Igen, csak passz statisztikájánál nem látjuk, hogy 2 méterre passzolt vagy 30-ra. Khedira meg semmi kockázatot nem mer vállalni, mindig biztosra megy, vagyis oldalra passzol vagy hátra. Szerelés meg szerelés, ott nincsenek ilyen tényezők.Realista24 írta:Statisztika. Khedira is szinte Xavi szintű százalékkal passzol.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én speciel az ilyen Pogba, Matuidi, Yaya féle magas, erős, technikás, ütköző játékosokat részesítem előnyben. Bár Matuidi ilye 180cm-körül van, de egyre jobban tetszik a tag játéka...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Statisztika. Khedira is szinte Xavi szintű százalékkal passzol.Pedig Vidal a Juve legjobbja volt, sok mindent elmond, hogy kb. 26 szerelésből amit a Juve játékosai bemutattak, 14 az ő nevéhez fűződik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Pedig Vidal a Juve legjobbja volt, sok mindent elmond, hogy kb. 26 szerelésből amit a Juve játékosai bemutattak, 14 az ő nevéhez fűződik.Realista24 írta:Sok Juve meccset nem nézek, de ha Vidal ezt tudja, akkor maradjon csak Torinóban
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Jó ez a kép!Remy írta:óriási Sőt változtassunk a címeren isAz El Confidencial szerint Bill Gates tárgyalásokat fog kezdeményezni a Real Madriddal, hogy a stadion neve legyen Microsoft Bernabéu.
sok-sok pénze van. Valamilyen úton módon bele kéne vonni a dologba, de ne ilyen röhejes név változtatással.
Akkor már lehetne Santiago Azul de la Muerte (kék halál )
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
óriási Sőt változtassunk a címeren isAz El Confidencial szerint Bill Gates tárgyalásokat fog kezdeményezni a Real Madriddal, hogy a stadion neve legyen Microsoft Bernabéu.
sok-sok pénze van. Valamilyen úton módon bele kéne vonni a dologba, de ne ilyen röhejes név változtatással.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Érdekes ez a Vidal eset, mert Whoscoredon a legjobb osztályzatot kapta Juveból... Feltűnően sok lapot se kapott... Lehet csak gyengébb napja volt és flusztráltsz volt a hétvégi zakó miatt is... Pogba szerintem rohadt gyenge volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
- Kedvenc csapatod: Juventus
Még szerencse, hogy nem akar Madridban játszani, Pogbát meg Angliába küldjük vissza, ha valahova megy.miVida írta:in fact:tubatibi írta:Vidal nem szárkózik el egy esetleges Real Madridba igazolástól !
http://eurosport.yahoo.com/news/liga-vi ... --sow.html
és még nem írta alá a hosszabbítást és most gondolom vár egy Real ajánlatra
mindenesetre nagyon meg kell húznod magad, fiam, ha te itt akarsz játszani, ez nem favágó juve anymore (bár, ha Pepe is megtalálta a helyét itt az ő egyéniségével.... )
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ramos még biztos nem.....soha senki nem hagyott még ki tizenegyest.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
wow, kihagyott egy tizenegyest, soha senki nem hagyott még ki tizenegyest.Én is linkeltem a dél-amerikai topicba Hol van ilyenkor hehe, hogy megmagyarázza, hogy abban a helyzetben nem is Pato volt a ludas, hanem Dida.
totti, cassano ugyanilyeneket művelt, pirlotól is láttam hasonlót.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Én se nézek sok Juve meccset, de szerintem sincs sok keresnivalója itt Vidalnak. Tudásával még nem lenne baj, de ez a mentalitást!
Azért jövő ősszel ilyen arcokkal nekimenni egy szezonnak: hátul-Ramos, Pepe; középen-Vidal; elől-Suárez....
Szerintem lenne egy-két csapat, amelyik ki sem merne állni!
Azért jövő ősszel ilyen arcokkal nekimenni egy szezonnak: hátul-Ramos, Pepe; középen-Vidal; elől-Suárez....
Szerintem lenne egy-két csapat, amelyik ki sem merne állni!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sok Juve meccset nem nézek, de ha Vidal ezt tudja, akkor maradjon csak Torinóban, Pogba viszont csomagljon.
Mindezt írom úgy, hogy nagyjából 40-50 millióra lövik be az árát úgyis.
Mindezt írom úgy, hogy nagyjából 40-50 millióra lövik be az árát úgyis.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Már 2 évvel ezelőtt el kellett volna hozni. A Juve aprópénzért vette. Pereznek most már egy pöppet többe fog kerülni.tubatibi írta:Vidal nem szárkózik el egy esetleges Real Madridba igazolástól !
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
in fact:tubatibi írta:Vidal nem szárkózik el egy esetleges Real Madridba igazolástól !
http://eurosport.yahoo.com/news/liga-vi ... --sow.html
és még nem írta alá a hosszabbítást és most gondolom vár egy Real ajánlatra
mindenesetre nagyon meg kell húznod magad, fiam, ha te itt akarsz játszani, ez nem favágó juve anymore (bár, ha Pepe is megtalálta a helyét itt az ő egyéniségével.... )
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Vidal nem szárkózik el egy esetleges Real Madridba igazolástól !
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Amúgy ha megnézed nem is a beszámolóra reagáltam, hanem az egyik fórumtárs hsz-ére Azt még mikor megírtam a hsz-m még el sem olvastam.istimester írta:Hol volt a beszámolóban, hogy a gól Casillas hibája?
Olyan dolgokat láttok a szövegbe, amelyek ott sincsenek.
Hosszú előzetes lesz, szóval eljöhetnél ide is kifesteni a szobám, ha nagyon profi vagy benneR.M.C.F írta:sszehányom magam ha hallgatom őket....inkább kimegyek és kifestem a melléképületet minthogy ezeket hallgassam.
Én is linkeltem a dél-amerikai topicba Hol van ilyenkor hehe, hogy megmagyarázza, hogy abban a helyzetben nem is Pato volt a ludas, hanem Dida.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Az nagyszerű Remélem, Puhl is ott lesz, aztán megint összeszólalkoznak.TBone írta:érdemes lesz majd nézni a sok barca drukkert a sport 1 studiojában, a zuhanyhiradóban szó lesz a clasicoról is természetesen: taktikus sándor in da house
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
TBone írta:érdemes lesz majd nézni a sok barca drukkert a sport 1 studiojában, a zuhanyhiradóban szó lesz a clasicoról is természetesen: taktikus sándor in da house
Összehányom magam ha hallgatom őket....inkább kimegyek és kifestem a melléképületet minthogy ezeket hallgassam.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Hűha. Ez talán még akkor is elakad Dida lábaiban, ha előre elvetődik.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
érdemes lesz majd nézni a sok barca drukkert a sport 1 studiojában, a zuhanyhiradóban szó lesz a clasicoról is természetesen: taktikus sándor in da house