Nem is az a bajuk vele, hogy szar lenne, csak mondjuk nem ártana elolvasni, amikor kritikát fogalmaznak meg.kierkegaard írta: Azért az, hogy az orosz és kinai vakcina szar lenne..csak a baloldali média kitalációja.
Engedélyeztetéssel volt bajuk, az ellen szólaltak fel főképp.
Ezért is vicces oltásellenességgel vádolni a komplett ellenzéket, és ellenzéki szavazókat, mert ez nem igaz.
Én is ellenzéki vagyok, legalábbis gyűlölöm a fideszt, de simán beoltatom magam majd ha rám kerül a sor, akár a szputnyikkal akár a kínaival.
Mint ahogy az ellenzékiek nagy része is. De szkeptikus az ember ezekkel szemben, szerintem a történelem eléggé igazolja, hogy az oroszoknak azt se hidd el amit kérdeznek, kínának is van vaj a fején.
De én személy szerint a többivel is szkeptikus vagyok, mert ugye tavaly ilyenkor az volt a mantra a szakértőktől, hogy soká lesz vakcina, ami biztonságos stb, úgyhogy azért bennem van a kérdőjel.
Viszont a mondandóm lényege, hogy nem szaroznak le vakcinát az ellenzéki oldalról, "csak" szkeptikusak ezzel kapcsolatban.
A kormány meg csak ráerősít azzal, hogy a Szputnyikon szállítmányokról nagy hanggal beszámol, amikor meg egyik reggel jött ugyanannyi Pfizer is, arról mélyen hallgattak.