Mindenki ott dolgozik, ahol a képesítése engedi. Nem kell személyeskedni a szakma miatt.füst írta: Több órán keresztül én sem bírnám elviselni a maszkot. Utazáshoz örömmel felveszem, vagy ha többedmagammal vagyok zárt térben. De 1-2 óránál tovább én is nehezen viselem. Bepállik meg minden.
Azt hiszem azt azért el lehet mondani, hogy nem egységesen ugyanúgy bírja mindenki. Lehet hogy neked meg se kottyan ha rajtad van 8 órán keresztül, de más nem bírja elviselni.
Van aki pl. nagy hőségben, vagy nagy zajban, stbstb. tud zavartalanul dolgozni, de nem egységesen mindenki. A maszk is ilyen, kedves egészségére annak aki fél napon keresztül szereti hordani, de a személyes tapasztalat nem jelenti hogy általánosan érvényes mindenkire. Méltatlannak tartom a másiknak a szemére vetni, hogy ő épp miért nem képes elviselni. Kérem, én se tudom, nem az erősségem. Viszont én meg tudok dolgozni olyan körülmények között, amibe viszont lehet hogy a kedves doktor úr lába beleremegne. Pl. kint egy magas épület tetejének szélén, ahova villámvédelmet kell tervezni és megvalósítani. Nem nagy cucc, de főleg ha szeles az idő, elég kevesen mondják körbejárás során hogy fú de kellemes itt, maradjunk még. Ja kérem, nem vagyunk egyformák.
Szimplán az, hogy nem jut elég oxigén a fejlődő szervezetnek és társai... Mint egy laposföld hívő. Ők vannak ezen a szinten.
Viselje aki akarja, de valótlan, megalapozatlan faszágot senki se állítson.
Egy pulzoximétert tegyen az ujjára, aki akar. Nézze meg mennyit szaturál (vér oxigén telítettség)maszk nélkül. Ezt követően 1 órán át monitorozza magát maszkban. Aztán lepődjön meg