h3x0r írta:
Berti írta:
Emlékeztek mikor Marcelinot azért tették ki, mert nem engedte el a kupát? Az is sokat mondó.
Sokat mondo, hogy Lim egy igazi kreten, egyaltalan nem lepodnek meg, ha par even belul tonkre vagna a Valenciat, mar most is remek uton halad, es kizugnanak a masodosztalyba.
A lanya insta posztja mindent elmond roluk: “Here again. Some Valencia CF fans are scolding and cursing at my family and I. Don’t they get it? The club is ours and we can do anything we want with it and no one can say anything.”
A Valenciás dologgal nem azt akartam mondani, hogy Lim nem egy kretén. (amúgy először Jim-et olvastam, majdnem igazat is adtam.
)
Ők nem tényezők sem a BL-ben, sem a bajnokságban, nekik szobrot vagy legalább egy új szerződést kellett volna adjanak Marcelinonak, nem pedig kicseszni.
Engem személy szerint nem érdekel a kupa, nem is érzem azt, hogy a mi játszóházunk lenne. Minden évben az van, hogy melyik kiscsapat tudja elkapni a Barcat és egy picit sem nyugtalanít.
Persze nem titok, hogy egy tripla a szívem vágya, ami miatt egy full keretes szezonban rá kell feküdni a kupára is, de amíg vagy egy BL vagy egy bajnokság beesik, addig nagy ívben teszek rá.
Sierra írta:
Berti írta:
Persze..folyamatos BL-eket és bajnokságot tudunk nyerni, de spanyol kupát nem vagyunk képesek, ezért magyarázzuk be. Ne hülyéskedj már.
Jajaja annyira folyamatosan nyerjuk a bajnoksagokat h 10 ev alatt sikerult 3-at.
Úgy értettem, hogy folyamatos BL-eket,
..szünet..bajnokságot.
zoli0415 írta:
Tényleg senkit nem érdekel a kupa csak, ha mi nyerjük, főleg mikor Bale körbeautózza a bohóc védőjét akkor arra tudjuk verni hónapokig. Nevetséges ezzel a "nevetséges kupa" szöveggel takarózni szerintem.
A lényeg azon van, hogy az akkori korszakos Barcat vertük. Ha egy Osasuna ellen nyertünk volna, a kutyát nem érdekelné.