OFF
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: OFF
Fozzel magadnak.ziro4vr írta: Kajáldák érdekelnek még hogy lehet e elvitelre kérni vagy csak rendelés. Nincs nekem kedvem 3-4 napig enni az asszony főztjét.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Marky írta:A sargacsekk kommando fel is haborodnaEl Sie7e írta:
Nem zar be
A posta ha jól rémlik a tavalyi nagy lezárások idején is működött
Fura, hogy reggel meg kotelezo FFP2 maszkrol volt szo, Gulyas Gergely meg nem emlitette. Lehet majd Viktor jelenti be Tiktokon?
én a magam részéről amikor hosszabb ideig (több mint 5 perc jelen esetben) vagyok "összezárva" másokkal egy zárt légtérbe a minimum 2 méter távolság betartása nélkül, már 2 maszkot hordok, egy textilt és fölötte egy ffp2-est. pl. metrón, vagy egy váróban.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A sargacsekk kommando fel is haborodnaEl Sie7e írta:Nem zar beshoota írta: A posta is bezár? Van valakinek infója?
Fura, hogy reggel meg kotelezo FFP2 maszkrol volt szo, Gulyas Gergely meg nem emlitette. Lehet majd Viktor jelenti be Tiktokon?
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
5 centi? húbaze, nem kevés.h3x0r írta: OFF:
Minden Kínába érkező külföldi állampolgárnak kötelező lesz az análisan végzett koronavírus-teszt – írja a Sun. A teszthez egy 5 centis pálcikát használnak, amit fiziológiás oldattal síkosítanak be. Attól függetlenül, hogy honnan veszik a mintát, minden nagyon hasonlóan zajlik, mint a más testüregekben történő tesztelésnél: bedugják a pálcikát és egy kicsit megforgatják.
Azt hiszem Kinaba se megyunk egy darabig
- El Sie7e
Nem zar beshoota írta: A posta is bezár? Van valakinek infója?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- h3x0r
OFF:
Minden Kínába érkező külföldi állampolgárnak kötelező lesz az análisan végzett koronavírus-teszt – írja a Sun. A teszthez egy 5 centis pálcikát használnak, amit fiziológiás oldattal síkosítanak be. Attól függetlenül, hogy honnan veszik a mintát, minden nagyon hasonlóan zajlik, mint a más testüregekben történő tesztelésnél: bedugják a pálcikát és egy kicsit megforgatják.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Oh Igen. Inkább a munkára kéne figyelnem.El Sie7e írta:az iskolák nem április 7ig lesznek zárva? annak nem sok értelmét látnám ha most jelentenék be h április 7 után zárnak de kellett ez, és jó az irány, csak kicsit megkésve. én már 2 hete bevezettem volna 4 hét időtartamranmate írta: Én nem vagyok covidtagadó, meg szemellenzős fidesz hater vagy egyéb ilyesmi, de ezzel mit érnek el megint? Hétvégén rohamozzák a plázákat majd és április 7-ig az iskolákban ugyanúgy terjhet minden...
- El Sie7e
az iskolák nem április 7ig lesznek zárva? annak nem sok értelmét látnám ha most jelentenék be h április 7 után zárnak de kellett ez, és jó az irány, csak kicsit megkésve. én már 2 hete bevezettem volna 4 hét időtartamranmate írta: Én nem vagyok covidtagadó, meg szemellenzős fidesz hater vagy egyéb ilyesmi, de ezzel mit érnek el megint? Hétvégén rohamozzák a plázákat majd és április 7-ig az iskolákban ugyanúgy terjhet minden...
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
várható volt lépni kellet - remélem húsvétra nyitnak és lehet hazautazni. Itt is hosszabbítottak. Vagy legalább júniusr.Remy írta: Bevezették otthon azt, ami nemetben mar jo ideje tartott. De imádom, hogy EUn belül ennyire külön működik minden.
Itt is zárva minden, aztan a fodraszat is most nyitott csak a heten.
off az offban - te is németországban vagy? Nem akarod megtenni valamelyik fogadóirodánál, hogy év végéig tart a lockdown?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Az videken nincs, de a Tesco hazhozrendelest mar csinalom en is. Fodraszt is felhivtam, holnap delre mehetek is. Let the game begin.sebydani írta:Kifli.hu, a kedves fiatalok felviszik a harmadikra is neked. Én már rakom is össze a rendeléstziro4vr írta: Akkor én most veszek csirkemellet meg sört.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én nem vagyok covidtagadó, meg szemellenzős fidesz hater vagy egyéb ilyesmi, de ezzel mit érnek el megint? Hétvégén rohamozzák a plázákat majd és április 7-ig az iskolákban ugyanúgy terjhet minden...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bevezették otthon azt, ami nemetben mar jo ideje tartott. De imádom, hogy EUn belül ennyire külön működik minden.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Hát bakker, nem hiszem el, azért tavaly reménykedtünk, hogy egy év múlva már csak múltidőben beszélhetünk, erre újrakezdődik az egész.
Fodrász nekem is kellett volna, mert 2 hónapja nem voltam, de nem baj, had nőjjön
Fodrász nekem is kellett volna, mert 2 hónapja nem voltam, de nem baj, had nőjjön
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Na begépeltem a választ aztán kitörölte a browser.... de újra
Az ingatlan a teljes piac egy szegmense, mindenképpen rizikósabb mint egy teljes piacot lefedő diverzifikált portfólió. A rizikó persze nem egy rossz dolog, magasabb hozamot is jelenthet. De ha valaki az ingatlant prererálja, arra vannak piaci megoldások hogy ingatlankezelő részvénybe vagy ETF-be fektessen, ami pedig pont úgy fog mozogni ahogy az ingatlan+bérleti díjak tennék, ugyanazzal a rizikófaktorral.Ez egy sokkal rizikósabb út, ha a történelmet nézzük.
Egyáltalán nem ezt írtam. Azt írtam hogy 50 ezret mindig ki fogsz dobni az ablakon, a problémád nem az hogy most megteszed később nem fogod, hanem hogy nincs meg az a vagyonbázisod hogy megtermeld belőle ezt az állandó kiadást, és a havi béred kell ráfordítani. A vagyon formája kvázi teljesen mindegy, ez lehet állampapír, részvény, ingatlan, bitcoin.De ennek nincs alapja jövőérték szempontjából kb semmi. Ez olyan mintha azt mondanád, hogy mindegy hogy kidobsz az ablakon 50ezret havonta, vagy befekteted, mert mindig ugyanannyi fix költséged lesz.
A két témának semmi köze egymáshoz, nyilván amit az inflációról írsz az igaz, de ettől ez még nem lesz elrugaszkodott Érdekes módon ez a gondolkodás általában a kevésbé fejlett országokra nagyon jellemző, a gazdag amerikai kollegáim nagy része pl. bérel, és a tőkéjét máshogy fekteti be. Én sem vagyok rá immunis, ahogy írtam mint emberek "szeretünk birtokolni". De ettől még nem biztos hogy ez a legjobb döntésEz már a közgazdaságtan teljesen a valóságtól elrugaszkodott elmeleteimek egyike. Szép szép a gondolat de a valosag másképp működik. Ugyan ez igaz az inflációra és a mögötte levő gondolat világra.
Ezért szeretünk birtokolni, belénk van nevelve .Ez a 2-n. ingatlanokra igaz is, de az elso az mindenkinek egy life goal, amit kvazi be kell teljesiteni. Ezt tettek nagyszuleink, szuleink es nekunk is ezt kell, mert mar gyerekkorunk ota erre nevelnek.