A be kell épülnie mondatot arra is értettemmorientes írta:Feltéve ha megtalálják neki a helyét
Van neki helye a csapatban csak be kell Ancelottinak építenie a csapatba. Ehhez meg idő kellmorientes írta:hanem hogy nincs helye a rendszerbe
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. október 24., csütörtök 17:39
A be kell épülnie mondatot arra is értettemmorientes írta:Feltéve ha megtalálják neki a helyét
Van neki helye a csapatban csak be kell Ancelottinak építenie a csapatba. Ehhez meg idő kellmorientes írta:hanem hogy nincs helye a rendszerbe
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 24., csütörtök 17:26
Feltéve ha megtalálják neki a helyét...mert nem a tehetségével,tudásával van a baj...hanem hogy nincs helye a rendszerbe...azabaj.Persze mindjárt visszakérdeztek,"milyen rendszerbe?",mert ugye sokak szerint Ancelottinak nincs "rendszere",de az azért az körvonalazódik asszem,hogy abba,amit az olasz mester próbál erőltetni,a walesinek se tere,se helye nincs...sajnos.100%os állapotba kell kerülnie, be kell épülnie a csapatba. Ha ez sikerült, húzóembere lesz a csapatnak
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 24., csütörtök 17:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 24., csütörtök 17:22
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. október 24., csütörtök 17:05
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2013. október 24., csütörtök 17:00
Kizárt, hogy koncepció nélkül lett leigazolva.morientes írta:aj istenem,de szeretem az ilyeneket.... Jön a walesi isten,mert hát végül is,miért került volna annyiba,ha nem az,aztán majd ő eldönti...az mondjuk lehetetlen,hogy egy koncepcio nélküli igazolás volt,akit Ancelotti lehet nem is akart...mert odafönn mindent tudnak,tévedhetetlenek...
A következő gondolom ez lesz:"Lázár kelj fel...." minimum...
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 24., csütörtök 16:24
nem. Olvasd el megint.GT37 írta:Ezek után azt vártátok tőle, hogy gyorsan, pár nap alatt behozza a lemaradását, kiszorítja Di Maríát a kezdőből és minden meccsen vág kettőt harmincról?
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 24., csütörtök 16:15
Jaj istenem,de szeretem az ilyeneket.... Jön a walesi isten,mert hát végül is,miért került volna annyiba,ha nem az,aztán majd ő eldönti...az mondjuk lehetetlen,hogy egy koncepcio nélküli igazolás volt,akit Ancelotti lehet nem is akart...mert odafönn mindent tudnak,tévedhetetlenek...Bale te meg döntsd el a klasszikust, hadd ránthassanak itt rá néhányan. kéne egy kis feszkólevezetés.paff.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 24., csütörtök 16:13
Azt itt felejtsd el. Néhányan már szeptemberben edzőváltást követeltek.GT37 írta:A kulcsszó ez esetben is a TÜRELEM
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 24., csütörtök 16:06
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 24., csütörtök 15:57
szerintem meg nagyon is köze van a szurkolóknak a kialakult helyzetekhez, de most ebbe itt nem mennék belea mi hozzáállásunk kvára nem befolyásolja ezt
utólag mindig okos az ember, ezt nem lehet tudni előre, hogy ez leszde ha az egész éve kuka, akkor igenis blama volt. Mert ott lett volna rá a következő nyár, valószinüleg olcsóbban. Sőt, lehet addig jobb opciót is kitalálunk.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 24., csütörtök 15:53
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 24., csütörtök 15:51
a mi hozzáállásunk kvára nem befolyásolja ezt___Samy___ írta:de komolyan, ne csodálkozz, hogy minden évben újjáépülés van, ha ilyen a hozzáállásotok a csapathoz
de ha az egész éve kuka, akkor igenis blama volt. Mert ott lett volna rá a következő nyár, valószinüleg olcsóbban. Sőt, lehet addig jobb opciót is kitalálunk.___Samy___ írta:szerintem nem egy évre szoktunk játékost igazolniAz ősz tuti kuka Bale-nek, de könnyen lehet, hogy a tavasz is az lesz. Akkor meg blama a leigazolása.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 24., csütörtök 15:47
ezeket nem én írtam....nekem meg ettől...
mintha ez törvényszerű lenne. Mások meg tudják oldani. Mi meg állandóan csak épülünk, épülünk, aztán hopp edzőcsere, új építkezés...
szerintem nem egy évre szoktunk játékost igazolniAz ősz tuti kuka Bale-nek, de könnyen lehet, hogy a tavasz is az lesz. Akkor meg blama a leigazolása.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 24., csütörtök 15:45
___Samy___ írta:egyébként komolyan mondom olyan hányingerem van már ettől a folyamatos rinyálástól
nekem meg ettől...___Samy___ írta:meg ez az épülés éve lesz, nem várunk el semmi komolyat
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 24., csütörtök 15:45
Szerintem inkább az a szánalmas, hogy 91 millát leperkáltunk, és 0 előszezonnal kaptuk az emberünket. Az ősz tuti kuka Bale-nek, de könnyen lehet, hogy a tavasz is az lesz. Akkor meg blama a leigazolása.___Samy___ írta:inkább az a szánalmas, hogy másfél hónap után leírsz egy 0 előszezonnal rendelkező újoncot
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 24., csütörtök 15:38
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. október 24., csütörtök 15:37
úgy-úgy___Samy___ írta:ehhez képest már az első meccs után sírt a szátok, hogy nem jó....mindig az kell aki nincs itt, az sose jó aki itt van
és akkor mindig csodálkoztok, hogy 2-3 évente szinte teljesen kicserélődik az edzői stáb, meg a keret, a csapat meg szökő évente nyer valamit
lehet kritikát fogalmazni, meg kell is, de nem mindenhonnan ezek jöjjenek már, hogy temetve van a csapat egy hónap után
persze tisztelet a kivételnek, na de off vége
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 24., csütörtök 15:29
hagyjuk már, bale is csak annyit csinál mióta itt van, hogy áll, mint f.sz a lakadalomban....te sem gondolhatod komolyan, amit írszMike írta:én erre aztmondom h köszönje magának, ő csinálta...___Samy___ írta:inkább az a szánalmas, hogy másfél hónap után leírsz egy 0 előszezonnal rendelkező újoncot
Aztán meg ottvan Illarra, neki se volt éppenséggel könnyű dolga. Ennek ellenére már az elejétől látszott h miért vettük meg, mégha nem is váltotta egyből meg a világot.
Vagy tavaly Modric, neki is nehezen indult, mégis mutatott azért ezt-azt.
Jesének is új csapat, kevés perc, mégis vannak szép dolgai. És ő még csak pénzbe se került.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 24., csütörtök 14:45
Hát ezeket az érveket én is felhoztam,még a szerődtetése előtt,de remélem,nem lesz igazunk...Az meg a másik h ez nagyon nem a Tottenham, itt nem ő lesz keresve állandóan a labdával, nem őrá lesz felépítve a taktika, amiben aztán lubickolhat. Az ellenfelek is betömörülnek, meg van lőve...
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem