Premier League
Re: Premier League
Ránéztem a Bristol meccs eredményre, hogy Nagy Ádi még mindig játszik-e. Nézem lecserélték a 31. percben, aztán feltűnt, hogy az egész belsőközéppályát lecserélték 37 perc alatt.
Biztos jól teljesítettek.
Biztos jól teljesítettek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Arsenal meccsen alkotnak a sporik
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a liverpoolnal sokretu a problema.
nyilvan a serulesek is es az is, hogy szet volt hajtva fizikailag a keret.
de az is benne van, mint a dortmundnal is, hogy a klopp rendszer miatt par jatekos egy polccal fentebbinek tunik mint amilyen valoban.
trent,robinson,matip,gomez,henderson,keita,wijnaldum,milner, fabinho,shaqiri stb.
meg a vvd,mane,salah,firmino vonalra is azt mondanam, hogy egyenileg nem biztos, hogy mind olyan jo, mint amennyire ez csapatszinten latszott.
ez meg kijon, mikor a system annyira nem mukodik, vannak serulesek, es mindenkitol tobb kellene egyenileg is.
nyilvan a serulesek is es az is, hogy szet volt hajtva fizikailag a keret.
de az is benne van, mint a dortmundnal is, hogy a klopp rendszer miatt par jatekos egy polccal fentebbinek tunik mint amilyen valoban.
trent,robinson,matip,gomez,henderson,keita,wijnaldum,milner, fabinho,shaqiri stb.
meg a vvd,mane,salah,firmino vonalra is azt mondanam, hogy egyenileg nem biztos, hogy mind olyan jo, mint amennyire ez csapatszinten latszott.
ez meg kijon, mikor a system annyira nem mukodik, vannak serulesek, es mindenkitol tobb kellene egyenileg is.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én nem mondom hogy vegyük meg, csak most akkor megint ott tartunk hogy MBappé, Haaland vagy senki? Vagy invesztáljunk csak 20 évesekbe? Az a probléma, hogy 23-28 év között kb nincs klasszis matéria.
Nem illik.
- h3x0r
100 millios jatekos, aki nyaron tolti a 29-et. Ha lenne egy fiatal, kesz csapatunk, jobb oldalon egyetlen hianyposzttal, akkor azt mondanam, hozzuk el, maxoljuk ki a kovetkezo par evet. Most viszont.. ne legyunk mar uj Milan..Anthony írta: Salaht én is fikáztam, de tényleg hozza magát. Kérdés, hogy meddig, ahogy látom ő is 28, ha elhozzuk 1-2 év múlva, akkor tolná a Hazard féle showt ő is?
Pont ezért kicsit becsapósnak érzem a PLt mindig.ziro4vr írta:
Kicsit megint érdekes lett a PL, no nem a bajnoki cím miatt, de vannak edzők, vannak érdekességek. Mondjuk olyan embereket szopkodnak az egekig, mint ez a Grealish vagy Bruno Fernandes, hát egészségükre.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nem tudom, biztos én a rosszabb meccsekre ülök le megnézni, és nincs szerencsém, de én azt látom, hogy a legtöbb meccsen nincs középpályás védekezés, játék, és csak rohannak át egyik támadásból a másikba, aztán ha jön egy értelmesebb taktikát játszó külföldi csapat, akkor meg vannak fogva a "tipikus" angolok.TheBull6 írta: Egyetértek Remyvel. Messze előrébb jár az a bajnokság a spanyolnál. Nem lennénk sokkal jobb helyen mi sem mint a Pool, de lehet még ott se.
Az első 8-10 csapat olyan élvezhető focit játszik egy-egy meccsen, hogy néha még én se hiszem el, hogy nem egy top Real meccset nézek, hanem igazából egy Leicestert pl.
Egymás közötti meccsekről meg ne is beszéljünk. Mindkét csapat magához mérten legtöbbet kirakja magából többnyire, nem fosik be egyik se a másiktól.
Nálunk meg láthatjuk hogy a 4. Sevilla mit mutat be a Barca ellen pár nap leforgása alatt kétszer. Aztán más csapat említést se érdemel.
Amúgy meg a világ pénze benne van a bajnokságukban, úgy könnyű fiatal játékosokat odacsábítani, és ezáltal a színvonalt emelni.
Sztáredzők ülnek a top 10 csapat padján, és 3x annyi pénzzel gazdálkodnak, mint a spanyol 4.
Remélem a Brexit odaver nekik.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Óriási pénzek vannak a PL-ben, szóval ezen azért nem lehet csodálkozni..ziro4vr írta: Poolnál beütött minden, sérülés, maxra lettek testileg és lelkileg pörgetve a játékosok, most meg kifingottak. Klopp sem képes meghúzni dolgokat (Thiago használhatatlan, Firmino, Mané is mehetne padra), ez a szezon kuka, valahogy a bl helyet meg kéne csípniük. Salah azért bizonyít (tudom itt utálatnak örvend), még ő az, aki ha a rendszer nem optimális, akkor is hozza magát.
Tuchel meg egy jó edző, ennyit tesz ha nem csak futkároznak a fiatalok mint Lampard esetében, hanem mozognak, tolódnak, vannak sémák. Persze most még hajtja őket az új lendület, le fog ez majd ülni.
Kicsit megint érdekes lett a PL, no nem a bajnoki cím miatt, de vannak edzők, vannak érdekességek. Mondjuk olyan embereket szopkodnak az egekig, mint ez a Grealish vagy Bruno Fernandes, hát egészségükre.
Salaht én is fikáztam, de tényleg hozza magát. Kérdés, hogy meddig, ahogy látom ő is 28, ha elhozzuk 1-2 év múlva, akkor tolná a Hazard féle showt ő is?
Ő tipikusan az az edző szerintem aki 2-3 év alatt kiéget minden játékost igaz abban a 2-3 évben szinte vagy teljesen mindent megnyernek.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Poolnál beütött minden, sérülés, maxra lettek testileg és lelkileg pörgetve a játékosok, most meg kifingottak. Klopp sem képes meghúzni dolgokat (Thiago használhatatlan, Firmino, Mané is mehetne padra), ez a szezon kuka, valahogy a bl helyet meg kéne csípniük. Salah azért bizonyít (tudom itt utálatnak örvend), még ő az, aki ha a rendszer nem optimális, akkor is hozza magát.
Tuchel meg egy jó edző, ennyit tesz ha nem csak futkároznak a fiatalok mint Lampard esetében, hanem mozognak, tolódnak, vannak sémák. Persze most még hajtja őket az új lendület, le fog ez majd ülni.
Nem illik.
Minden normális sportvezetőnek fel kellett volna erre készülnie.
A covid idény miért okoz meglepetést sok csapatnál (nálunk is) ?
A TOP bajnokságokat azok fogják nyerni, kinek milyen értékű a KISPADJA! Nem az számít most, milyen erős a kezdő 11-ed. Meg lehet nézni - majd a hétvégén is - az Atleticoba ki fog beszállni a padról, meg ki nálunk. Kik csücsülnek a City padján és kik a bayernén, psg-én. És a Juve kerete sem olyan erős már, Conte viszont tudja hozni azt az elcseszett játékát a padon ülőkkel is, ha kidől valaki a kezdőből.
Ez határozza meg ezt az évet, de a tavaszi leállás-újraindítás után ezt bárki láthatta...
Most március körül már azért csökken a meccsszám az ősz-télhez képest (mert a kupák is véget érnek és az elmaradt meccsek is lejátszásra kerültek), így várható, hogy a Real féle csapatok kicsit visszakapaszkodnak, mert 12-14 emberrel is megint tudnak majd hozni eredményeket, de a végső győzelmet ezek a fenti csapatok már a keret lezárásakor bezsebelték...Kár, hogy nálunk ezt senki nem látta jönni.
A covid idény miért okoz meglepetést sok csapatnál (nálunk is) ?
A TOP bajnokságokat azok fogják nyerni, kinek milyen értékű a KISPADJA! Nem az számít most, milyen erős a kezdő 11-ed. Meg lehet nézni - majd a hétvégén is - az Atleticoba ki fog beszállni a padról, meg ki nálunk. Kik csücsülnek a City padján és kik a bayernén, psg-én. És a Juve kerete sem olyan erős már, Conte viszont tudja hozni azt az elcseszett játékát a padon ülőkkel is, ha kidől valaki a kezdőből.
Ez határozza meg ezt az évet, de a tavaszi leállás-újraindítás után ezt bárki láthatta...
Most március körül már azért csökken a meccsszám az ősz-télhez képest (mert a kupák is véget érnek és az elmaradt meccsek is lejátszásra kerültek), így várható, hogy a Real féle csapatok kicsit visszakapaszkodnak, mert 12-14 emberrel is megint tudnak majd hozni eredményeket, de a végső győzelmet ezek a fenti csapatok már a keret lezárásakor bezsebelték...Kár, hogy nálunk ezt senki nem látta jönni.
- h3x0r
Azert csak onnan indult a problemajuk, hogy kidolt a vedelem, a kozeppalyasok mentek hatra, ezzel a kozeppalya is visszaesett meg ugy az egesz csapat jateka. A Pool kerete eleg vekony, csak az utobbi evekben megusztak a seruleseket. Persze a kerdes adott, miert vagtak neki a szezonnak 3 kozephatveddel ugy, hogy az egyikrol jo tudjak mennyire serulekeny.Berti írta: Nagyon megrogyott a Pool.
Hülyeség annyira fogni, hogy a védelem közepe miatt. Teljesen kilátástalan az egész játék.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mégis miről?realistahuni írta: Itt az idő Kloppal tárgyalni.
Kloppnál is ott az a sorminta, mint Mourinhonál: 2-3 év után kifingik a keret a sok rohangászástól...
+ itt nem is tudná megvalósítani, egy Real sosem fog annyit szaladni, Spanyolországban más a focistílus.
Azt azért adom, hogy a Poolt kb. jobban súlytották a sérülések, mint minket, ráadásul elég komoly sérülések, nem ilyen baszom izomsérülések, amik itt mennek az kabaré...
Egyetértek Remyvel. Messze előrébb jár az a bajnokság a spanyolnál. Nem lennénk sokkal jobb helyen mi sem mint a Pool, de lehet még ott se.
Az első 8-10 csapat olyan élvezhető focit játszik egy-egy meccsen, hogy néha még én se hiszem el, hogy nem egy top Real meccset nézek, hanem igazából egy Leicestert pl.
Egymás közötti meccsekről meg ne is beszéljünk. Mindkét csapat magához mérten legtöbbet kirakja magából többnyire, nem fosik be egyik se a másiktól.
Nálunk meg láthatjuk hogy a 4. Sevilla mit mutat be a Barca ellen pár nap leforgása alatt kétszer. Aztán más csapat említést se érdemel.
Tuchel amúgy nagyon szimpi, nagyon határozott személyiségnek tűnik. Valamint a csapatot is nagyon összerakta. 10 meccsen 2 kapott gól és még nem kaptak ki se. Remélem kiejtik matracot, inkább őket nézem a BL-ben is, mint a bunkert.
Tuchel amúgy nagyon szimpi, nagyon határozott személyiségnek tűnik. Valamint a csapatot is nagyon összerakta. 10 meccsen 2 kapott gól és még nem kaptak ki se. Remélem kiejtik matracot, inkább őket nézem a BL-ben is, mint a bunkert.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Itt az idő Kloppal tárgyalni.
Nagyon megrogyott a Pool.
Hülyeség annyira fogni, hogy a védelem közepe miatt. Teljesen kilátástalan az egész játék.
Thiago is igazolja, hogy nem több egy nagyon jó játékosnál, aki tavaly csak egy kurva jól működő rendszerben egy nagyon jó formát fogott ki.
Manét örülök, hogy nem hoztuk, kb az igaz rá mint ami Thiagora.
A Chelsea viszont innen be fogja húzni az ezüstöt, elképesztően stabilan és fegyelmezetten játszanak Tuchellel.
Thiago is igazolja, hogy nem több egy nagyon jó játékosnál, aki tavaly csak egy kurva jól működő rendszerben egy nagyon jó formát fogott ki.
Manét örülök, hogy nem hoztuk, kb az igaz rá mint ami Thiagora.
A Chelsea viszont innen be fogja húzni az ezüstöt, elképesztően stabilan és fegyelmezetten játszanak Tuchellel.
jó,hát ez minden csapatnak hátrány. azért mert szépen éneklik a dalukat és minden meccs elején meg kell hallgatni..Galacticos írta:Ebben viszomt szerintem oriasi szerepe van a covidnak, mert az o stadionjuk egy erod a nezoikkel, egyertelmu hatrany az ureskapu.Caraway írta: Kb 100 eves negativ rekordot dontottek meg, egymas utan 5 hazai vereseg. 1 rugott gol, az is tizenegyesbol.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Meg a sérülteknek. Ugyanez lenne velünk is abban a bajnokságban. Azért ott most van pár jó csapat, akik a BLért tudnak menni. Buksz párat és leesel kb a középmezőnybe.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Galacticos
Ebben viszomt szerintem oriasi szerepe van a covidnak, mert az o stadionjuk egy erod a nezoikkel, egyertelmu hatrany az ureskapu.Caraway írta: Kb 100 eves negativ rekordot dontottek meg, egymas utan 5 hazai vereseg. 1 rugott gol, az is tizenegyesbol.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Kb 100 eves negativ rekordot dontottek meg, egymas utan 5 hazai vereseg. 1 rugott gol, az is tizenegyesbol.