Sokkal védekezőbb szerepet kéne hoznia, mint Münchenben. Az nem ízlik neki. Nyilván technikás, seggén pörög a labda, de erre a defenzívebb szerepre,amit szerintem Klopp most elvár tőle, nem alkalmas.illgner írta: Hova hátrébb? A kapuba? Mert a Bayernben is többnyire 6-ost játszott, és általában bement a két középső védő közé labdakihozatalokkor. Legalábbis amikor én láttam őket, Goretzka, de Kimmich is általában előtte játszott, ő volt a leghátsó középpályásuk.
Premier League
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
A Pool kerete azért összességében szerintem nagyon messze van egy csúcs Realtól, Barcától, Bayerntől, Milantól. Volt két szép évük, amikor Klopp tényleg mindent kihozott ebből a keretből, de ha alaposabban megvizsgáljuk ezt a keretet, ez messze nem világverő matéria, talán ez lehet a teljes leolvadás hátterében.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Roma ellen kiesnek ha nem lejt a pálya nekik.Sierra írta:Sztem egy évvel hamarabb kezdődött, Porto elleni 5-0, aztán a Barca kiejtése majd ellenünk lejátszott BL döntő. Kb 2 évig tényleg az egyik legjobb csapat volt Európában, de tavaly a covid alatt/után elindultak a lejtőn, szépen csendesen.Kerlon írta:2019 januar - 2020 maj
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Sztem egy évvel hamarabb kezdődött, Porto elleni 5-0, aztán a Barca kiejtése majd ellenünk lejátszott BL döntő. Kb 2 évig tényleg az egyik legjobb csapat volt Európában, de tavaly a covid alatt/után elindultak a lejtőn, szépen csendesen.Kerlon írta:2019 januar - 2020 maj
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Itt szokás tultolni mert nem nálunk játszik.Kerlon írta:Mindig is ez volt thiago, itt szokas tultolni, mert tud szep dolgokatdzsi91 írta: Azért ez a thiago is rendesen túl volt fújva. Nem egy kroosrol beszélünk vagy Xabi alonsorol. Inkább egy ilyen fabregashoz hasonlítanám akinek voltak jó pillanatai meg van benne finesz de nem a legszűkebb elit.
Klopp meg jó abban ,hogy csúcsra pörgessen egy jó de nem world class keretet. Hosszú távú dominanciára viszont alkalmatlan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mindig is ez volt thiago, itt szokas tultolni, mert tud szep dolgokatdzsi91 írta: Azért ez a thiago is rendesen túl volt fújva. Nem egy kroosrol beszélünk vagy Xabi alonsorol. Inkább egy ilyen fabregashoz hasonlítanám akinek voltak jó pillanatai meg van benne finesz de nem a legszűkebb elit.
Klopp meg jó abban ,hogy csúcsra pörgessen egy jó de nem world class keretet. Hosszú távú dominanciára viszont alkalmatlan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Azért ez a thiago is rendesen túl volt fújva. Nem egy kroosrol beszélünk vagy Xabi alonsorol. Inkább egy ilyen fabregashoz hasonlítanám akinek voltak jó pillanatai meg van benne finesz de nem a legszűkebb elit.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Hova hátrébb? A kapuba? Mert a Bayernben is többnyire 6-ost játszott, és általában bement a két középső védő közé labdakihozatalokkor. Legalábbis amikor én láttam őket, Goretzka, de Kimmich is általában előtte játszott, ő volt a leghátsó középpályásuk.raul 4 ever írta: Thiago egy sorral hátrébb is került, mint a Bayernben volt, az sem ízlik, meg ahogy lent is leírták már sokan, léket kapott a Pool.
Valószínű jobb lehetne Hendersonnal+Keitaval/Fabinhoval maga mellett-mögött, így azért kijön, hogy nincs PL fizikuma.
A Bayernnél rohanósabb focit jelenleg senki nem játszik a világon, tehát ezt az értelmezést nem nagyon tudom hova tenni. Inkább arról van szó, hogy egyszerűen nincs meg a kémia a játékostársakkal, meg idegen neki a Pool játékfelfogása is._Bushido_ írta:Pont tegnap jött szembe velem egy statisztika, miszerint Sir Alex Fergusonnak 16 évébe telt, hogy 5 PL meccset veszítsen az Anfielden, míg Thiagot most vették csak és 6 hét alatt teljesítette ezt a bravúros rekordot. Amúgy ahogy nézem, hallom, olvasom, ez a Thiago egy elég fals igazolás volt nekik, vagy a PL / Pool nem illik hozzá, vagy nem tudom. de a Barca/bayernben azért jó volt, legalábbis ennél jobb (ment neki a sok, rövidpasszos játék, a PL rohanás nem neki való?).Caraway írta: Kb 100 eves negativ rekordot dontottek meg, egymas utan 5 hazai vereseg. 1 rugott gol, az is tizenegyesbol.
2019 januar - 2020 majdzsi91 írta:Igen hát ők voltak a korszakos poolKerlon írta:
volt korszak?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem közös megegyezéssel menni fog. Ezt a csapatot maxra járatta, most meg kifingottak. A haverjait nem küldené el ő sem, de szerintem lesz benne annyi hogy feláll, max elküldik.
Mondjuk nem tudom mit kell itt izmozni, dehát biztos uncsi a meccs.
Mondjuk nem tudom mit kell itt izmozni, dehát biztos uncsi a meccs.
Nem illik.
- dzsi91
Igen hát ők voltak a korszakos poolKerlon írta:volt korszak?dzsi91 írta: Szóljatok ha véget ért a liverpool korszak.
Miután Klopp visszahozta őket a top csapatok köze, nem hiszem hogy egy fáradt Thiagos erősítéssel elkurt szezon után lenne képük elküldeni a németet. Szinte biztos vagyok hogy megkapja a következő szezont is.
volt korszak?dzsi91 írta: Szóljatok ha véget ért a liverpool korszak.
K
K
- dzsi91
Szóljatok ha véget ért a liverpool korszak.
Ezt mar senki nem foghatja a serultekre, ha mar nem tudnak nyerni egy kiesojelolt ellen, ott nagy gondok vannak.Remy írta:Liverpool nagyot megy megint. Ebből Gerrard lesz nyáron.
Az a kapcsolat megfaradt sztem, ideny vegen Klopp menni fog, de lehet elobb kibasszak, ha kupahelyet se ernek el. Nagyon nagyon nagy szarban vannak, mert a mogottuk levo csapatok meccsekkel kevesebbet jatszottak, visszacsuszhatnak nagyon csunyan.
Gerrard ma bajnok lett a Rangersszel, szal jah, nyartol sztem a Liverpool edzoje lesz.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Liverpool nagyot megy megint. Ebből Gerrard lesz nyáron.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
én csak annyit látok rajta, hogy nem real szint, ahogy ez az elejétől látható volt. nem mindenki lehet egy lucas vazguez, hogy szétfussa magát egész meccsen.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Semmi infó? Elég megnézni a meccseket
-
ez a beleszarok mentalitás egy kitaláció. Egy deka infót se tud senki arról, hogy ki mennyire teszi oda magát. ne ítélj hogy ne ítéltess.
Nagyobb esély van arra, hogy szimplán most kevesebb az igazán jó focista. Spanyolok is kitermeltek két - 3 generációnyi jó focistát és most jön a visszaesés. Most más nemzetiségek adják a jobb játékosokat. Van ez így. Ettől függetlenül a fociban van egy elég erős visszaesés. Nagyon kevés az igazán jó csapat. Míg régen minden bajnokságból lehetett mondani több csapatot aki igazán jó formában van.
Nagyobb esély van arra, hogy szimplán most kevesebb az igazán jó focista. Spanyolok is kitermeltek két - 3 generációnyi jó focistát és most jön a visszaesés. Most más nemzetiségek adják a jobb játékosokat. Van ez így. Ettől függetlenül a fociban van egy elég erős visszaesés. Nagyon kevés az igazán jó csapat. Míg régen minden bajnokságból lehetett mondani több csapatot aki igazán jó formában van.