elvileg igen.Realista24 írta:Ez true?
OFF
Re: OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kína kötelezővé teszi az anális covidtesztet minden külföldről érkező számára, hiába tiltakozott korábban Japán és az Amerikai Egyesült Államok is a megalázó eljárás ellen. Kína kitart az álláspontja mellett, hogy az ánuszból vett minta sokkal pontosabb és tovább kimutatható, mint az orrból vagy a garatból vett.
Ez true?
Ez true?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ajánlom Szlávik János mai nyilatkozatát az egyenes beszédből, annak is az utolsó percét.zoli0415 írta: Munkahelyemen mindenkin aki igazoltan covid fertőzött volt elvégezték az antigén tesztet, könyökhajlatból vett vérmintából. Voltak köztünk négyen akik azóta megkapták az oltást, közülük háromnak semmi ellenanyagot nem mutatott ki a teszt. Én nem kaptam oltást és nekem sikeres volt a teszt. Akkor most mi van?
nem feltétlen lehet minden anti test termelődést kimutatni, pláne nem az egyéb immunválaszt. hasznos volt a beszélgetés, tényleg mindenkinek tudom ajánlani.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
Aztan ha valaki flehivja a figyelmet a biztonsagi hianyossagokra, akkor beperlik, hogy megis miafaszert kezdte el reverse engineerelni az oldalt.Andrew Dawn írta:A legnagyobb gond az, hogy inkompetens fejlesztők dolgoznak ott, és ősrégi tákolmányokban programoznak és tárolják az adatokat. Majd nagyon csodálkoznak, ha valami szenzitív adat szivárog, esetleg lehal a rendszer. Nem haladnak a korral, pedig lenne rá pénz.Marky írta: Engem nem erdekel, hogy melyik oldal melyik vakcinat tamogatja, az annal inkabb, hogy marcius 5-en a Kossuth radioban a fovezernek lovese sincs arrol, hogy kellene megszervezni az oltasi programot es csodalkozva meseli, hogy nem a bejelentett cimukon elnek az emberek. Ennyire vannak kepben a vilaggal a politikusok.
-
- Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A legnagyobb gond az, hogy inkompetens fejlesztők dolgoznak ott, és ősrégi tákolmányokban programoznak és tárolják az adatokat. Majd nagyon csodálkoznak, ha valami szenzitív adat szivárog, esetleg lehal a rendszer. Nem haladnak a korral, pedig lenne rá pénz.Marky írta: Engem nem erdekel, hogy melyik oldal melyik vakcinat tamogatja, az annal inkabb, hogy marcius 5-en a Kossuth radioban a fovezernek lovese sincs arrol, hogy kellene megszervezni az oltasi programot es csodalkozva meseli, hogy nem a bejelentett cimukon elnek az emberek. Ennyire vannak kepben a vilaggal a politikusok.
3,14159265358979323846264338327950288419716939937510
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Win, loose.El Sie7e írta: lehet olvasgatni a magyar közlönyt.
kaját továbbra is lehet elvitelre az étteremből hozni, virágüzletek 8-án még nyitva lehetnek, elég sok szolgáltatás kivétel a zárlat alól, mindenki happy lehet
Nem illik.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ez tavaly és azóta is kb ugyanígy van. Akkor is bezárt minden bolt - kivéve ugye az élelmiszer, gyógyszertár, dohánybolt (minek is ez??), és pár kivétel. Most is ugyanez. Aztán az emberek megőrültek újra, megindult a pánikvásárlás. Gondolom nálatok lévő városokban is, mert itt is fullon van minden Aldi, Lidl, tesco, Spar parkolója, s maga a bolt is. Nem hallották, hogy ezek továbbra is nyitva lesznek?El Sie7e írta: lehet olvasgatni a magyar közlönyt.
kaját továbbra is lehet elvitelre az étteremből hozni, virágüzletek 8-án még nyitva lehetnek, elég sok szolgáltatás kivétel a zárlat alól, mindenki happy lehet
Nálunk az étteremben pl van egy idős néni, aki Gyöngyösről költözött ide. Itt van a lakcíme már. Viszont háziorvost még nem váltott, nem gondolta tavaly, hogy szükséges lesz. Úgyhogy ha akar oltást jelenleg úgy néz ki, hogy fel kell mennie Gyöngyösre 2x is. Hacsak nem tudja elintézni valahogy.Marky írta: Engem nem erdekel, hogy melyik oldal melyik vakcinat tamogatja, az annal inkabb, hogy marcius 5-en a Kossuth radioban a fovezernek lovese sincs arrol, hogy kellene megszervezni az oltasi programot es csodalkozva meseli, hogy nem a bejelentett cimukon elnek az emberek. Ennyire vannak kepben a vilaggal a politikusok.
Másfelől meg amennyien GARÁZSOKBAN és egyéb miniatűr helyeken élnek az ország nyugati részében (pl GYMS, vas megyék), el is hiszem, hogy kész káosz az egész... Vízműsök kb-ra megtudják mondani, hogy mennyi is a város lakossága, mert rohadtul nem annyi , ami hivatalosan be van jelentve ide.
- El Sie7e
lehet olvasgatni a magyar közlönyt.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
Jó kis összeesküvés elmélet, hogy most tolják a kínait, meg az oroszt, a nyugatiakat meg majd oltják fizetősbe
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nem is az a bajuk vele, hogy szar lenne, csak mondjuk nem ártana elolvasni, amikor kritikát fogalmaznak meg.kierkegaard írta: Azért az, hogy az orosz és kinai vakcina szar lenne..csak a baloldali média kitalációja.
Engedélyeztetéssel volt bajuk, az ellen szólaltak fel főképp.
Ezért is vicces oltásellenességgel vádolni a komplett ellenzéket, és ellenzéki szavazókat, mert ez nem igaz.
Én is ellenzéki vagyok, legalábbis gyűlölöm a fideszt, de simán beoltatom magam majd ha rám kerül a sor, akár a szputnyikkal akár a kínaival.
Mint ahogy az ellenzékiek nagy része is. De szkeptikus az ember ezekkel szemben, szerintem a történelem eléggé igazolja, hogy az oroszoknak azt se hidd el amit kérdeznek, kínának is van vaj a fején.
De én személy szerint a többivel is szkeptikus vagyok, mert ugye tavaly ilyenkor az volt a mantra a szakértőktől, hogy soká lesz vakcina, ami biztonságos stb, úgyhogy azért bennem van a kérdőjel.
Viszont a mondandóm lényege, hogy nem szaroznak le vakcinát az ellenzéki oldalról, "csak" szkeptikusak ezzel kapcsolatban.
A kormány meg csak ráerősít azzal, hogy a Szputnyikon szállítmányokról nagy hanggal beszámol, amikor meg egyik reggel jött ugyanannyi Pfizer is, arról mélyen hallgattak.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
Azért az, hogy az orosz és kinai vakcina szar lenne..csak a baloldali média kitalációja. Azért mert a komcsi kina meg orosz egy csúnya ország, még nem jelenti azt, hogy a nyugati tökéletes lenne. A pfizer vakcinát pl olyan szinten kell lehűteni, hogy a hűtőtárokat is le kell hűteni. Máskülönben folyamatosan veszit a hatékonyságából. Na most van olyan ország, ahol egy random teherutóban hozták a vakcinákat de még itthon se normálisan hűtve hozták. A moderna vakcinája ilyen szempontból elfogadottabb mert nem kell annyira lehűteni.
A sinopharm BBIBP-CorV pl egy nagyon is hatékony vakcina, amelyről a clinical trialok meggyőzőék és a szakma véleménye sem elutasító. Ráadásul pl Kína brutálisan sok pénzt ömleszt a kutatásokba. Ahogy egyre több iparba ássák bele magukat és nagyhatalom akar lenni (tej, bor).
A sinopharm BBIBP-CorV pl egy nagyon is hatékony vakcina, amelyről a clinical trialok meggyőzőék és a szakma véleménye sem elutasító. Ráadásul pl Kína brutálisan sok pénzt ömleszt a kutatásokba. Ahogy egyre több iparba ássák bele magukat és nagyhatalom akar lenni (tej, bor).
Hát ez az. Vagy elhiszed nekik, vagy nem. Sajnos sem az oroszoktól sem a magyaroktól nem áll messze az igazság elferdítése, és az anyagi haszonszerzés is az alapvető igényeik egyike. Mindkét országgal gazdasági kapcsolatban is vagyunk és a lélegeztető gépek esetén bizonyítottuk, hogy partnerek vagyunk a furcsa dolgokban. A szükséges max 6000 db helyett 16000 db ráadásul kb 5-szörös áron.El Sie7e írta:milyen bizonyítékot tudnál elképzelni ami ezt igazolja?kiserik írta:
Én aztán nem akarok egyik oldalra sem állni, de van erre bizonyíték? Mármint a kamera előtt beadnak valamit-én kívül?
igazából bármit lehetne hamisítani, így aki nem akarja elhinni, mindenre csak legyint
de a kedvenc indokom az Gyurcsánytól a nagymama tejfölösdobozos csirkepaprikása komoly megalapozott érv amellett, hogy az biztos nem az volt.
Mert jelenleg kísérleti szerek.Marky írta: Engem nem erdekel, hogy melyik oldal melyik vakcinat tamogatja, az annal inkabb, hogy marcius 5-en a Kossuth radioban a fovezernek lovese sincs arrol, hogy kellene megszervezni az oltasi programot es csodalkozva meseli, hogy nem a bejelentett cimukon elnek az emberek. Ennyire vannak kepben a vilaggal a politikusok.
Itt a szakmai vezetesnek kellett volna intezkednie mar februar elejen, hogy mire tenyleg lesz vakcina, addigra be tudjak adni. Most csak a Kubatov-lista frissitesere kellett regisztralni? Egyaltalan miert kell regisztralni egy olyan oltasra, ami valoszinuleg kotelezo lesz?
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ha lenne rá bizonyítéka akkor azt rég nyilvánosságra hozta volna. Így viszont csak rágalmazás ami ráadásul emberéletekbe kerülhet, elég szomorú dolog. Ilyen esetekben tuti pert indítanék ellene.El Sie7e írta:
milyen bizonyítékot tudnál elképzelni ami ezt igazolja?
igazából bármit lehetne hamisítani, így aki nem akarja elhinni, mindenre csak legyint
de a kedvenc indokom az Gyurcsánytól a nagymama tejfölösdobozos csirkepaprikása komoly megalapozott érv amellett, hogy az biztos nem az volt.
Persze a saját szavazói ezt nem így látják, mert akkor elfordulnának töle. Amíg Gyurcsány akitív nem lesz erös baloldal. Jó lenne nyugdíjazni
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- El Sie7e
milyen bizonyítékot tudnál elképzelni ami ezt igazolja?kiserik írta:Én aztán nem akarok egyik oldalra sem állni, de van erre bizonyíték? Mármint a kamera előtt beadnak valamit-én kívül?Professore írta: Nem vagyok szakértő de ha az orosz fejesek beoltatták magukat a szputynikkal a magyarok meg a kínai cuccal akkor gondolom annyira nem problémás egyik sem
Munkahelyemen mindenkin aki igazoltan covid fertőzött volt elvégezték az antigén tesztet, könyökhajlatból vett vérmintából. Voltak köztünk négyen akik azóta megkapták az oltást, közülük háromnak semmi ellenanyagot nem mutatott ki a teszt. Én nem kaptam oltást és nekem sikeres volt a teszt. Akkor most mi van?
Én aztán nem akarok egyik oldalra sem állni, de van erre bizonyíték? Mármint a kamera előtt beadnak valamit-én kívül?Professore írta: Nem vagyok szakértő de ha az orosz fejesek beoltatták magukat a szputynikkal a magyarok meg a kínai cuccal akkor gondolom annyira nem problémás egyik sem
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Reggeleshez kellene egy komoly tesztet illeszteni RM történelémből na meg egy közepes IQ felmérőt sem ártanasebydani írta:Majd mikor megnyerik a kupát jönnek, nyugiziro4vr írta: Régebben legalább vicces eurobarcások regisztráltak pár nem idevaló kommentért, most politikai aktivisták.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Engem nem erdekel, hogy melyik oldal melyik vakcinat tamogatja, az annal inkabb, hogy marcius 5-en a Kossuth radioban a fovezernek lovese sincs arrol, hogy kellene megszervezni az oltasi programot es csodalkozva meseli, hogy nem a bejelentett cimukon elnek az emberek. Ennyire vannak kepben a vilaggal a politikusok.
Itt a szakmai vezetesnek kellett volna intezkednie mar februar elejen, hogy mire tenyleg lesz vakcina, addigra be tudjak adni. Most csak a Kubatov-lista frissitesere kellett regisztralni? Egyaltalan miert kell regisztralni egy olyan oltasra, ami valoszinuleg kotelezo lesz?
- flori
Mondjuk egy átcsomagolt Pfizert beadni nem állna távol a csapattól.ziro4vr írta:De a Gyurcsány megmondta hogy fake videók meg infók, nem tudtad?Professore írta: Nem vagyok szakértő de ha az orosz fejesek beoltatták magukat a szputynikkal a magyarok meg a kínai cuccal akkor gondolom annyira nem problémás egyik sem
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
A Föld meg lapos, Elvis él és virul, chemtrail és társai...ziro4vr írta:De a Gyurcsány megmondta hogy fake videók meg infók, nem tudtad?Professore írta: Nem vagyok szakértő de ha az orosz fejesek beoltatták magukat a szputynikkal a magyarok meg a kínai cuccal akkor gondolom annyira nem problémás egyik sem