Óránál legfontosabb: mennyi a keret? Ezt elektronikában érdemes folytatni szerintem.wZoLee7 írta: Sziasztok! Bringázás mellett mostanság elkezdtem kacérkodni a futással is. Szeretnék egy órát ami mindkettőre alkalmas és kompatibilis stravaval. A problémám, hogy rohadtul nem értek hozzá. Sosem hordtam órát, de sosem késő valamit elkezdeni
Épp ezért olyant szeretnék ami ki is néz valahogy, de a sportoláshoz minden funkciót és kényelmet megad. Nyilván ember függő, de minden tanácsot szívesen fogadok, konkrét márkákkal kapcsolatban is. Ugyan itt idehe lenne egy jobb futócipőt is beszereznem, de ezt lényegesen könnyebben oldom meg, mint egy óra választást
Futócipőnél is kérdezhetném, de ott legjobb lenne elmenni egy talpvizsgálatra, ami ingyenes (sajnos ez most kilőve egy hónapig minimum szerintem). Aztán ha megvan, hogy neutrális vagy stabil cipő kell, akkor úgy választani. Ha nem bírod addig, megnézed van-e valamennyi lúdtalpad (vizes talp a kövön). Egyébként a 15 ezres decathlonos is bőven megteszi, a modern futócipő dolog egy kicsit túl van tolva amatőr szinten.
Ha komolyabban tervezel viszont fontos, hogy iktass be erősítést, főleg a seggedre és a törzsizmokra, mert rakás egy sérülésed lesz csak (tapasztalat).