Legkisebbtobi írta:
1. Benzema kozeppalyas? Ha csatar akkor elol legyen es ne Pirlot kergesse mar egesz mecsen keresztul.
2. Meg mindig nem ertem hogy valakinel hogy lehet Khedira jo... Annyira kilog ebbol a csapatbol..
Szerintem egy játékos ott kell játszon és azt, amit az edző mond neki. MInden meccs más, nem lehet mindig ugyanazt játszani.
Khedira-t nem értem miért kell mindig szídni, nem a legjobb játékosunk, de ha egyszer jobban ment neki, mint máskor, akkor jobban ment. Nem értem vele kapcsolatosan sokszor a kritikákat, mert sokkal stabilabb vele a csapat. Nem szaladgálhat mindenki a labdával, mint Rondaldo vagy di Maria. Ez egy csapatjáték. Mindenkinek mást kell betennie a "közösbe". Egy Falcao vagy Ibra mellett nem menne ennyire Ronaldo-nak, mint Benzema mellett, mert ő védekezik a portugál helyett is, és a visszalépéseivel teret nyit neki, és a másik szélsőnknek.
Máskülönben csak tud valamit a fociról Khedira, ha Mourinho, Ancelotti, Löw is kezőként számol vele.
3. Mi az hogy hatalmasat vedett? Full gyenge kiszoritott helyzetbol fejelt labdat odauti az ellenfelnek...
Úgy látszik,h. nem ugyanazt a meccset néztük.