Egyéb sportok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Egyéb sportok
És akkor az öreg Brady úgy dönt, hogy hosszabbít még egy évet. elképesztő.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ma 15:30-tol Fucsovics ATP 500-as dontot jatszik Rublev ellen!
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én ökör, vén fejjel brazil jitsura adtam a fejem, szépen jött is egy kellemes kis vállficam..
Annyira talán nem komoly, viszont szeretném, hogy két hét alatt mindenképp helyrejöjjön..
Valaki nem tud erre valami csodaszert, ami felgyorsítja a gyógyulásomat?
Annyira talán nem komoly, viszont szeretném, hogy két hét alatt mindenképp helyrejöjjön..
Valaki nem tud erre valami csodaszert, ami felgyorsítja a gyógyulásomat?
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Még mindig van bennem "némi" fáradtság, fejben is...( a leírtakon kívül egyebet is "mozogtam", azon a héten is), nem mindig bírom a legeslegviccesebben, de igyekeztem.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miki lazits komoly sport teljesítményt raksz le.
Elilvastam, már attól is izomlazam lett és folyik rólam a víz
Elilvastam, már attól is izomlazam lett és folyik rólam a víz
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
Igen, meg mellette még írtam szint adatokat is, ami egy másik fontos tényező ha az ember hegyeken/terepen fut. pláne ha ultrákat. szoktam azt is csinálni, meg más dolgokat is.Kercsó írta: no offence. Te írtad, hogy 24km-t futottál mindkét nap. így az említett pace irreális. de így már értem.
amúgy meg gratu.
A max tempó adatot meg érdekességnek írtam, lejtmenetre. ez is lényeges(számomra), mert tudok belőle viszonyítani, pláne ha az egésznek a végén vagyok rá képes fizikailag.
A másik edzésemnek pedig az erős szakaszait írtam részletesebben, fel-le-sík határozta meg, hogy ezeken az erős részeken, milyen tempóvalpace ( perc:másodperc / km ) futottam és mennyi ideig, kb. írtam ezeket az adatokat is.
Nem, nem döntötem meg a világcsúcsot, ezren, de 50 en sem. nem is igen fogok, bár a húsomból adnék át a csúcstartóknak, lehet ők sem fickándoznának.
De mondjuk mikor elmegyek 110km re meg több ezres szintemelkedésre,( szándékozom többre is, ultra terep futás kapcsán ) nem is igen érdekel a csúcs.
Alább pedig edzéseket írtam le, amik komoly erőfeszítést igényeltek, és akkor finom voltam, nem volt egyik sem akkora poén, mint amennyire itt annak vesszük, de annyi bajom legyen az életben.
Egyébként meg köszönöm.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
no offence. Te írtad, hogy 24km-t futottál mindkét nap. így az említett pace irreális. de így már értem.
amúgy meg gratu.
amúgy meg gratu.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Mickey
Nem is írtam egy szóval sem, sehol, hogy km ig tartottam.Kercsó írta:Realista24 írta:
Lejtőn lefelé gurult, vagy 100 méterre vonatkozott az idő
gondolom az aktuális pace volt annyi. De azt egy km-n keresztül nem tartja az ember. de lényegtelen amúgy is. összbe nézik a tempót.
hiába futsz 3-as kilómétereket a táv negyedén, ha a többin meg 8-as a tempó.
Pace adatokat írtam/tempó. speed meg a sebesség. egyik perc/km másik km/h.
a max tempómat írtam ki, Laci levágta, más nem. de poénra vettük, annyi baj legyen.
A másik edzésen is írtam magyarán, milyen tempókat mentem, mennyi ideig, milyen terepen ( ez befolyásolta a pace adatot meg az időhosszt is )
Az, hogy mi a lényegtelen és mi a lényeges, azt az edzés milyensége határozza meg.
Az, hogy az általam leírtakból ki mit ért, és mit nem...ez van.
De ha úgy érthetőbb, akkor a " / km " adatot, vegyétek le, és csak a perc:másodperc -re figyeljetek. Az hogy pontosan hány méterig / másodpercig tartottam ki...annak most nem számolnék utána. max akit érdekel, annak átküldöm a garminból a képet azt elemezgetheti.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Realista24 írta:Lejtőn lefelé gurult, vagy 100 méterre vonatkozott az időBencze írta:
Miert ne futhatna Mickey 20 masodperccel jobb idot a 99 ota ervenyes vilagrekordnal?
gondolom az aktuális pace volt annyi. De azt egy km-n keresztül nem tartja az ember. de lényegtelen amúgy is. összbe nézik a tempót.
hiába futsz 3-as kilómétereket a táv negyedén, ha a többin meg 8-as a tempó.
#whatisyourexcuse
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Jólvan örülök nektek, én is 10 méteren voltam halálos a pályán, ha többet kellett volna futni akkor a inkább visszafele indultam el hogy megakadályozzam a gyors kontrát. Nem volt nagy pályafutásom.
lehetsz a lelkes jobb labas balkozeppalyas, aki mindig elesik a labdaban es felevente lo egy golt egy szanalom tizibolSteve írta:Lehetek kiskifliKerlon írta:
Amugy micsoda kozeppalyas duo lennenk, en elol, te hatul alldogalnal, felidoben cserelnenk
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Lehetek kiskifliKerlon írta:Amugy micsoda kozeppalyas duo lennenk, en elol, te hatul alldogalnal, felidoben cserelnenkziro4vr írta:
Irgalmatlan szar futó vagyok, valszeg ezért se lett belőlem nagy spíler. nem mintha alapkövetelmény lenne a megyeibe.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Félidőben egy gyros sok hagymával, 60. percben csere mert jön a hasmenés.
Nem illik.
Amugy micsoda kozeppalyas duo lennenk, en elol, te hatul alldogalnal, felidoben cserelnenkziro4vr írta:Irgalmatlan szar futó vagyok, valszeg ezért se lett belőlem nagy spíler. nem mintha alapkövetelmény lenne a megyeibe.Kerlon írta: Én nem rég 1 km-t tudtam le 5 perc alatt és meghaltam.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
perc / km -ben fejezik ki ezeket a pace adatokat. km/h ban is, de annak nem nagyon van értelme, abból nem sokat ért az ember.
Adott, bizonyos időközre/távolságra írtam a tempót.
Nem azt írtam, hogy km távolságon keresztül tartottam ki.
Most komolyan? ne szívassatok már
Adott, bizonyos időközre/távolságra írtam a tempót.
Nem azt írtam, hogy km távolságon keresztül tartottam ki.
Most komolyan? ne szívassatok már
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
amit ugyebár semmi értelme kivetíteni pl egy km-re, mivel úgy sem bírja az átlagember a 200 méteres max tempóját 1 km-en keresztül fenntartaniMickey írta: : )
Ahogy írtam, adott ideig/távolságig tartottam ki a maximális tempót.
Ezt fejeztem ki perc / km -ben. Ahogy a Garmin órám, és az alkalmazás is teszi, meg a többi is.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Mickey
: )
Ezt fejeztem ki perc / km -ben. Ahogy a Garmin órám, és az alkalmazás is teszi, meg a többi is.
( van ebben gyorsulásmérő,giroszkóp, légnyomásmérő,iránytű,lehet állítani többféle műholdnak a jelerősségét /eu,orosz,kínai/ és 3d speed-distance is )
( van ebben gyorsulásmérő,giroszkóp, légnyomásmérő,iránytű,lehet állítani többféle műholdnak a jelerősségét /eu,orosz,kínai/ és 3d speed-distance is )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2021. március 1., hétfő 20:35-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lejtőn lefelé gurult, vagy 100 méterre vonatkozott az időBencze írta:Miert ne futhatna Mickey 20 masodperccel jobb idot a 99 ota ervenyes vilagrekordnal?Remy írta: Már a 2:38 is igencsak furának tűnik, hacsak nem egy magyar elit futóval van dolgunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Miert ne futhatna Mickey 20 masodperccel jobb idot a 99 ota ervenyes vilagrekordnal?Remy írta: Már a 2:38 is igencsak furának tűnik, hacsak nem egy magyar elit futóval van dolgunk.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Már a 2:38 is igencsak furának tűnik, hacsak nem egy magyar elit futóval van dolgunk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots