez a karrierjében.
Es anno a cr topikba is ment ugyanez hogy miert nem adtuk meg amit akar az egyik oldaltol a masiktol meg a "igy jart mindket fel a legjobban". Igy majdnem 3 ev tavlataban kijelentheto hogy ott sem jart jol egyik fel sem. Es mai napig szerintem perez makelele utani legnagyobb hibaja h a bbcbol ot adta el.
U.i. gyakorlatilag a legnagyobb nevekhez es a legnagyobb karakterekkel szivozik meg uzletel perez. Kozbe leigazol 40pluszert evente holni u16os brazilokat. Hiaba ott nem szamit ugy a penz egy hatar felett de engem is zavarna cskkent hogy engedjek a fizumbol mert nincs penz kozbe meg zsakszamra hozzuk a brazilokat akik elesnek a labdaba.