1:52 alatt futottal 1 km-t?Mickey írta: Csuda számok....nagy szó, ahogy cibálják magukat ilyen tempókon.
Szombat és vasárnap voltam oda Zemplénben, fenn a határnál a legmagasabb részeken ( Füzér-Hollóháza-Füzérkomlós, Nagy-Milic kb 900m )
Szombaton 24,2km 900m emelkedés, Vasárnap 24km 900-1000m emelkedés, lejtmeneteken volt 2:38 és 2:53 / km max tempóm, a végén....( nem kicsi a tömegem tti, húsom, de carok bele )
Szerdán csináltam terepen sprinteket, fel - le és síkabb részeken..közte meg kocogás.8-9km összesen, 10-30 másodperces erősek, ezeken voltak 1:52 - 3:40 / km tempóim.
Egyéb sportok
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Re: Egyéb sportok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
JJ Watt Cardinals. szerintem erre pár hete még ő sem számított. érdekes egy lépés, szerintem a gyűrű így ugrott neki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Lehet valamiben hasonlítunkziro4vr írta:Irgalmatlan szar futó vagyok, valszeg ezért se lett belőlem nagy spíler. nem mintha alapkövetelmény lenne a megyeibe.Kerlon írta: Én nem rég 1 km-t tudtam le 5 perc alatt és meghaltam.
Olyan lennék, mint Hazard, kéne mellém plusz egy erőnlétis, mert magamtól csak a tudásból akarnék megélni.
Most egyelőre az 5km-t megcéloztam amúgy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Irgalmatlan szar futó vagyok, valszeg ezért se lett belőlem nagy spíler. nem mintha alapkövetelmény lenne a megyeibe.Kerlon írta: Én nem rég 1 km-t tudtam le 5 perc alatt és meghaltam.
Nem illik.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Csuda számok....nagy szó, ahogy cibálják magukat ilyen tempókon.
Szombat és vasárnap voltam oda Zemplénben, fenn a határnál a legmagasabb részeken ( Füzér-Hollóháza-Füzérkomlós, Nagy-Milic kb 900m )
Szombaton 24,2km 900m emelkedés, Vasárnap 24km 900-1000m emelkedés, lejtmeneteken volt 2:38 és 2:53 / km max tempóm, a végén....( nem kicsi a tömegem tti, húsom, de carok bele )
Szerdán csináltam terepen sprinteket, fel - le és síkabb részeken..közte meg kocogás.8-9km összesen, 10-30 másodperces erősek, ezeken voltak 1:52 - 3:40 / km tempóim.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Én nem rég 1 km-t tudtam le 5 perc alatt és meghaltam.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Anno 3km-ig ment a 3 perces átlag. És akkor még lenne vissza 39 km.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Mennyire beteg számok ezek, 42-km.-en 3perces átlaggal futni a kilométert, még ha cuccolnak is, felfoghatatlan..Kercsó írta: amúgy ha már futás.
Japánban a Biwa-tó maratonon 147 atléta futott 2óra 20perc, míg 47-en 2óra 10perc alatt
na ők vajon mit esznek?
Én csak egy 10-est futottam pár napja, 4:40-es átlaggal, de attól végem volt..
Nyilván értelmetlen a hobbi futásommal összehasonlítani ezt, de brutál látni, hogy mire képesek páran..
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
amúgy ha már futás.
Japánban a Biwa-tó maratonon 147 atléta futott 2óra 20perc, míg 47-en 2óra 10perc alatt
na ők vajon mit esznek?
na ők vajon mit esznek?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kerékpár rajongó vagyok, én úgy nézem a versenyeket, hogy nem foglalkozom ezzel. Feltételezem, hogy tiszták a versenyzők, de ha még sem, akkor rohadt élet hogy a többiek is nyomják, ergó én továbbra is versenyző embereket látok. Jobb ezzel nem foglalkozni.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Érdekes cikk, hogy pontosan mennyi a valóságtartalma, és hol színesít (föleg az én vagyok az istencsászár kémikus és kikeverek neked akármit részekre gondolok), azt nem tudom eldönteni, de amit leírnak az létezik.Toti írta: az ilyen témáról mindig ez jut eszembe
Viszont az a gondolat, hogy engedélyezni kellene bizonyos szereket az veszélyes gondolat. Ezek a szerek mind egy skálán mozognak, mind elérhetöségben, árban és veszélyességben. Ma meg van húzva ez a vonal valahol - bizonyos készítmények legálisak, ha jól tudom.
Ha lépünk egyet és lazábban húzzuk meg a vonalakat akkor mindenki tolni fogja a legális cuccokat. És aki megint akarja a azt a +1 tizedet az úgyanúgy fogja az illegálisat. Ami veszélyesebb. Bárhol húzzuk meg a vonalat, mindig át fogják lépni, és elöbb utóbb hullanak majd. Jobb lesz ettöl a sport? Élvezhetöbb? Kétlem.
Ès akkor még ott van a kor kérdése. Mikortol legyen legális az EPO? 16 év? 18? Egy rakás sportban a a kis csikók eredményesen versenyeznek akár olimpián a felnöttekkel. Ezentúl vagy esélyük sem lesz mert a 18 felettiek még jobban szét lesznek cuccolva, vagy 16 éves serülö lányoknak tesztoszteront adunk.
Tudom, szélsöséges a példa (nem véletlenül), és azt is, hogy a dopping ma sem csak a felnöttekre korlátozódik.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
az ilyen témáról mindig ez jut eszembe
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
kicsit a dopping jut róla eszembe - ha mindenki tolja, az olyan mintha senki sem tolná.wZoLee7 írta:Jo cikk, nem is gondoltam volna, hogy ennyire szamit. Mert hat nyilvan nem mind1, de ez igy mar kicsit sem tesz jot a sportnakKercsó írta: https://444.hu/2021/02/27/a-nike-uj-cso ... -atletikat
hallani már egy ideje a Nike cipők adta előnyről a futóknál. szépen össze lett foglalva a lényeg.
A profiknál, de már a félprofiknál és a lelkesebb amatöröknél elöbb utóbb alap lesz egy ilyen cipö, és akkor már nem jelent elönyt.
Egyedül a rekordok megítélése lesz nehéz. Példa - van egy cipö amivel mindenki 1 perccel jobb maratont fut -> itt a rekord akkor már nem az emberi teljesítmény miatt javul, és rosszebb atléták döntenek mef rekordokat. Csak ennyi erövel hol húzzuk meg a határt? Usain Bolt is ürcipöben futott - ha a 60-as évekhez hasonlítjuk. Szóval érdekes kérdés.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jo cikk, nem is gondoltam volna, hogy ennyire szamit. Mert hat nyilvan nem mind1, de ez igy mar kicsit sem tesz jot a sportnakKercsó írta: https://444.hu/2021/02/27/a-nike-uj-cso ... -atletikat
hallani már egy ideje a Nike cipők adta előnyről a futóknál. szépen össze lett foglalva a lényeg.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
https://444.hu/2021/02/27/a-nike-uj-cso ... -atletikat
#whatisyourexcuse
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tiger Woods elég komoly balesetet szenvedett.
"Tiger Woods was in a single-car accident this morning in California where he suffered multiple leg injuries. He is currently in surgery and we thank you for your privacy and support."
"Tiger Woods was in a single-car accident this morning in California where he suffered multiple leg injuries. He is currently in surgery and we thank you for your privacy and support."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azért Jason Pierre-Paul is kemény bakker.
Lerobbant pár ujja a jobb kezéről és mintha mi se történt volna bakker és nyert még egy Super Bowlt, elképesztő az ő sztorija is.
Lerobbant pár ujja a jobb kezéről és mintha mi se történt volna bakker és nyert még egy Super Bowlt, elképesztő az ő sztorija is.
De....sebydani írta: Ti már nem Bucks szurkolók vagytok?
Mindig szorítani fogok a Patsnek amúgy, de melléjük hozzácsapódott a Bucs Brady meg Gronk miatt meg a Chiefs, mert ez a Mahomes gyerek valami félelmetesen nagy játékos és még normális is és rohadtul örülök, hogy lett egy ilyen irányítója az NFL-nek és Brady után se kell 5 év múlva nélkülözni egy igazán jó irányítót, miután leköszön a 10. gyűrűje után 48 évesen.
- Remy
- Kapcsolat:
Érdekes lesz ez a Watt sztori. Imádnám, ha Patshez jönne, de inkább essen neki le egy gyűrű. Megérdemelné.
Contender csapathoz fog aláírni, ebben szinte biztos vagyok.
Sokan mondják, hogy hazatér majd Wisconsinba, viszont a Packers nem áll valami jól a sapka alatt.
Tampa nem biztos, hogy rossz választás lenne. Amíg Brady ott van, mindent egy lapra tesznek fel.
Colts se lenne rossz választás, ők simán fekete lovak lehetnek.
Érdekes holt szezon lesz ez. Pláne, ha Wilson is botrányt csinál, mint Watson.
Contender csapathoz fog aláírni, ebben szinte biztos vagyok.
Sokan mondják, hogy hazatér majd Wisconsinba, viszont a Packers nem áll valami jól a sapka alatt.
Tampa nem biztos, hogy rossz választás lenne. Amíg Brady ott van, mindent egy lapra tesznek fel.
Colts se lenne rossz választás, ők simán fekete lovak lehetnek.
Érdekes holt szezon lesz ez. Pláne, ha Wilson is botrányt csinál, mint Watson.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ti már nem Bucks szurkolók vagytok? Nagy fogás lesz egyébként bárkinek, nagyon kiváncsi vagyok hova kerül.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa