Vegig olvasva oldalak tomkeleget, reagalnek par temara.
Coentrao, emlekszem annak idejen Zizou beajanlott 2 opciot is Marcelo moge, 5-10 misibe fajt volna. Alapban nekem nincs gondom Fabioval, de az ugylettel igen mert szepen lehuztak(jose es mendes) Perezt. Ha jonne egy jo ajanlat en is elengednem, es hoznak helyette egy olcsobbat a francia bajnoksagbol.
el-Unicum. Rosszul tudom, h nekunk kellett fizteni az internek Mourinhoert? minhat remlene, h igy tortent.
Nem ertem Perezt, h miert engedi magat ennyire megveztni Mou altal. Az atigazolasi ugyletek, emberek eltavolitasa, jatekosokkal valo nezelteresek es most ez kozos megegyezes(o akar lepni). Ez f*sztalicska lehetne halas, soha nem volt ilyen jo fonoke mint Perez.
KP, nekem van olyan erzesem, h a juveval nagyon jo uzletet lehet kotni. Nem tudom, de szerintem ok nagyon akarjak Higut es meg a DM sem elkepzelhetetlen. Ilyenre szamitok, Higu es nemi kezpenz Vidalet v Higu+DM es Vidal+ nemi kezpenz. Barmelyik is lesz mi jol jarunk, hacsak megveszik oket mar akkor is.
Bale, Szerintem bevallhat. Sokan attol tartanak, h bunker focit jatszo kises kozepcspatok ellen nem vallna be.
Eddig en is ezen a velemenyen voltam. De sokkal mas lesz kozeppalyank, ha Modric-Vidal-Veratti lesz + Benzi elol. Sokkal jobban meg lesz bontva az ellenfel vdekezese, mint most. az elso gol utan meg muszaly kitamadniuk es onnantol mar veguk lesz. Egy Arbeola-Khedira-DM-Ozil-Higu tengelyt elbirt a csapat, akkor egy Bale mar feludules lesz.
Szogleteknel, szabiknal nagy hasznat tudnank neki venni mint sajat mint az ellnefel kapujanal amiben pont az egyik legnagyobb hianyossagunk. Tegnap neztem par Lucas videot, hat szivfajdalmam, h nem igazoltuk le. Ha lehetne igazolni nalam is elsodleges lenne, akkor ot igazolnam.
Ugyanazért, amiért Lucast is. A bevételeik javarészt a sejktől jönnek, és ezt a FFP tiltja. Ha jó üzletet tudnak kötni, valószínűleg belemennek. Erre példa Verratti: 12 millióért vették, 25-ért viszik. Lucast 45(?)-ért vették, kapnának egy di Maríát +20-25 milliót mellé, szerintem simán elgondolkoznának rajta.
És ahogy mondani szokás, kérdezni nem fáj.
Ebben is van racio, az arabok mindig is nagy kufarok voltak. Ha megerzik a penz szagot akkor nem szamit mas.
Ami viszont megatolhatna ezt az ugyletet, ha Wenger erkezne a PSG-hez, abban biztos vagyok, h ragaszkodna hozza.
Ki cserelne el Lucast DMre?
off:
akinek gondja van a szerkesztessel es a smajlikkal(nekem is), azoknak egy kis trukk. nyissak meg a madridistat, es masoljak at a szmajlikat v az idezest.