Spanyol bajnokság
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Spanyol bajnokság
De ők brazil tehetségek, az már +30 millió
Mint a Pl-ben az angolok...
Mint a Pl-ben az angolok...
Néztem ennek a Rodrygo gyereknek is a statisztikáit, hát nem túl veretes. 2 bajnoki gól másfél szezon alatt.Remy írta: De legalább ingyen volt. Na, nem úgy mint a csoda brazil triónk, akik ugyanarra, mint amit a Brahim, Kubo kettős csinál, 100+-t vittek el a kasszából.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
De legalább ingyen volt. Na, nem úgy mint a csoda brazil triónk, akik ugyanarra, mint amit a Brahim, Kubo kettős csinál, 100+-t vittek el a kasszából.
Viszont, lehet, hogy se Brahim, se Kubo nem lesznek meghatározó játékosok, még mindig opciók lehetnének majd pár évre cserejátékos szintre. Ami szintén rohadtul fontos láncszem egy gépezetben.
Viszont, lehet, hogy se Brahim, se Kubo nem lesznek meghatározó játékosok, még mindig opciók lehetnének majd pár évre cserejátékos szintre. Ami szintén rohadtul fontos láncszem egy gépezetben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Az biztos, h Take is ugyanannyira egylábas mint Ase, viszont küzd-fut és még irtó technikás is. ha nem is alapkezdő, de tökéletes csere lehet még belőle.. Meg még mindig irtó fiatal, lehet szintet lép.RealMadridFanatic írta: Mondjuk en sem benne, sem Brahimban nem erzem, hogy akkora spilerek lennenek. A fiataljaink kozul alig van, aki olyan jatekosnak tunik, aki meghatarozo lehet Madridban. Odegaard szerintem ilyen, bizok benne, hogy nem lesz elkotyavetyelve.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Az is lehet egyébként. Én még nem láttam játszani, videót se néztem róla sose, csak az itteni véleményekre tudok hagyatkozni. De vmiért nem nagyon tud villantani a srác. Igaz még baromi fiatal.Realista24 írta:Vagy ő maga is szar.
- RealMadridFanatic
Mondjuk en sem benne, sem Brahimban nem erzem, hogy akkora spilerek lennenek. A fiataljaink kozul alig van, aki olyan jatekosnak tunik, aki meghatarozo lehet Madridban. Odegaard szerintem ilyen, bizok benne, hogy nem lesz elkotyavetyelve.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vagy ő maga is szar.Sierra írta: Ezt a Kubo gyereket jó szar helyre adtuk kölcsönbe, ez a Getafe idén egy kaka.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt a Kubo gyereket jó szar helyre adtuk kölcsönbe, ez a Getafe idén egy kaka.
így van, mindkettő megsüvegelendő. Kb ugyanezt csináltuk tavaly a hajrában.ziro4vr írta:
Mármint ahogy mi behúztuk a legutolsót?
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
megy a meccsbe írtad múltkor? Getafebe nincsenek társak, Villarrealban Emery volt a vak?Csabi írta: kubinho hamar kijátszotta magát a veretes getafe kezdőjéből.
Nem szokott am. rosszul mozogni, még lehet nem teljesen veszett ügy..
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
gyors egypasszos játékkal felviszik a labdát és 4en érkeznek a beadásra amit el is talál a támadó. ilyen is volt
- raul 4 ever
Amikor Gago adja futóra M.Torresnek.. A madridizmus legsötétebb pillanatainak egyike
Nistit tiszta szívből nem szerettem, de woow, ezt a gólt imádtam... Jobbal piff, egyből.. csoda volt..
Nistit tiszta szívből nem szerettem, de woow, ezt a gólt imádtam... Jobbal piff, egyből.. csoda volt..
Nala mondjuk ez a mondas nagyon ul_Bushido_ írta: RVN mint ló a lónak
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
volt. Pont előtte egy évveldzsi91 írta:Az kemény,hogy lehoztunk egy évet gála nélkül_Bushido_ írta:
2019.10.30 Alaves ellen 5-0
2019.11.06 Galata ellen 6 gól
Volt ilyen egyáltalán valaha?
Alaves és Galata ellen szintén 1 évet kell visszamenni, hogy 5 gólt találjon az ember.
- 2018.11.07 Plzen ellen 5-0
- 2018.12.06 Melilla ellen 6-1 (de ez nem épp mérvadó)
Bezzeg 2018 tavasza, amikor CR bevadult, lőtték a tucatnyi gólt...
(ősszel 32, tavasszal 62)
Dinamo Kijev ellen volt egy 5-1, utána egyből Steaua ellen 4-1. Kupában egy harmadosztályú ellen 5-1, de a bajnokságban négy gólt is csak négyszer lőttek Capelloval.petiamadridista írta:Talán ott lehetett, hogy nem vertünk el senkit mondjuk 5-0ra, vagy 4-1re. Szal ha tippelnem kéne akkor Capello. Bár a BL csoportkörben volt 1-2 alázás akkor. Utána majdnem 1 évig (Schuster a Villareal ellen) nem.
Aztán Schusterrel egyből a második fordulóban Villarreal ellen 5-0, nem sokkal később Valencia ellen 5-1 - egyik legszebb támadás, amit abban az időben produkáltak is itt volt. RVN mint ló a lónak
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Januárban.Faust írta: Mikor is lőttünk utoljára 5 gólt?
Összesen
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
A Bosque éra óta követem a csapator és nem igazán emlékszem ilyenre.dzsi91 írta:Az kemény,hogy lehoztunk egy évet gála nélkül_Bushido_ írta: 2019.10.30 Alaves ellen 5-0
Capello alatt lehet h kimaradtak a gálák.
Talán ott lehetett, hogy nem vertünk el senkit mondjuk 5-0ra, vagy 4-1re.
Szal ha tippelnem kéne akkor Capello. Bár a BL csoportkörben volt 1-2 alázás akkor. Utána majdnem 1 évig (Schuster a Villareal ellen) nem.
De lehet h rossz a memóriám.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az kemény,hogy lehoztunk egy évet gála nélkül_Bushido_ írta:2019.10.30 Alaves ellen 5-0Faust írta: Mikor is lőttünk utoljára 5 gólt?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
2019.10.30 Alaves ellen 5-0Faust írta: Mikor is lőttünk utoljára 5 gólt?
HA itt is lenne egy gólgép, lenne 5-6 gól.
de egy szem benzemával nem lehet ezt megoldani.
Ahogy pár hete volt egy stat, a komplett támadószekció (idevéve Bale, Jamest is) se lőtt annyi gólt, mint CR mióta elment.
Mikor is lőttünk utoljára 5 gólt?