Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Hamarabb pergetném ki Asensiot 40-ért, mintsem adnám oda Öde-t 50-be.
Spanyol az elmúlt pár mérkőzésen feljavult, de ettől függetlenül még kevés.
A Norvég srácban szvsz több van.
Spanyol az elmúlt pár mérkőzésen feljavult, de ettől függetlenül még kevés.
A Norvég srácban szvsz több van.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Odegaardot 50 millióra cserélem ki, olyat lehet?kiserik írta:Te kicserélheted Asensiot OdegaardraRealista24 írta:
Asensiót én pont nem áldoznám be, ha nincs gondja a pados szereppel, főleg ennyiért. A többivel nincs gondom. Nyilván Ramos még hosszabbítson.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Te kicserélheted Asensiot OdegaardraRealista24 írta:Asensiót én pont nem áldoznám be, ha nincs gondja a pados szereppel, főleg ennyiért. A többivel nincs gondom. Nyilván Ramos még hosszabbítson.kiserik írta:
Próbáltam közel transfermarktos árakkal számolni, kinél kicsivel alatta, kinél kicsivel fölötte.
A lényeg az lett volna, hogy ha hajlandó a klub áldozatokat hozni (itt Hazardra és Asensiora gondolok például) , akkor lenne keresni valónk a 2 tini ügyében és egy brutális alapot lehetne összerakni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Asensiót én pont nem áldoznám be, ha nincs gondja a pados szereppel, főleg ennyiért. A többivel nincs gondom. Nyilván Ramos még hosszabbítson.kiserik írta:Próbáltam közel transfermarktos árakkal számolni, kinél kicsivel alatta, kinél kicsivel fölötte.wZoLee7 írta: Ebben kb semmi sincs kozel a valosaghoz. Az arak foleg nem
A lényeg az lett volna, hogy ha hajlandó a klub áldozatokat hozni (itt Hazardra és Asensiora gondolok például) , akkor lenne keresni valónk a 2 tini ügyében és egy brutális alapot lehetne összerakni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A Dortmundnak Viniciusnál csak jobb szélsői vannak, erősen kétlem, hogy az évi 4-5 góljával különösebben érdekelné őket. Amúgy sem tudom őt a Bundesligában elképzelni.R. Carlos írta: A Dortmunddal jó a kapcsolatunk, velük szerintem pár fiatalt lehet bizniszelni. Pl szerintem Kubo vagy Vinícius is érdekelheti őket, így Haalandra nagyobb esély van.
Próbáltam közel transfermarktos árakkal számolni, kinél kicsivel alatta, kinél kicsivel fölötte.wZoLee7 írta: Ebben kb semmi sincs kozel a valosaghoz. Az arak foleg nem
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Az eladások még rendben is vannak, mert ezeknek a játékosoknak a nagy része menni fog. Hazardban nem vagyok biztos még, bár a Chelsea elviheti, van rá sansz.kiserik írta: Nézem itt a BL meccseket és beindult a fantáziám. Nyáron valami ilyesmit próbálnék:
Out: Hazard (50), Vini (50), Asensio (45), Isco (15), Jovic (40), Ceba (30), Odri (10), Mayoral (10), Brahim (20), Ramos (0). 270 millió + kb nettó 40-45 millió fizu.
In: Haaland (150), Mbappé (150), Regu (45), Alaba (0). 345 millió + kb nettó 45-50 millió fizu.
2 éves kölcsön: Kubo
Ha kihagytam valakit, akkor sorry.
Az alap felállás, amit írok, az a 352, de jó lenne a keret a 433-ra, 4231-re, 343-ra.
-----Mbappe-Haaland
-------------Karim
Regu-Kroos-Case-Carvajal
---Mendy-Varane-Nacho
-----------------Tbo
Pad: Mariano, Rodrygo, LV, Fede, Modric, Alaba, Park, Odegaard, Militao.
A bejövők viszont problémásak. Mbappé szerződéshosszabbításáért ugyanis mindent meg fog tenni a PSG most. Itt egyedül akkor lehet megfúrni azt, ha már most neki állunk tárgyalni velük, amitől el fognak szerintem zárkózni. Kivéve ha Mbappé kijelenti, hogy menne, de még úgy se biztos, hogy hagyják neki a távozást, sőt valószínűbb, hogy kihúzatják vele azt az egy évet, hátha közben meggondolja magát.
A Dortmunddal jó a kapcsolatunk, velük szerintem pár fiatalt lehet bizniszelni. Pl szerintem Kubo vagy Vinícius is érdekelheti őket, így Haalandra nagyobb esély van.
Reguilóntól és Alabatól remélem nem fog elzárkózni Zidane, kellenének mint egy falat kenyér mind a ketten, velük valóban megújítható lenne a felállásunk.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Haaland és Mbappé ára azért nagyjából rendben van, a többi az tényleg csak álmodozáswZoLee7 írta: Ebben kb semmi sincs kozel a valosaghoz. Az arak foleg nem
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ebben kb semmi sincs kozel a valosaghoz. Az arak foleg nem
Nézem itt a BL meccseket és beindult a fantáziám. Nyáron valami ilyesmit próbálnék:
Out: Hazard (50), Vini (50), Asensio (45), Isco (15), Jovic (40), Ceba (30), Odri (10), Mayoral (10), Brahim (20), Ramos (0). 270 millió + kb nettó 40-45 millió fizu.
In: Haaland (150), Mbappé (150), Regu (45), Alaba (0). 345 millió + kb nettó 45-50 millió fizu.
Az alap felállás, amit írok, az a 352, de jó lenne a keret a 433-ra, 4231-re, 343-ra.
-----Mbappe-Haaland
-------------Karim
Regu-Kroos-Case-Carvajal
---Mendy-Varane-Nacho
-----------------Tbo
-----Mbappe-Haaland
-------------Karim
Regu-Kroos-Case-Carvajal
---Mendy-Varane-Nacho
-----------------Tbo
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Pad'em
Most kacagsz aztán majd csak nézel, ahogy a prime Cafút megszégyenítő módon játsza be az egész jobbszéltKarim the king írta:Ez kinél pozitívum?Pad'em írta: Hogy jó hírek is legyenek:
◦ LV ma már a csapattal edzett!
Vagy most őt teszi be Zizou Marcelo posztra irányítani, csinálj ami jól esik alapon. Bízom benne, hogy marad ez a chaotic lineup, és nem állunk vissza a jól megszokott szarra. Ja meg reméljük most a Valencia nem kap három 11-est
Amúgy nem először futok bele spanyol firkászok agymenéseibe, hogy milyen jól nyomja Asensio mostanság. Mint a támadójátékunk egyetlen reménysége, meg hasonló nonszensz szalagcímek. Mi a péló lemaradtam valamiről, csinált bármit az elmúlt meccseken? Pár jó passza volt a Getafe ellen, de ha ez a reménység akkor bszhatjuk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Beepitesnek nem neveznem azt hogy mikor mar nincs hadrafoghato ember akkor kenyszerbol bekerul a szerencsetlen egy foahalmaz csapatba.Leno16 írta: Marcelo is off , azért ez már vicces. Minden játékosunk aki padozott, mind sorba izomserulest szenved. Mennyire rosszul lett kezleve a keret minden téren.
Na most van lehetőség ifistat beépíteni és remélem úgy is lesz.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Ez kinél pozitívum?Pad'em írta: Hogy jó hírek is legyenek:
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez, Isco, S.Ramos.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid.
Marcelo is off , azért ez már vicces. Minden játékosunk aki padozott, mind sorba izomserulest szenved. Mennyire rosszul lett kezleve a keret minden téren.
- Pad'em
Hogy jó hírek is legyenek:
◦ Carvajal szintén
◦ Hazard már futóedzést végzett
◦ Marvinra meg téli igazolásként hivatkoznak a spanyolok
◦ Carvajal szintén
◦ Hazard már futóedzést végzett
◦ Marvinra meg téli igazolásként hivatkoznak a spanyolok
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
hogy idézzem kloppot, "cold feet"kiserik írta:Az az érdekes, hogy aki folyamatosan meccsben van, az bírja, úgy ahogy, de aki a padról kap esélyt kezdőként, az általában még azon a meccsen lesérül.wZoLee7 írta: Vicc ez a sok sérülés. Komolytalan az egész. Mások megoldották, nem kell covidra fogni, egyszerűen amit erőnlét fiziko és orvosi oldalon csinálunk az egy vicc. Évek óta egyébként így nem tartom valószínűnek, hogy ez egy ember sara lenne, de aggasztó, hogy elvagyunk mi így és változásról szó sincs.
92:48
illetve van hazard, aki meg mindig lesérülkiserik írta:Az az érdekes, hogy aki folyamatosan meccsben van, az bírja, úgy ahogy, de aki a padról kap esélyt kezdőként, az általában még azon a meccsen lesérül.wZoLee7 írta: Vicc ez a sok sérülés. Komolytalan az egész. Mások megoldották, nem kell covidra fogni, egyszerűen amit erőnlét fiziko és orvosi oldalon csinálunk az egy vicc. Évek óta egyébként így nem tartom valószínűnek, hogy ez egy ember sara lenne, de aggasztó, hogy elvagyunk mi így és változásról szó sincs.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Az az érdekes, hogy aki folyamatosan meccsben van, az bírja, úgy ahogy, de aki a padról kap esélyt kezdőként, az általában még azon a meccsen lesérül.wZoLee7 írta: Vicc ez a sok sérülés. Komolytalan az egész. Mások megoldották, nem kell covidra fogni, egyszerűen amit erőnlét fiziko és orvosi oldalon csinálunk az egy vicc. Évek óta egyébként így nem tartom valószínűnek, hogy ez egy ember sara lenne, de aggasztó, hogy elvagyunk mi így és változásról szó sincs.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Amikot fifában ki kell jöjjön a 100-as chemistry.poronty írta: https://i.redd.it/tgskfxlxwig61.png
Most láttam redditen. Erre mondjuk érthető, hogy nem tudott felkészülni a Getafe.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát megy a meccs topikba, mi is elmélkedtünk keményen az első 5-10-15 percben, hogy mi az isten fasza is ez a felállás pontosan!?
ZIDANE