sztem spájzold is el pár évre.sebydani írta: Életemben nem volt ennyi pozitív komment a hozzászólásomra
Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Életemben nem volt ennyi pozitív komment a hozzászólásomra
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
én már rég megnéztem, nekem is nagyon tetszett. várom a 2. évadot
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Köszi az ajánlást Richmondot tisztára az Arsenalról mintázták, mondom én
"And my heart will leave you never."
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köszi szépen a Ted Lasso-s ajánlást
Zseniális
Zseniális
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Süti
Alig várom a 2. évadot, nem tudom én is hol akadtam rá anno, de parádé.sebydani írta: Ted Lasso óriási királyság, aki nem látta pörgesse le
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem tudom honnan szedted te rég röhögtem ennyitsebydani írta: Ted Lasso óriási királyság, aki nem látta pörgesse le
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ted Lasso óriási királyság, aki nem látta pörgesse le
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nálam nem ment lefelé.nzooli93 írta:lordgabi írta: Felkerült magyar szinkronnal a nagykönyvtárba A nagy pénzrablás 3. és 4. évad
Szerintem első évad után elég nagy visszaesés az egész. Vagyis hát ugye a 2.évad végével egy kerek lezárás volt,de már a második évadban is voltak olyan hajmeresztő dolgok ,hogy huuu..nem értem a hatalmas hypot..vagyis olyan értelemben igen,hogy a halálos irambannak is hatalmas rajongótábora van. Szökéshez tudnám hasonlítani. Első évad elég jó volt. Izgalmas ,pörgős, sok fordulat. De ennyi. Utána már csak lefele megy.
Lehet ezekben az évadokban is keresni a hihetetlen dolgokat, logikai buktatókat, de teljesen beszippantott minden másodperce, főleg a finálé közeledtével. Még néztem volna, annyi a szereplő, és a bekombinálható szál, hogyha akarnák sose lenne vége. De az ötödikkel úgy tudom lezárul. Reménykedem, hogy nem úgy mint a GoT, várom.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
WandaVision
Hááááát, egy biztos, ezt szinte felelsges volt megcsinálni Azoknak, akik nem akarják megnézni, nagyon röviden a lényeg, de tényleg csak akkor, ha nem nézed meg és azért nem akarod hogy meglepi legyen majd (semmi meglepi nincs benne)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Wanda a 9 rész alatt végre Skarlát boszi lett, Viziót összeraktár és valahogy a tudata is a régi (érti a halál), majd elment kitudja hová. Jah, és van 2 gyerekük, gőzöm sincs hogy, és valahol ott ragadtak...multiverzum, Dr. Strange-el közös film meg kitudja mi lesz még ebből.
Szörnyen közepes sorozat lett ez, az emberek nagy része azért nézte meg velem együtt, mert a marvel világ része és pont, nincs ebben semmi több. Pár szó a többi karakterről Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt sem értem Monicaból miért kell szuperhőst csinálni. Agatha karaktere teljesen semmilyen, a végén meg bezárta majd megszüntette a területet tehát lényegében el is engedte...Valaki meg ha tudja magyarázza el mi a franc a SWORD. A sorozat alapján nekem az jött le hogy ez egy szuperhősös dolgokkal foglalkozó csoport ahol a vezetőség inkább saját malmára dolgozik...hol is láttam már ilyent? Jah persze, SHIELD...apropó, egy valaki a bosszúállókból vagy a közelükből egy egész várost foglalt el, de ez egyiküket sem zavarja, Furyt sem érdekli, nem bukkan fel egyikük sem és fel sem csörgetik őket, hogy figyeljetek már, az egyikőtök elszabadult jöjjön valaki és beszéljen a fejével... Nem tudom mióta volt terv, hogy sorozatokat csinálnak, ugye jön a súlyom meg a tél katonája, utána lesz lokis is, de én azt érzem, hogy túl nagy már ez az egész és kb egy semmi előzetes szintjén van egy nagyobb film előtt.
Hááááát, egy biztos, ezt szinte felelsges volt megcsinálni Azoknak, akik nem akarják megnézni, nagyon röviden a lényeg, de tényleg csak akkor, ha nem nézed meg és azért nem akarod hogy meglepi legyen majd (semmi meglepi nincs benne)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Wanda a 9 rész alatt végre Skarlát boszi lett, Viziót összeraktár és valahogy a tudata is a régi (érti a halál), majd elment kitudja hová. Jah, és van 2 gyerekük, gőzöm sincs hogy, és valahol ott ragadtak...multiverzum, Dr. Strange-el közös film meg kitudja mi lesz még ebből.
Szörnyen közepes sorozat lett ez, az emberek nagy része azért nézte meg velem együtt, mert a marvel világ része és pont, nincs ebben semmi több. Pár szó a többi karakterről Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt sem értem Monicaból miért kell szuperhőst csinálni. Agatha karaktere teljesen semmilyen, a végén meg bezárta majd megszüntette a területet tehát lényegében el is engedte...Valaki meg ha tudja magyarázza el mi a franc a SWORD. A sorozat alapján nekem az jött le hogy ez egy szuperhősös dolgokkal foglalkozó csoport ahol a vezetőség inkább saját malmára dolgozik...hol is láttam már ilyent? Jah persze, SHIELD...apropó, egy valaki a bosszúállókból vagy a közelükből egy egész várost foglalt el, de ez egyiküket sem zavarja, Furyt sem érdekli, nem bukkan fel egyikük sem és fel sem csörgetik őket, hogy figyeljetek már, az egyikőtök elszabadult jöjjön valaki és beszéljen a fejével... Nem tudom mióta volt terv, hogy sorozatokat csinálnak, ugye jön a súlyom meg a tél katonája, utána lesz lokis is, de én azt érzem, hogy túl nagy már ez az egész és kb egy semmi előzetes szintjén van egy nagyobb film előtt.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
WUT??
Én csak most értesültem, hogy lesz új Dexter évad, még idén.
Jéézus, kicsit félek habár az utolsó évadnál csak nem lehet szarabb...
Én csak most értesültem, hogy lesz új Dexter évad, még idén.
Jéézus, kicsit félek habár az utolsó évadnál csak nem lehet szarabb...
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Itten vannaklordgabi írta:Nincs nálam a laptop, elég hosszadalmas folyamat lenne nélküle megoldani, hozzad szerintem._Bushido_ írta:
Nekem megvan jó sok, meg szerintem lordgabinak is.
épp másik vinyón vannak (ami fiókban van), de ha kell, holnap megoszthatom.
Sőt még színész/színésznő is volt.
Régi szép idők...
Most meg már értelmes film sincsen lassan.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nincs nálam a laptop, elég hosszadalmas folyamat lenne nélküle megoldani, hozzad szerintem._Bushido_ írta:Nekem megvan jó sok, meg szerintem lordgabinak is.poronty írta: Volt itt, vagy a distán korábban szavazás a legjobb sorozatokról (talán filmes is volt). Van olyan, akinek megvan a lista a végeredményről?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Nekem megvan jó sok, meg szerintem lordgabinak is.poronty írta: Volt itt, vagy a distán korábban szavazás a legjobb sorozatokról (talán filmes is volt). Van olyan, akinek megvan a lista a végeredményről?
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Mondjuk, ha 5 évre megyek vissza, ezekhez hozzácsapnám: Taboo, Atypical, Godless, Happy, Succession, After Life, Wayne, The Boys, I know this much is true, Ted Lasso...és, akkor vannak sorozatok, amik bár korábban indultak, de még futnak: Line of Duty, Westworld, Stranger things, Endeavour. Bőven volt itt mit nézni az elmúlt években, nincs hiány minőségi sorozatokból.Nem tudom hany evet kene nezni, de ami hirtelen beugrik: better call saul, dark, sex education, chernobyl, the queens gambit, mindhunter, warrior, american crime story, la casa de papel, big little lies, the morning show, the end of the f***ing world, the last dance, formula 1: drive to survive, killing eve
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- h3x0r
Azert amiket felsoroltal az egy bo evtized, majdnem a fele meg tavalyelott is ment, vagy legalabbis akkor ert veget.gólvonal írta: Srácok, csak szerintem nagyon szar a sorozatfelhozatal már pár éve? Voltak olyan idők mikor majdnem egyszerre ment a Breaking Bad, GoT, SoA, Banshee, Sherlock utána jött Vikings, HoC, TD, Narcos, Mr. Robot...Nem tudok már hasonló minőségű sorozatot találni, bár lehet bennem a hiba.
Azt mondjuk adom, hogy a Netflix is olyan szinten tolja ki magabol a sorozatokat, hogy joval nehezebb kovetni, mint 5 evvel ezelott.Anthony írta: Ja, érdekelne engem is ilyen szintű sorozat az utóbbi 1-2 évből. Régebb elég komolyan követtem a dolgokat, mostanában kicsit beleuntam, de lassan nehéz is követni amióta van Amazon, Netflix, Disney, meg minden szar.
Sajnos a Netflix és az HBO GO (ezeket tudom nézni) tele van ilyen telenovela szintű sorozatokkal. Van pár népszerű cím, a többi limonádé
Nem tudom hany evet kene nezni, de ami hirtelen beugrik: better call saul, dark, sex education, chernobyl, the queens gambit, mindhunter, warrior, american crime story, la casa de papel, big little lies, the morning show, the end of the f***ing world, the last dance, formula 1: drive to survive, killing eve
szerk.: egy pillanatra atkapcsoltam az atleti meccsre, eszembe jutott meg a The English Game sorozat is
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Peaky alap, de az is 2013-ban kezdődött. Chernobylt szintén láttam, jó is volt, de rövid. A Gambitrol sokat hallottam, de annyira nem fogott meg eddig. Biztosan érdekes sorozat, de nem az a féle, amelyikert úgy rajong az ember, mint a régiekert. Altered Carbon volt az első évad alapján az, amiben láttam azt, amit keresek, de a második évad az nagyon gyenge lett. A másik a Witcher amiből még lehet valami, de az is meg bizonytalanikelemen5 írta: Chernobyl, The Queen's Gambit, Dark.
Nálam mind a három top sorozat az elmúlt évekből.
Nekem úgy tűnik, hogy a készítők változtattak a koncepción, és kicsit átrendeződnek a sorozatok, és a rövid, kerek, lezárható évadokra mennek rá.
Peaky.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Chernobyl, The Queen's Gambit, Dark.
Nekem úgy tűnik, hogy a készítők változtattak a koncepción, és kicsit átrendeződnek a sorozatok, és a rövid, kerek, lezárható évadokra mennek rá.
Peaky.
Peaky.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Yellowstone-t most daráltam le (3 évad eddig), sztem nagyon jó, és kicsit hasonlít is a Banshee-re.gólvonal írta: Srácok, csak szerintem nagyon szar a sorozatfelhozatal már pár éve? Voltak olyan idők mikor majdnem egyszerre ment a Breaking Bad, GoT, SoA, Banshee, Sherlock utána jött Vikings, HoC, TD, Narcos, Mr. Robot...Nem tudok már hasonló minőségű sorozatot találni, bár lehet bennem a hiba.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ja, érdekelne engem is ilyen szintű sorozat az utóbbi 1-2 évből. Régebb elég komolyan követtem a dolgokat, mostanában kicsit beleuntam, de lassan nehéz is követni amióta van Amazon, Netflix, Disney, meg minden szar.gólvonal írta: Srácok, csak szerintem nagyon szar a sorozatfelhozatal már pár éve? Voltak olyan idők mikor majdnem egyszerre ment a Breaking Bad, GoT, SoA, Banshee, Sherlock utána jött Vikings, HoC, TD, Narcos, Mr. Robot...Nem tudok már hasonló minőségű sorozatot találni, bár lehet bennem a hiba.
Sajnos a Netflix és az HBO GO (ezeket tudom nézni) tele van ilyen telenovela szintű sorozatokkal. Van pár népszerű cím, a többi limonádé