Nyugi ha véletlenül nyerünk majd Pique barátunk emlékeztetni fog tuti az esetreateeemadrid írta:Tehát gyökerek voltak, mert igazából közelében sem volt, hogy les legyen. Illetve állt a játék, ergo valamit vissza kellett, hogy nézzenek.Professore írta:
Mert előtte már befujtak a lest ami nem volt les... de mindegy is mert játékon kívül volt az eset.
Na mind1, én túltettem magam rajta gyorsan.
Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Amíg ott várakoztak a kijáratban, jött Vinito pacsizni meg vigyorogni mindenkivel. Mindenki lepacsizott vele kivéve Isco, aki elfordította a fejét és mem pacsizott. Vini tartotta a kezét, majd ment tovább.
Ez elég fura jelenet volt. Véletlen, vagy van valami baja Isconak?
Ez elég fura jelenet volt. Véletlen, vagy van valami baja Isconak?
- ateeemadrid
Tehát gyökerek voltak, mert igazából közelében sem volt, hogy les legyen. Illetve állt a játék, ergo valamit vissza kellett, hogy nézzenek.Professore írta:Mert előtte már befujtak a lest ami nem volt les... de mindegy is mert játékon kívül volt az eset.ateeemadrid írta: Nem is értem miért nem fújták be.
Na mind1, én túltettem magam rajta gyorsan.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Mert előtte már befujtak a lest ami nem volt les... de mindegy is mert játékon kívül volt az eset.ateeemadrid írta: Nem is értem miért nem fújták be.
ja, tizi vol5
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
Nem is értem miért nem fújták be.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez tizi volt és lest nem láttam
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Végülis igazad van, mert idén nekünk minden pálya nehéz.te is csak basztatni tudod az embert mybad
Szóval akkor nyerünk. Karim kettőt rúgRealista24 írta:Ott segítek, ahol tudokBabinho írta:
te is csak basztatni tudod az embert mybad
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ott segítek, ahol tudokBabinho írta:te is csak basztatni tudod az embert mybadRealista24 írta:
Nem otthon játszunk?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
te is csak basztatni tudod az embert mybadRealista24 írta:Nem otthon játszunk?Babinho írta: Nem várok ma győzelmet, ez nehéz pálya és a Sociedad nagyon jó. Isakot hamar le kéne rúgni
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem is jo kis vkp volt, csak inkabb a stilusa ragadt meg sokaknak plusz abban az idoszakban picit jobb volt a felhozatal vkp-k teren.M1Ö írta:Róla, igen! Szerintem közel sem.volt olyan balfasz, mint amilyennek be van/volt állítva. Csak.elvitte az idegRealista24 írta:Kiről írsz? Gravesenről? Jóságos ég A kábszi rossz.
annak azert orultem, hogy nem a mou korszak tuzes clasicoi idejen volt a keretetek tagja.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem otthon játszunk?Babinho írta: Nem várok ma győzelmet, ez nehéz pálya és a Sociedad nagyon jó. Isakot hamar le kéne rúgni
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem várok ma győzelmet, ez nehéz pálya és a Sociedad nagyon jó. Isakot hamar le kéne rúgni
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Róla, igen! Szerintem közel sem.volt olyan balfasz, mint amilyennek be van/volt állítva. Csak.elvitte az idegRealista24 írta:Kiről írsz? Gravesenről? Jóságos ég A kábszi rossz.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kiről írsz? Gravesenről? Jóságos ég A kábszi rossz.M1Ö írta:Már nem először említed Gravesent egy lapon Fauberttel. Azért ő azon kívül, hogy vicces figura volt, nem.volt rossz. Emlékszek, nem lehetett lelőni, mert nagyon fontos/szép szerelései voltak. Ha nem lett volna ideg gyenge, akkor top vkp/btb lehetett volna belőle. Nem egy Makelele, de az alap képességei rendbe voltak.Steve írta: Egy jó Gravesen-Faubert páros elférne még itt ebben a keretben.
A mai meccsen meg remélem a Soci úgy fog játszani, mint a MU ellen és nem úgy, ahogy szokott ellenünk...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Már nem először említed Gravesent egy lapon Fauberttel. Azért ő azon kívül, hogy vicces figura volt, nem.volt rossz. Emlékszek, nem lehetett lelőni, meg nagyon fontos/szép szerelései voltak. Ha nem lett volna ideg gyenge, akkor top vkp/btb lehetett volna belőle. Nem egy Makelele, de az alap képességei rendbe voltak.Steve írta: Egy jó Gravesen-Faubert páros elférne még itt ebben a keretben.
A mai meccsen meg remélem a Soci úgy fog játszani, mint a MU ellen és nem úgy, ahogy szokott ellenünk...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
pedig akár Arribas, akár a négerkoreaispanyol is hasznosabb lenne mint MarkóJim írta:Castillás nem fog betenni helyette, nem Zizura vallanaKerlon írta: Asensionak nem tudom mit kéne még csinálnia, hogy ZZ kivágja a csába a kezdőből.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Castillás nem fog betenni helyette, nem Zizura vallanaKerlon írta: Asensionak nem tudom mit kéne még csinálnia, hogy ZZ kivágja a csába a kezdőből.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
istenem mekkora tanár volt ez a csávóSteve írta: Egy jó Gravesen-Faubert páros elférne még itt ebben a keretben.
Amúgy ha valaki a Real gyengécske kezdőjén szomorodna el az nézze meg a jutyúbon a ‘El Inigualable Thomas Gravesen’ videot volt itt anno ilyen is.
Jó az más kérdés, hogy mellette Zizu,Ronaldo,Guti,Raúl és a többiek játszottak.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”