Gareth Bale - 18

Archívum

Neked Real Madrid legendának számít?

A szavazás 2022. június 4., szombat 9:45-kor befejeződött.

Igen
41
36%
Nem
74
64%

Szavazatok száma: 115

Wertz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. október 24., csütörtök 17:39

morientes írta:Feltéve ha megtalálják neki a helyét
A be kell épülnie mondatot arra is értettem
morientes írta:hanem hogy nincs helye a rendszerbe
Van neki helye a csapatban csak be kell Ancelottinak építenie a csapatba. Ehhez meg idő kell

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 24., csütörtök 17:26

100%os állapotba kell kerülnie, be kell épülnie a csapatba. Ha ez sikerült, húzóembere lesz a csapatnak
Feltéve ha megtalálják neki a helyét...mert nem a tehetségével,tudásával van a baj...hanem hogy nincs helye a rendszerbe...azabaj.Persze mindjárt visszakérdeztek,"milyen rendszerbe?",mert ugye sokak szerint Ancelottinak nincs "rendszere",de az azért az körvonalazódik asszem,hogy abba,amit az olasz mester próbál erőltetni,a walesinek se tere,se helye nincs...sajnos.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 24., csütörtök 17:23

Biztosan megéri az árát,tökéletesen illeszkedik a galaktikusok sorába:
Ronaldo: vb, bl győztes, aranylabdás, többszörös bajnok, gólkirály
Figo: aranylabdás, többszörös bajnok
Kaká: aranylabdás, BL győztes, többszörös bajnok
Zidane: vb, eb győztes, aranylabdás, többszörös bajnok, játék képét alapvetően befolyásoló játékos
C. Ronaldo: aranylabdás, BL győztes, többszörös bajnok, gólkirály

Bale: az év sportolója Walesben

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 24., csütörtök 17:22

Szerintem alapból nehezen fog ő visszaülni a tavaszi lóra... Neki is meg kell szoknia a CR effektet és arról nem is beszélve, hogy a csapatban a vetélytársa a legjobb kiszolgálónk. Sokkal inkább aggaszt az, hogy a középpályánk abszolút nem muzsikál jól. Lehet, hogy szépe elpasszolgatunk meg havonta egyszer Isco vagy Modric előhúz valamit, de elől Benzemát, Ronaldo(többnyire) ki kell szolgálni. Jelenleg DM teszi ezt a legjobban és, ha őt lecseréljük Balere, aki nem a kiszolgálásban jeleskedik, akkor még kevesebb lesz a kiszolgáló, viszont egyénileg jobbak lehetünk. Érdekes módon mindenki Illarrat, Modricot és Iscot szeretné együtt látni, de még se láthattuk már 2,5 hónap elteltével se... Nem bánnám már, ha Bale nem sérülne egy egyszerű nyújtó gyakorlat során és huzamosabb ideig lehetne a kezdő csapat tagja, hogy lássunk is belőle már valami érdemlegeset. Remélem, hogy még a tavasz előtt megoldódnak ezek a problémák, de legalább alakuljanak... Elég, ha májusban lesz csúcs formában mindenki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. október 24., csütörtök 17:05

GT37 tökéletesen leírta a dolgokat. Nem kell itt lehordani amiért nem villogott egy olyan meccsen ami a 2.félidő elején gyakorlatilag véget ért. Persze tudom vannak akiknek fáj Özil távozása(amiről nem feltétlenül Bale érkezése tehet) és hogy nem a kedvenc játékos jött helyette

100%os állapotba kell kerülnie, be kell épülnie a csapatba. Ha ez sikerült, húzóembere lesz a csapatnak

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2013. október 24., csütörtök 17:00

morientes írta:aj istenem,de szeretem az ilyeneket.... Jön a walesi isten,mert hát végül is,miért került volna annyiba,ha nem az,aztán majd ő eldönti...az mondjuk lehetetlen,hogy egy koncepcio nélküli igazolás volt,akit Ancelotti lehet nem is akart...mert odafönn mindent tudnak,tévedhetetlenek...
A következő gondolom ez lesz:"Lázár kelj fel...." minimum...
Kizárt, hogy koncepció nélkül lett leigazolva.
91 milliót nem szoktak kiadni csak úgy, még Pérez sem. Ja és nem Jorge Mendes az ügynöke, szóval még erre se lehet fogni. :mrgreen:
Egy kis időt hagyjatok már neki. Majd ha x hónapig, folyamatos játék mellett hozza a szar játékot, akkor valóban lehet baszogatni, addig azonban bizalmat kell neki szavazni.

Ha a Bernabeu úgy gondolkodna, mint itt néhányan, akkor már őt is fütyülnék... :roll:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 24., csütörtök 16:24

GT37 írta:Ezek után azt vártátok tőle, hogy gyorsan, pár nap alatt behozza a lemaradását, kiszorítja Di Maríát a kezdőből és minden meccsen vág kettőt harmincról?
nem. Olvasd el megint.
Legalább egyetlen parányi jelét annak h miért van itt. Nem nagy kérés. És ez nem függ attól h előszezon, meg új csapat, sérült volt meg mittudomén. Nem egy magyar 6od osztályú játékosról beszélünk...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 24., csütörtök 16:15

Bale te meg döntsd el a klasszikust, hadd ránthassanak itt rá néhányan. kéne egy kis feszkólevezetés.paff.
Jaj istenem,de szeretem az ilyeneket.... :D Jön a walesi isten,mert hát végül is,miért került volna annyiba,ha nem az,aztán majd ő eldönti...az mondjuk lehetetlen,hogy egy koncepcio nélküli igazolás volt,akit Ancelotti lehet nem is akart...mert odafönn mindent tudnak,tévedhetetlenek...
A következő gondolom ez lesz:"Lázár kelj fel...." minimum... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 24., csütörtök 16:13

GT37 írta:A kulcsszó ez esetben is a TÜRELEM
Azt itt felejtsd el. Néhányan már szeptemberben edzőváltást követeltek. :roll:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 24., csütörtök 16:06

A lehető legkevésbé az én tisztem, hogy megmondjam a frankót, de nem mehetek el szó nélkül pár dolog mellett.

Bale
- sérülten érkezett
- nulla előszezonnal
- egy teljesen más stílusú bajnokságból
- egy teljesen más stílusú csapatból
- egy teljesen új közegbe
- aztán megint megsérült

Ezek után azt vártátok tőle, hogy gyorsan, pár nap alatt behozza a lemaradását, kiszorítja Di Maríát a kezdőből és minden meccsen vág kettőt harmincról?

Oké, hogy 91 millióba került, és ez nagy terhet tesz rá, de ez nem jelenti azt, hogy rögtön, az első hetektől fogva világklasszis játékot kellene mutatnia, pláne a fentiekben felvázoltak tükrében...

Egy hónapja van Madridban nagyjából. Nem volt még olyan hónap, amit teljesen egészségesen tudott volna végigtolni, de egyből jön a kritika, hogy nem érte meg az x milliót, satöbbi, blama, satöbbi.

A kulcsszó ez esetben is a TÜRELEM. Meg kell várni, amíg végre felépül és a csapat teljes értékű tagja lesz, meg kell várni, amíg szép lassan eljut odáig, hogy végigjátszhat egy meccset, aztán egymás után többet is, és ezután lehet véleményt nyilvánítani róla. Addig szerintem felesleges.

91 milliót meg nem véletlenül adtak ki a walesiért, kiemelkedően jó játékos, ezt hamarosan be is fogja bizonyítani. Jönnek majd a gólok, gólpasszok, csak türelem.

Lényeg a lényeg, ennyi idő elteltével teljesen értelmetlen leírni Bale-t.

Tavasszal lehet szidni, ha nem csinál semmit és DM jobb lesz nála. De nem hiszem, hogy ez be fog következni.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 24., csütörtök 15:57

a mi hozzáállásunk kvára nem befolyásolja ezt
szerintem meg nagyon is köze van a szurkolóknak a kialakult helyzetekhez, de most ebbe itt nem mennék bele
de ha az egész éve kuka, akkor igenis blama volt. Mert ott lett volna rá a következő nyár, valószinüleg olcsóbban. Sőt, lehet addig jobb opciót is kitalálunk.
utólag mindig okos az ember, ezt nem lehet tudni előre, hogy ez lesz
a jövő nyarat meg pláne nem, addig bármi közbeszólhatott volna a dolgokba
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 24., csütörtök 15:53

Tény, hogy jobban örültem volna, ha Bale helyett mondjuk Reus vagy Hazard jön ide, de bízom benne, hogy összekapja magát. A tavasz a lényeges, főleg a BL kieséses szakasza. Ha ott is ennyit csinál, mint most, amit kétlek, akkor el lehet kezdeni csesztetni, addig nem kéne.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 24., csütörtök 15:51

___Samy___ írta:de komolyan, ne csodálkozz, hogy minden évben újjáépülés van, ha ilyen a hozzáállásotok a csapathoz
a mi hozzáállásunk kvára nem befolyásolja ezt
___Samy___ írta:
Az ősz tuti kuka Bale-nek, de könnyen lehet, hogy a tavasz is az lesz. Akkor meg blama a leigazolása.
szerintem nem egy évre szoktunk játékost igazolni
de ha az egész éve kuka, akkor igenis blama volt. Mert ott lett volna rá a következő nyár, valószinüleg olcsóbban. Sőt, lehet addig jobb opciót is kitalálunk.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 24., csütörtök 15:47

nekem meg ettől...

mintha ez törvényszerű lenne. Mások meg tudják oldani. Mi meg állandóan csak épülünk, épülünk, aztán hopp edzőcsere, új építkezés...
ezeket nem én írtam....
de komolyan, ne csodálkozz, hogy minden évben újjáépülés van, ha ilyen a hozzáállásotok a csapathoz
Az ősz tuti kuka Bale-nek, de könnyen lehet, hogy a tavasz is az lesz. Akkor meg blama a leigazolása.
szerintem nem egy évre szoktunk játékost igazolni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 24., csütörtök 15:45

___Samy___ írta:egyébként komolyan mondom olyan hányingerem van már ettől a folyamatos rinyálástól
___Samy___ írta:meg ez az épülés éve lesz, nem várunk el semmi komolyat
nekem meg ettől...

mintha ez törvényszerű lenne. Mások meg tudják oldani. Mi meg állandóan csak épülünk, épülünk, aztán hopp edzőcsere, új építkezés...

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 24., csütörtök 15:45

___Samy___ írta:inkább az a szánalmas, hogy másfél hónap után leírsz egy 0 előszezonnal rendelkező újoncot
Szerintem inkább az a szánalmas, hogy 91 millát leperkáltunk, és 0 előszezonnal kaptuk az emberünket. Az ősz tuti kuka Bale-nek, de könnyen lehet, hogy a tavasz is az lesz. Akkor meg blama a leigazolása.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 24., csütörtök 15:38

Igen, az a baj amit a legtöbben leírnak, hogy a leghalványabb jelét sem mutatja miért került annyiba, amennyibe. Semmi extra, megpróbálja lefutni a védőt, de jön a következő és simán megállítja, nincs itt területe annyi, mint angliában. Persze ezt belehet tudni annak, hogy totál be van f :cens: va a tehertől. Ez érthető is lenne, ha nem ő akart volna mindenáron idejönni, nem ő lett volna az, aki nem járt edzésekre már a Tottenham-hez. Én bízok benne nagyon, remélem csak idő kell neki.

Viszont szerencsére van ideje belelendülni, van egy Di Mariank, aki elég pazarul tolja idén, lefoglalja a védőket és szép számban tolja az assistokat.

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. október 24., csütörtök 15:37

___Samy___ írta:ehhez képest már az első meccs után sírt a szátok, hogy nem jó....mindig az kell aki nincs itt, az sose jó aki itt van
és akkor mindig csodálkoztok, hogy 2-3 évente szinte teljesen kicserélődik az edzői stáb, meg a keret, a csapat meg szökő évente nyer valamit
lehet kritikát fogalmazni, meg kell is, de nem mindenhonnan ezek jöjjenek már, hogy temetve van a csapat egy hónap után
persze tisztelet a kivételnek, na de off vége
úgy-úgy :salute:

de megmondóembernek, sikonyálós fürdős ribinek könnyebb lenni... rájuk kell hagyni, majd úgyis változik a véleményük és akkor elfelejtik mit is irtak ők anno. nem hogy hozzászólni, de még olvasni is unalmas ezeket az embereket.

Bale te meg döntsd el a klasszikust, hadd ránthassanak itt rá néhányan. kéne egy kis feszkólevezetés.paff.
joabulicsak

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 24., csütörtök 15:29

Mike írta:
___Samy___ írta:inkább az a szánalmas, hogy másfél hónap után leírsz egy 0 előszezonnal rendelkező újoncot
én erre aztmondom h köszönje magának, ő csinálta...
Aztán meg ottvan Illarra, neki se volt éppenséggel könnyű dolga. Ennek ellenére már az elejétől látszott h miért vettük meg, mégha nem is váltotta egyből meg a világot.
Vagy tavaly Modric, neki is nehezen indult, mégis mutatott azért ezt-azt.
Jesének is új csapat, kevés perc, mégis vannak szép dolgai. És ő még csak pénzbe se került.
hagyjuk már, bale is csak annyit csinál mióta itt van, hogy áll, mint f.sz a lakadalomban....te sem gondolhatod komolyan, amit írsz
nem most kell még tőle elvárni a villogást, meg a húzóerőt, te is jól tudod bale milyen játékot képvisel, de ettől még bőven lehet a hasznunkra...majd ha fél év múlva is ugyanez lesz, akkor majd érhető lesz a nyavalygásotok

egyébként komolyan mondom olyan hányingerem van már ettől a folyamatos rinyálástól, amit levertek egy-egy meccs után
benzema szar, bale szar, kedira szar, carvajal szar, ancelotti szar, és mindezt másfél hónap után toljátok, előszezonban meg mindenki körbeszopkodott mindenkit, idő kell, meg ez az épülés éve lesz, nem várunk el semmi komolyat, stb.
ehhez képest már az első meccs után sírt a szátok, hogy nem jó....mindig az kell aki nincs itt, az sose jó aki itt van
és akkor mindig csodálkoztok, hogy 2-3 évente szinte teljesen kicserélődik az edzői stáb, meg a keret, a csapat meg szökő évente nyer valamit
lehet kritikát fogalmazni, meg kell is, de nem mindenhonnan ezek jöjjenek már, hogy temetve van a csapat egy hónap után
persze tisztelet a kivételnek, na de off vége

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 24., csütörtök 14:45

Az meg a másik h ez nagyon nem a Tottenham, itt nem ő lesz keresve állandóan a labdával, nem őrá lesz felépítve a taktika, amiben aztán lubickolhat. Az ellenfelek is betömörülnek, meg van lőve...
Hát ezeket az érveket én is felhoztam,még a szerődtetése előtt,de remélem,nem lesz igazunk...
Ami meg azt illeti,hogy ki szurkol a csapatnak,ki meg 1-1 játékosnak,hááát...én biztos hogy a csapatnak,mer lehúzom azt is,akit sokak szerint kedvelek,ha szar,és megdicsérem azt is,akit sokak szerint utálok....ugyanis kinőttem már ebből a szeretem/nem szeretem játékból...egy dolog van amit szeretek....sz a Real Madrid...na off vége.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: