Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
https://www.marca.com/futbol/barcelona/ ... b4606.html
Azért van ott arc laportánál,meg ugye tudjuk,hogy mivel kampányolt
Azért van ott arc laportánál,meg ugye tudjuk,hogy mivel kampányolt
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Laporta 58,3%.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pique 3het off
Valaki elhiszi?
Valaki elhiszi?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
még jó, csatár volt ifiben
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
Inkább az a gond, hogy a gólokat is tőle várjuk.Realista24 írta:Miért baj az, hogy Casemiro a legjobb meccsek óta, amikor korunk egyik legjobb középpályása.mexes írta: Megérdemelt volt a továbbjutás...Sevilla ide vagy oda. Annyit rúgtak amennyit kellett és annyit kaptak amennyit szabad volt. Eléggé álszent dolog pont nekünk a "jó, de hogy nyertek" kártyát előhúzni, mikor Casemiro a MOM 5 meccse.
Emellett a mostani Barca szerkezet nagyon stabil, nem a Bayernek Cityk ellen, de a Sevilla pl látványosan semmit sem tudott kezdeni Koeman váltásával 3-5-2re, ahol életveszély Lenglet és egy Mingueza a két szélső a hátsó sorból. Elől meg 6 csatárral is Messi függők, meg 1el is. Jól ismerte fel...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miért baj az, hogy Casemiro a legjobb meccsek óta, amikor korunk egyik legjobb középpályása.mexes írta: Megérdemelt volt a továbbjutás...Sevilla ide vagy oda. Annyit rúgtak amennyit kellett és annyit kaptak amennyit szabad volt. Eléggé álszent dolog pont nekünk a "jó, de hogy nyertek" kártyát előhúzni, mikor Casemiro a MOM 5 meccse.
Emellett a mostani Barca szerkezet nagyon stabil, nem a Bayernek Cityk ellen, de a Sevilla pl látványosan semmit sem tudott kezdeni Koeman váltásával 3-5-2re, ahol életveszély Lenglet és egy Mingueza a két szélső a hátsó sorból. Elől meg 6 csatárral is Messi függők, meg 1el is. Jól ismerte fel...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Engem se nagyon érdekel a kupa. Ha képbe lenne egy triplázás, akkor persze érdekelne. Szar dolog kiesni harmadosztályú csapatok ellen, de nálam a BL-nek és a bajnokságnak van presztízse.zoli0415 írta: Tényleg senkit nem érdekel a kupa csak, ha mi nyerjük, főleg mikor Bale körbeautózza a bohóc védőjét akkor arra tudjuk verni hónapokig. Nevetséges ezzel a "nevetséges kupa" szöveggel takarózni szerintem.
Annyi zavar összesen, hogy ennyivel többet nyerhetnek mint mi. Más nem. Amúgy látom a végét a Messi korszaknak, ha nem találnak megoldást helyette, nagy visszaesés várható náluk és a kupára sem lesz sok esélyük. Így is alig tartják már a lépést az élfutballal, sőt leszakadóban vannak a topcsapatoktól, szóval nélküle nagy nehézségekbe fognak ütközni.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pedig leírtad a lényeget. Ha spanyol kupát nyerünk orülünk neki ha meg nem leszarjuk. Ugyanez a helyzet a szuperkupákkal klub vb-vel setb. Legalábbis engem csak a bajnokság vagy a bl nem megnyerése hat meg negatívan.zoli0415 írta: Tényleg senkit nem érdekel a kupa csak, ha mi nyerjük, főleg mikor Bale körbeautózza a bohóc védőjét akkor arra tudjuk verni hónapokig. Nevetséges ezzel a "nevetséges kupa" szöveggel takarózni szerintem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Elvileg Pique térdsérülést szenvedett tegnap, kihagyja a PSG elleni meccset.
Tehát hétvégén duplázni fog
Tehát hétvégén duplázni fog
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Megérdemelt volt a továbbjutás...Sevilla ide vagy oda. Annyit rúgtak amennyit kellett és annyit kaptak amennyit szabad volt. Eléggé álszent dolog pont nekünk a "jó, de hogy nyertek" kártyát előhúzni, mikor Casemiro a MOM 5 meccse.
A Valenciás dologgal nem azt akartam mondani, hogy Lim nem egy kretén. (amúgy először Jim-et olvastam, majdnem igazat is adtam. )h3x0r írta:Sokat mondo, hogy Lim egy igazi kreten, egyaltalan nem lepodnek meg, ha par even belul tonkre vagna a Valenciat, mar most is remek uton halad, es kizugnanak a masodosztalyba. A lanya insta posztja mindent elmond roluk: “Here again. Some Valencia CF fans are scolding and cursing at my family and I. Don’t they get it? The club is ours and we can do anything we want with it and no one can say anything.”Berti írta: Emlékeztek mikor Marcelinot azért tették ki, mert nem engedte el a kupát? Az is sokat mondó.
Ők nem tényezők sem a BL-ben, sem a bajnokságban, nekik szobrot vagy legalább egy új szerződést kellett volna adjanak Marcelinonak, nem pedig kicseszni.
Engem személy szerint nem érdekel a kupa, nem is érzem azt, hogy a mi játszóházunk lenne. Minden évben az van, hogy melyik kiscsapat tudja elkapni a Barcat és egy picit sem nyugtalanít.
Persze nem titok, hogy egy tripla a szívem vágya, ami miatt egy full keretes szezonban rá kell feküdni a kupára is, de amíg vagy egy BL vagy egy bajnokság beesik, addig nagy ívben teszek rá.
Úgy értettem, hogy folyamatos BL-eket,..szünet..bajnokságot.Sierra írta:Jajaja annyira folyamatosan nyerjuk a bajnoksagokat h 10 ev alatt sikerult 3-at.Berti írta:
Persze..folyamatos BL-eket és bajnokságot tudunk nyerni, de spanyol kupát nem vagyunk képesek, ezért magyarázzuk be. Ne hülyéskedj már.
A lényeg azon van, hogy az akkori korszakos Barcat vertük. Ha egy Osasuna ellen nyertünk volna, a kutyát nem érdekelné.zoli0415 írta: Tényleg senkit nem érdekel a kupa csak, ha mi nyerjük, főleg mikor Bale körbeautózza a bohóc védőjét akkor arra tudjuk verni hónapokig. Nevetséges ezzel a "nevetséges kupa" szöveggel takarózni szerintem.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egy ilyen szar szezonban mint ami nekünk és a barcának is van, néha egy egy meccsre kell odatenni. Barca megcsinálta
Tényleg senkit nem érdekel a kupa csak, ha mi nyerjük, főleg mikor Bale körbeautózza a bohóc védőjét akkor arra tudjuk verni hónapokig. Nevetséges ezzel a "nevetséges kupa" szöveggel takarózni szerintem.
Igen....meg, ha öreganyám sárga lett volna akkor most csilingelve járnék a körúton.Csabi írta:egy kumma 11est kellett volna berúgni és a barsza össze is foshatta volna magát. ez se ment nekik.zoli0415 írta: Lehet ezt a Sevillat fikázni, hogy feltett kézzel mentek ki, eltaktikázták stb., és szemet hunyni az felett, hogy a statisztika szerint a Barcelona keményem odatette magát, akarták és meg is csinálták. Egy a lényeg...ők döntőt játszanak amit nagy valószínűséggel be is húznak, mi pedig óriásit égtünk egy harmadosztályú csapat ellen.
- h3x0r
Galacticos meg Sierra beelozott, nem akarom ugyanazt ujra leirniBerti írta:Persze..folyamatos BL-eket és bajnokságot tudunk nyerni, de spanyol kupát nem vagyunk képesek, ezért magyarázzuk be. Ne hülyéskedj már.h3x0r írta: Mert igy a legkonnyebb megmagyarazni meg sajat magunkat nyugtatni, hogy annyira nem is gaz, hogy megint kiestunk. Bezzeg mikor nyertunk, akkor a Cibelesen ment az unneples. Engem se erdekel annyira a kupa, siman bealdozom, ha kozben a bajnoksagert meg a BL-ert megyunk es kell az a nehany extra pihenonap. Csak epp ilyen szukos idokben meg ilyen kerettel..
Pont ahogy írtad, a nagyok folyamatosan beáldozzák, a bajnokságért vagy a BL-ért, míg a Barca és a kicsik vért hugyoznak érte.
Viszont fura, hogy azt irod, hogy nem szamit a kupa meg hogy senkit se erdekel, mikozben az utobbi 2 szezonunk elvileg pont arrol szol, hogy nincs eleg eros keretunk (tamado sorunk) Europahoz, meg a BL elodonto se lehet elvaras, ezert most ebben az atmeneti idoszakban, par evig, inkabb hazai porondon probalunk valamit alakitani.
Sokat mondo, hogy Lim egy igazi kreten, egyaltalan nem lepodnek meg, ha par even belul tonkre vagna a Valenciat, mar most is remek uton halad, es kizugnanak a masodosztalyba. A lanya insta posztja mindent elmond roluk: “Here again. Some Valencia CF fans are scolding and cursing at my family and I. Don’t they get it? The club is ours and we can do anything we want with it and no one can say anything.”Berti írta: Emlékeztek mikor Marcelinot azért tették ki, mert nem engedte el a kupát? Az is sokat mondó.
- Pad'em
Egy-egy kupakiesés szerintem senkit nem verne földhöz, a baj, hogy mi notórius elcsesszük, míg a legnagyobb rivális azért sűrűn döntőig megy/megnyeri. Ez tényleg ciki, pláne 3.osztalyú csapat ellen elhullani, akiknek már a nevére nem emlékszem.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
egy kumma 11est kellett volna berúgni és a barsza össze is foshatta volna magát. ez se ment nekik.zoli0415 írta: Lehet ezt a Sevillat fikázni, hogy feltett kézzel mentek ki, eltaktikázták stb., és szemet hunyni az felett, hogy a statisztika szerint a Barcelona keményem odatette magát, akarták és meg is csinálták. Egy a lényeg...ők döntőt játszanak amit nagy valószínűséggel be is húznak, mi pedig óriásit égtünk egy harmadosztályú csapat ellen.
Jajaja annyira folyamatosan nyerjuk a bajnoksagokat h 10 ev alatt sikerult 3-at. kupabol meg 30 ev alatt 2-t, veretes teljesitmeny.Berti írta:
Persze..folyamatos BL-eket és bajnokságot tudunk nyerni, de spanyol kupát nem vagyunk képesek, ezért magyarázzuk be. Ne hülyéskedj már.
Pont ahogy írtad, a nagyok folyamatosan beáldozzák, a bajnokságért vagy a BL-ért, míg a Barca és a kicsik vért hugyoznak érte.
Emlékeztek mikor Marcelinot azért tették ki, mert nem engedte el a kupát? Az is sokat mondó.
A legjobb persze az lenne, hogyha olyan mély keretünk lenne, hogy simán mind a háromért menjünk, de sajnos nincs és évek óta nem kockáztatunk inkább.
Lehet a barca vert hugyozik erte, latni is, 30-cal messze ok a legeredmenyesebbek. Es azert igy is sikerult 10 eveben belul 2x triplazniuk, szoval a verhugyozas melle meg belefert egy bajnoksag meg egy BL is. De mindegy is, en a kupagyozelemnek is mindig orulni fogok, a kiesesert meg mindig mergelodni, foleg ha olyan csapatok ejtenek ki mint iden. Halmozni kell a kupakat, otthon is, nem csak a BL-eket.
Lenglet kezezésnél miért nem fújtak büntetőt?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Galacticos
Igen, annyi bajnoksagot nyerunk mostanaba alig tudom szamolni mar.Berti írta: Persze..folyamatos BL-eket és bajnokságot tudunk nyerni, de spanyol kupát nem vagyunk képesek, ezért magyarázzuk be. Ne hülyéskedj már.
Ne viccelodjetek mar, itt is ugyanaz lenne ha forditottunk vna a sevilla ellen, es ha ellenuk/rajtuk keresztul nyerjuk a kupat allitom neha nagyobb az orom mint egy liga gyozelemnel.Torquemada írta:Náluk van presztizse a kupának.
Nem azert nem nyerjuk meg evek ota a kupat mert nem akarjuk, hanem mert nem eleg mely a keret es a "klasszisaink" foleg elol meg az alsohazi csapatok ellen is sokszor szarnak az egeszre. Aztan mindenki dontse el hogy ebbol mennyi az edzo sara.