Megy a meccs!
- ateeemadrid
Re: Megy a meccs!
Az elég szép volt sajnos.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- BlancoMark
Ez a stúdióbeszélgetés még az Ivános, Zomboris legszebb Sport Tv-s idők is két szinttel feljebb voltak ettől
- ateeemadrid
Rárúgta volna 1 védőre, akiről bepattan.Nem is tudom, hogy a csoda brazil annál a helyzetnél mit csinált volna a labdával.
Az elsőnél Toni gyönyörűen állva várt kb 5 mp-t mire rájött hogy el kene indulni a labdaert.Pad'em írta: A svéd Vini, akit wzyxzsé már az FC Jörgebörgében kiscoutolt szerencsére pont annyira az intelligens megoldások embere, mint a miénk.
Asensio meg olyan szépen teszi notórius csínybe a passzokat, csak kétszer kontráztak le miatta. Valahogy csak behúzzuk, ki villan ma, megint Casemiro? esetleg Varane? Nacho? Vagy a denveri mustangok bajnokcsapata?
Milliószor inkább Ase, mint Vini. Nem is tudom, hogy a csoda brazil annál a helyzetnél mit csinált volna a labdával.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Tudta hogy 86.ban cserenel úgyis pacsiznak.Steve írta: Amíg ott várakoztak a kijáratban, jött Vinito pacsizni meg vigyorogni mindenkivel. Mindenki lepacsizott vele kivéve Isco, aki elfordította a fejét és mem pacsizott. Vini tartotta a kezét, majd ment tovább.
Ez elég fura jelenet volt. Véletlen, vagy van valami baja Isconak?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ez most teljesen vallalhato csak a golok hianyoznak egyelore. Masodikban hatha beallhat mar kicsit Valverde es Rodrygo is.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
taktikai zsenialitás.
Nacho, Mendy, Casemiro, Vazque 20 méterre a Soci kapujától. aztán nézhetjük, ahogy Kroos 20km/hval szedi a virsliket a négersvéddel.
Nacho, Mendy, Casemiro, Vazque 20 méterre a Soci kapujától. aztán nézhetjük, ahogy Kroos 20km/hval szedi a virsliket a négersvéddel.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A svéd Vini, akit wzyxzsé már az FC Jörgebörgében kiscoutolt szerencsére pont annyira az intelligens megoldások embere, mint a miénk.
Asensio meg olyan szépen teszi notórius csínybe a passzokat, csak kétszer kontráztak le miatta. Valahogy csak behúzzuk, ki villan ma, megint Casemiro? esetleg Varane? Nacho? Vagy a denveri mustangok bajnokcsapata?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ez a meccs most azert elegge rendben van. Szorakoztato.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem erre az Isakra mondtam hogy ő lesz az új mindenkit megbaszó csatár? Hmm rég is volt.
Nem illik.
tipikusan olyan csatar akinek nem szabad egynel tobbszor labdaba erniePad'em írta: Mariano suta, de a beadásokra ezek a bevetődő kamikaze deszantos megmozdulásai kurvajók. Gólt érdemelt volna, ahogy támadta a labdát.
Jók vagyunk amúgy, be kell húzni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BlancoMark
De jó kis meccs, örülök hogy leültem megnézni
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Isco siman az egyik legjobb ma
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Bmeg pedig az az LV beadás és Mariano fejes sem volt rossz..utána Asensio is szépen csinálta..
Na ez az ami a barcának mindig úgy flipperezik. Nem tudom hogy csinálják.
Erre Casemiro lövése is mennyivel megy csak mellé
Amúgy tetszik, hogy támadunk. Ennyit tud ez a keret, de legalább a maxot kiadják. Már az is valami.
Na ez az ami a barcának mindig úgy flipperezik. Nem tudom hogy csinálják.
Erre Casemiro lövése is mennyivel megy csak mellé
Amúgy tetszik, hogy támadunk. Ennyit tud ez a keret, de legalább a maxot kiadják. Már az is valami.
- ateeemadrid
Miért játszunk jól? Nem ehhez vagyok szokva.
- Pad'em
Mariano suta, de a beadásokra ezek a bevetődő kamikaze deszantos megmozdulásai kurvajók. Gólt érdemelt volna, ahogy támadta a labdát.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mar amikor Modric megemelte tudtam h Mendy keptelen lesz levenni
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Elit támadók az ötösnél.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kellett volna
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Isco egyébként ma sem rossz így 20p után, bármennyire nem bírom az utóbbi időben, valaki szorítsa már ki Asensiot könyörgöm. Akár ő is.