nem valószínűEl Sie7e írta: Akkor nem te fogod ezek szerint LG fésűjét felvenni
bár van hajam, csak egyre kevesebb és rövidre vágva
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. február 23., kedd 16:53
nem valószínűEl Sie7e írta: Akkor nem te fogod ezek szerint LG fésűjét felvenni
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. február 23., kedd 16:51
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. február 23., kedd 16:42
Akkor nem te fogod ezek szerint LG fésűjét felvenniJim írta:füst írta: Ja, én is remélem hogy rendben leszel, elég durva lenne a már meglévő rögeszmés kényszerbetegséged mellé még bármi egyéb. Blankó.
bízom benne nem lesz több
a barátok azzal viccelődnek, kinőtt-e már a hajam az oltástól
egyenlőre még nem
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. február 23., kedd 16:33
füst írta: Ja, én is remélem hogy rendben leszel, elég durva lenne a már meglévő rögeszmés kényszerbetegséged mellé még bármi egyéb. Blankó.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. február 23., kedd 16:05
Ja, én is remélem hogy rendben leszel, elég durva lenne a már meglévő rögeszmés kényszerbetegséged mellé még bármi egyéb. Blankó.remélem később sem lesznek mellékhatások
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. február 23., kedd 15:53
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. február 23., kedd 15:48
kihagytad hogy Bill Gates chipje van benne amivel kémkednek utánadRealista24 írta:Mert megölnek vele.Csabi írta: holnapután kapom az első shotot.
amugy valaki valaszolhatna mar nmatenak mert en is kíváncsi vagyok
Mert csak kitaláció az egész.
Mert az oltás szar.
Mert Orbán Viktor.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. február 23., kedd 15:45
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. február 23., kedd 15:39
HozzászólásSzerző: Shektor » 2021. február 23., kedd 15:36
Én nemet nyomtam. Egyrészt nem félek ettől a betegségtől, másrészt mert magát a lockdown-t és a szabadság korlátozását is feleslegesnek tartom.nmate írta: Aki nem az miért nem? Érdekelne, hogy így egy év válság, bezártság, szopás után miért nem.
Nekem egyértelmű igen, bármelyik jöhet, de inkább az orosz, mint a kínai. Bár a kínai esetén van esély, hogy jobb védettséget is nyújthat, amiért minden vírusfehérjét tartalmaz.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. február 23., kedd 15:33
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. február 23., kedd 15:31
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. február 23., kedd 15:27
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. február 23., kedd 15:26
HozzászólásSzerző: pátkán » 2021. február 23., kedd 15:23
MH 64 LE??csababarca írta: Amúgy nem tudom hogy van ez a sorrend, apum barátja 55 éves, nem krónikus beteg, szerintem kórházban sem volt soha, de már 2 hete beoltották.
Hugomékat honvédségnél (ő logisztikán van) elvileg jövőhéten oltják.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 23., kedd 15:18
Mert megölnek vele.Csabi írta: holnapután kapom az első shotot.
amugy valaki valaszolhatna mar nmatenak mert en is kíváncsi vagyok
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. február 23., kedd 15:00
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. február 23., kedd 14:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 23., kedd 14:48
Lölö már hirdeti a szállodájában, hogy bulizz együtt a Dancing Starosokkal. Szóval valid.Babinho írta: Szerintem már most felesleges beadatni tavasszal. Elkezdődik lassan a gyorsabb ütemű oltás, de még nem lesz elég ember beoltva ahhoz, hogy az oltási kártyával korlátozzanak. Talán egyébként is elmondható a vírus természeténél fogva, ha az első hullámból indulunk ki, hogy nyárra csökkenni fog a fertőzöttek száma.
Augusztusra amikor már lesz elég vakcina, és talán még válogatni is lehet majd, de minimum okosabbak leszünk velük kapcsolatba, és újra elkezdődne felfutni a következő hullám, szerintem akkor fogják korlátozni az embereket, ha nem oltanak. Én lehet ezt kivárnám, ha addig nem korlátoznak másnál jobban. Mégiscsak okosabb lenne az ember fél évvel.
Szerintem nyitás így is úgy is lesz áprilisban.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem