Értékeld a legutóbbi meccset
- ateeemadrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Kár érte, eskü a legélvezhetőbb meccsünk volt talán a szezonban. Mintha érdekelte volna a játékosokat a meccs. Nyerni kell hétvégén.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pár hete nem pofáztam, amikor Militaot a 9. percben kiszórták. Ugye akkor se illik, ha a 18.-ban sem
Mindkét esetben egyértelmű gólhelyzetet akadályozott meg a védő. A piros lap teljesen jogos volt mindkét esetben. Nem is értem, hogy lehet ezt megkérdőjelezni... Ja de bocs... Az Atalanta a legszimpatikusabb olasz csapat a BL-ben és áldozattá váltak, mi meg a legutáltabb csapatként nyertünk ezen. Ez magyarázat.. Mocskos német bíró a mindenki által kedvelt csapat miatta esik ki...
Addig fognak pofázni, hogy a végén eltörlik a jogos piros lapot...
Mindkét esetben egyértelmű gólhelyzetet akadályozott meg a védő. A piros lap teljesen jogos volt mindkét esetben. Nem is értem, hogy lehet ezt megkérdőjelezni... Ja de bocs... Az Atalanta a legszimpatikusabb olasz csapat a BL-ben és áldozattá váltak, mi meg a legutáltabb csapatként nyertünk ezen. Ez magyarázat.. Mocskos német bíró a mindenki által kedvelt csapat miatta esik ki...
Addig fognak pofázni, hogy a végén eltörlik a jogos piros lapot...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Volt pár éve is valamelyik klasszikuson, amikor Alba? az elején takarította el valamelyik támadót, hogy az már milyen, ha leküldenek valakit a 4ik percben... De hát a szabálytalanság az az, akármikor történik.. Mind1, az uefa a Realt tolja lapozzunk.. ( )M1Ö írta:Na ja. Mint pár éve az utolsó perces Lucas tizi a Juve ellen. Szegény Bufonnal, hogy lehet így kitolni, hogy utolsó percben befújnak egy (amúgy teljesen jogos) tizit. Nem.elég, hogy a net is tele volt vele, még a nagytudású haverjaim is vérben forgó szemekkel nyomták a dumát. Nagy az Isten állatkertje, na....Pipita írta: másik kedvencem az, hogy "főleg hogy még csak a 18. perc volt!" Az érvelés csúcsa.
Csak épüljön fel Benzi a visszavágóra, kérem-kérem szépen!
Jó helyzetben vagyunk a visszavágóra, de ilyen semmi támadókat/támadásokat nézni fájdalmas..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Na ja. Mint pár éve az utolsó perces Lucas tizi a Juve ellen. Szegény Bufonnal, hogy lehet így kitolni, hogy utolsó percben befújnak egy (amúgy teljesen jogos) tizit. Nem.elég, hogy a net is tele volt vele, még a nagytudású haverjaim is vérben forgó szemekkel nyomták a dumát. Nagy az Isten állatkertje, na....Pipita írta: másik kedvencem az, hogy "főleg hogy még csak a 18. perc volt!" Az érvelés csúcsa.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Gasperini valami hasonlóról beszélt, hogy a fociban megfigyelhető, hogy egyre jobban ki akarják ölni a test a test elleni játékot. A becsúszásos rész is de fel tud idegesíteni, meg a sok kis szarság, mikor becsapdáznak valakit, az meg gyors hasra dobja magát és rávetődnek a labdára kézzel. Befújnám mindet kezezésnek. Sok alibi színészkedés, azt se értem mikor visszanéznek valamit VARral és nem szabálytalan, akkor az miért nem sárga színészkedésért a támadónak?RealAsensio írta: Lassan mar hozzaerni sem szabad a tamadohoz, sot egyre tobbszor szabalytalansagnak itelik meg a birok azt a becsuszast vagy szerelest ahol eloszor labdat talal a vedo es masodjara labat... vicc az egesz.
- BlancoMark
Nem illik.
Hat persze, elso felidoben nem szabad ilyenre piros lapot adni, ezt nem tudtad?! Az tul nagy hatrany adna a kiallitott csapatnak, ezert max csak a masodik felidoben adhatnak ilyenre piros lapot. Sot, elso 10 percben meg sarga se jar egy ilyenert, biro ejnye-bejnye szobeli figyelmeztetesben reszesiti a szabalytalankodo jatekost.Pipita írta:
A másik kedvencem az, hogy "főleg hogy még csak a 18. perc volt!" Az érvelés csúcsa.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Milyen jogi út?Remy írta:Goal.com twitterenPipita írta: Úristen, megint rácsodálkoztam az internetre. Vannak emberek akiket úgy elvakít az irántunk érzett, gyűlöletbe fojtott irigység, hogy megkérdőjelezik a tegnapi piros lap jogosságát.
Kár hogy nem ismerik a foci szabályait ezek a nagy szurkolók.
Ez a brutál kemény...
Ezt nem lehet jogi útra terelni? Ez wtf szint, hogy egy ekkora oldal ilyet kirak.
Eleve ez egy kérdés. Meg amúgy is, miért ne?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nekem instán jött szembe, ki is követtem őket a francba. Amúgy kommentekben kapják. Szánalmas.Remy írta:Goal.com twitterenPipita írta: Úristen, megint rácsodálkoztam az internetre. Vannak emberek akiket úgy elvakít az irántunk érzett, gyűlöletbe fojtott irigység, hogy megkérdőjelezik a tegnapi piros lap jogosságát.
Ez a brutál kemény...
Ezt nem lehet jogi útra terelni? Ez wtf szint, hogy egy ekkora oldal ilyet kirak.
Ramost is erre szórták ki tavaly a City ellen. Ahogy írták korábban, Militaot is nemrég. Mindenkit kiszórnak, aki ilyen helyzetbe szabálytalanul állítja meg a támadót, mert ez a labdarúgás egyik igen fontos szabálya. Tök alap dolog, semmi vitatható nincs benne. Nem tudok mit kezdeni azzal, aki szerint ez nem piros lap, teljesen komolytalan.
A másik kedvencem az, hogy "főleg hogy még csak a 18. perc volt!" Az érvelés csúcsa.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ha szabalytalan volt a belepo akkor a jelenlegi szabalyok ertelmeben piros lap mert kozvetlen golhelyzet lett volna es a 16-oson kivul volt. Ha nem volt szabalytalan a belepo akkor tovabb kellett volna engedni. A sarga nem opcio ebben az esetben ha jol gondolom.RealAsensio írta:Nevetseges. A vedo feladata az, hogy megakadalyozza a tamadot a golszerzesben, ha ezt szabalytalanul teszi, akkor buntetes jar erte. De az miert szabalytalan, ha mindketten futas kozben a labdat figyelve osszeakadnak veletlenul? Ezt ha valaki megmagyarazza nekem, akkor oke. Lassan mar hozzaerni sem szabad a tamadohoz, sot egyre tobbszor szabalytalansagnak itelik meg a birok azt a becsuszast vagy szerelest ahol eloszor labdat talal a vedo es masodjara labat... vicc az egesz.Pad'em írta: Pár hete amikor kiszórták Militaót a Levante ellen, egy szavam nem volt, pedig ott aztán tényleg nem volt utolsó ember, mert három védőnk is ott volt. Ezek peches esetek, ilyenkor a védőnek kell észnél lenni, hogy inkább elengedem, mert kiállítanak.
A tegnapi eset is ketes amugy, nagyon szigoru itelet volt a piros lap, egyertelmuen szamunkra kedvezo iteletet hozott a biro. Max sarga lap, de nem piros...
Szerintem amugy szabalytalan volt es igy a piros lap jogos.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Goal.com twitterenPipita írta: Úristen, megint rácsodálkoztam az internetre. Vannak emberek akiket úgy elvakít az irántunk érzett, gyűlöletbe fojtott irigység, hogy megkérdőjelezik a tegnapi piros lap jogosságát.
Ez a brutál kemény...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nevetseges. A vedo feladata az, hogy megakadalyozza a tamadot a golszerzesben, ha ezt szabalytalanul teszi, akkor buntetes jar erte. De az miert szabalytalan, ha mindketten futas kozben a labdat figyelve osszeakadnak veletlenul? Ezt ha valaki megmagyarazza nekem, akkor oke. Lassan mar hozzaerni sem szabad a tamadohoz, sot egyre tobbszor szabalytalansagnak itelik meg a birok azt a becsuszast vagy szerelest ahol eloszor labdat talal a vedo es masodjara labat... vicc az egesz.Pad'em írta: Pár hete amikor kiszórták Militaót a Levante ellen, egy szavam nem volt, pedig ott aztán tényleg nem volt utolsó ember, mert három védőnk is ott volt. Ezek peches esetek, ilyenkor a védőnek kell észnél lenni, hogy inkább elengedem, mert kiállítanak.
A tegnapi eset is ketes amugy, nagyon szigoru itelet volt a piros lap, egyertelmuen szamunkra kedvezo iteletet hozott a biro. Max sarga lap, de nem piros...
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Már, hogy tolta volna kifelé a labdát? Hát a kapu jobb oldaláról tolta befelé a kapu centruma felé, ha jobbra tolja Varane irányába, akkor megy kifelé. Ha lett volna még egy labdaérintése, ahol a klip végén Lukácsnak, és azt tolja balra, na, akkor megy kifelé.A levantés gyerek is kifele tolta meg a végén, sodródott volna kifelé ő is, amikor Militao beleakadt, plusz közvetlen mellette volt Varane, itt meg Freuler mögött az a még egy ember vagy 20 méterre. Ráadásul az vétlen eset volt, nem szándékos mint itt. Szerintem simán összehasonlítható a két szitu, és mindkettő tök jogos piros De úgy se győzzük meg egymást
Ha Militao nem rúgja fel a gyereket, a mozgásával ugyanúgy kiveszi Varane-t a játékból, mert lényegében neki fut, aztán Varane szart se tud csinálni ebben a szituációban.
Az meg, hogy szándékos a szituáció vagy nem, teljesen lényegtelen, a kontakt a fontos, nem a szándék.
De amúgy engedjük el szerintem is, mert, ahogy mondod nem fogjuk meggyőzni egymást.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- Pad'em
A levantés gyerek is kifele tolta meg a végén, sodródott volna kifelé ő is, amikor Militao beleakadt, plusz közvetlen mellette volt Varane, itt meg Freuler mögött az a még egy ember vagy 20 méterre. Ráadásul az vétlen eset volt, nem szándékos mint itt. Szerintem simán összehasonlítható a két szitu, és mindkettő tök jogos piros De úgy se győzzük meg egymástporonty írta: https://twitter.com/Madridista043/statu ... 9863060484
Szerintem bőven nem hasonló a két eset. A levantés gyerek végig a védőink előtt volt, az első labdaérintés után 16-ról lőhetett volna szembe a kapuval, és Militao konkrétan hátulról rúgta le, miután betolta elé a labdát.
Mendy eseténél meg volt ugye még egy ember Freuler mögött, alapból az első labdaérintése nem is a kapu felé vitte, hanem kifelé, a szabálytalanság inkább oldalról kapta el body check jelleggel, mint hátulról.
Ha ez a Mendy eset albával vagy grízessel történik, valószínűleg itt mindenki felháborodott volna, hogy elcsalják a meccset barszáéknak...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
https://twitter.com/Madridista043/statu ... 9863060484
Szerintem bőven nem hasonló a két eset. A levantés gyerek végig a védőink előtt volt, az első labdaérintés után 16-ról lőhetett volna szembe a kapuval, és Militao konkrétan hátulról rúgta le, miután betolta elé a labdát.
Mendy eseténél meg volt ugye még egy ember Freuler mögött, alapból az első labdaérintése nem is a kapu felé vitte, hanem kifelé, a szabálytalanság inkább oldalról kapta el body check jelleggel, mint hátulról.
Ha ez a Mendy eset albával vagy grízessel történik, valószínűleg itt mindenki felháborodott volna, hogy elcsalják a meccset barszáéknak...
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- Pad'em
Pár hete amikor kiszórták Militaót a Levante ellen, egy szavam nem volt, pedig ott aztán tényleg nem volt utolsó ember, mert három védőnk is ott volt. Ezek peches esetek, ilyenkor a védőnek kell észnél lenni, hogy inkább elengedem, mert kiállítanak.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ha tőlünk nyomnak ki valakit, akkor meg azon menne itt a biroanyukázása, hogy ez miért piros.
Szerintem erős volt érte a piros. Kifelé is tolta, meg tényleg ott a középsővédő jóval hátrébb, mint a szabálytalanság volt.
Mondjuk aztán innentől nem volt valami következetes a bíró. Mert ha ez piros nála, akkor Nacho belépője nem sokkal később simán sárga, valamint Case-t is ki kellett volna akkor szórnia a színészkedés miatt.
És bőven volt még utána lapos belépő itt is ott is, amire aztán nem adott semmit.
Szerintem erős volt érte a piros. Kifelé is tolta, meg tényleg ott a középsővédő jóval hátrébb, mint a szabálytalanság volt.
Mondjuk aztán innentől nem volt valami következetes a bíró. Mert ha ez piros nála, akkor Nacho belépője nem sokkal később simán sárga, valamint Case-t is ki kellett volna akkor szórnia a színészkedés miatt.
És bőven volt még utána lapos belépő itt is ott is, amire aztán nem adott semmit.
- flori
Fordítsuk meg a dolgot, Casemiro szabálytalankodik ugyanebben a szituációban, mi lenne a közvélemény? Na ugye. Lehet rajta vitatkozni, de azért fújható volt. Ha nem a Madrid jött volna ki pozitívan belőle senkit sem érdekelne.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Szerintem erre a piros túl erős volt,de a sárga meg túl gyenge lett volna Tipikus narancssárgás eset,amire csak valami új szabály lenne igazságos(pl. 20 perces kiállítás vagy ilyesmi).Ha a Realból valaki 1 ilyenért,csak sárgát kap,az lenne a baj,ha a Real ellen valaki ezért pirosat,akkor meg az
- Pad'em
Goal.com hivatalos twittere is kiírta, hogy Atalanta - Referee 0-1Pipita írta: Úristen, megint rácsodálkoztam az internetre. Vannak emberek akiket úgy elvakít az irántunk érzett, gyűlöletbe fojtott irigység, hogy megkérdőjelezik a tegnapi piros lap jogosságát.
De mondjuk nem kell messzire menni, itt az oldalon is volt, aki nem adott volna pirosat. Szerintem ez egy olyan eset volt, aminél bőven villanhatott. Többi nagycsapat is megkapta volna ugyanígy, de tök mindegy, mi már UEFA Vardrid maradunk míg világ a világ. Kivéve ha jön a Super League, akkor lehet újra kell tárgyalnia Pereznek a bírók tiszteletdíját