Értékeld a legutóbbi meccset
- mocsok
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Egyébként az atletico suarezestul is elbaszott pár ziccert.
Mégis nagyot ment a suarez>benzema.
Mégis nagyot ment a suarez>benzema.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
[*]
Ja hát egy másodpercig se gondoltam hogy meg is nyerjük.
RealAsensio írta:Szerintem annyi eselyunk van ra mint a Kiraly Kupara. Menjunk a bajnoki cimre, az elerhetobb. Ilyen jatekosokkal nagyobb elvaras nem lehet. Covid, seruleshullam, forman kivuli jatekosok...petiamadridista írta: Úgy néz ki, hogy idén BL-t kell nyerni.
Ja hát egy másodpercig se gondoltam hogy meg is nyerjük.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát én lehet Realos szemüveggel néztem ezt a meccset (mi mással), de szerintem jobbak voltunk, kár hogy nem nyertünk
A bírón és Benzemán is múlott. Benzit nem bántom, sérülésből jött vissza, kár hogy szinte mindent elrontott.
A gól azért parádé volt. Case
A bírón és Benzemán is múlott. Benzit nem bántom, sérülésből jött vissza, kár hogy szinte mindent elrontott.
A gól azért parádé volt. Case
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szerintem annyi eselyunk van ra mint a Kiraly Kupara. Menjunk a bajnoki cimre, az elerhetobb. Ilyen jatekosokkal nagyobb elvaras nem lehet. Covid, seruleshullam, forman kivuli jatekosok...petiamadridista írta: Úgy néz ki, hogy idén BL-t kell nyerni.
Ha nincs a palyan meg annyit se tudunk, amit lattunk. Miert nem jatszik tobbet Mariano csak egy sprintelo bojaSierra írta: Most a 11-es megint olyan dolog, hogy ha megadják, akkor máshogy alakul a meccs. Lehet aztán nem jön a Benzema gól.
És az is a baj, hogy Benzema még mindig hullámzó. Hol jobb meccsei vannak, hol gyengébbek. És miután kb tőle függünk, így még nehezebb.Kerlon írta:Egy szem Benzema meg Vini a kiraly.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Most a 11-es megint olyan dolog, hogy ha megadják, akkor máshogy alakul a meccs. Lehet aztán nem jön a Benzema gól.
És az is a baj, hogy Benzema még mindig hullámzó. Hol jobb meccsei vannak, hol gyengébbek. És miután kb tőle függünk, így még nehezebb.Kerlon írta:Egy szem Benzema meg Vini a kiraly.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Úgy néz ki, hogy idén BL-t kell nyerni.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A merkozes elott Norbiek arrol beszelgettek, hogy ez a derbi olyan fontos meccs mar mint az El Clasico, azon a szinten van. Hat, szerintem sosem volt es sosem lesz azon a szinten, ez egy borzasztoan szar derbi volt, aki semlegeskent leult meccset nezni, szerintem elaludt a 20. perc kornyeken. Nincsenek nezok, nincs tuz.
Undorito ez az Atleti, mi meg annyira impotensek, annyira szedett vedett csapat vagyunk, hogy az nem igaz. Foleg az elmult evekhez kepest hatalmas a kulonbseg, a 40 eves CR eskuszom harmat rugott volna ma.
Egyet szabibol
Undorito ez az Atleti, mi meg annyira impotensek, annyira szedett vedett csapat vagyunk, hogy az nem igaz. Foleg az elmult evekhez kepest hatalmas a kulonbseg, a 40 eves CR eskuszom harmat rugott volna ma.
Egyet szabibol
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
+1ateeemadrid írta: Na ezért nem mind1, hogy megkapsz-e egy jogos tizit, vagy sem. A játék a szokásos, az 1 pont kevés, de azért még lehet keresni valónk, most pl az Atletinek jön 2 nehéz meccs is, lesz még barca atleti, clasico, stbstb. Roncsderbi.
Kurvara nem volt mindegy az a 11es.
Kar erte.
De kb orulhetunk az egy pontnak is sajnos. De ketlem hogy a bajnoki cim meglesz. Ma nyerni kellett volna.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Galacticos
Veszekedhetunk benzeman meg viniciuson, de ha a ket vakeger megadja a full kezezest akkor elhozzuk a harom pontot szar jatekkal es gyenge csapattal is a bunkerezok ellen..
Jaja, szegyen, hogy milyen tamadok vannak a csapatban. Egy szem Benzema meg Vini a kiraly.Sierra írta: Alig várom hogy vége legyen ennek a türhő szezonnak. Mióta a realnak szurkolok, ennyire impotens csapatot még nem láttam. 26 meccsen 44 gól. még a 2 gól/meccs sincs meg. Az a baj, hogy ha nem veszünk pár új arcot, amire megvan az esély, akkor jövőre is nézhetjük ugyanezt a fost.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Alig várom hogy vége legyen ennek a türhő szezonnak. Mióta a realnak szurkolok, ennyire impotens csapatot még nem láttam. 26 meccsen 44 gól. még a 2 gól/meccs sincs meg. Az a baj, hogy ha nem veszünk pár új arcot, amire megvan az esély, akkor jövőre is nézhetjük ugyanezt a fost.
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
benzin tolt egy bl döntös driblit, ilyet mint a Real Madrid , soha senki se ember se csapat nemtud kiváltani bennem, egyszeruen olyan érzelmek szabadulnak fel bennem amit okoznak hogy iylen nicns mégegy, jobb mint bármelyik ital drog szamomra mondom nektek!! sose adják fel ezek a fiaim, és ne gyertek hogy ha ugy jatszananak akkor nemkéne szenvedni, nemérdekel, imádom őket !! le a kalappal , benzemától kezdve casemiroig.
- ateeemadrid
Na ezért nem mind1, hogy megkapsz-e egy jogos tizit, vagy sem. A játék a szokásos, az 1 pont kevés, de azért még lehet keresni valónk, most pl az Atletinek jön 2 nehéz meccs is, lesz még barca atleti, clasico, stbstb. Roncsderbi.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Atma ennyi, lofaszjoska foci meg egy Suarez. De Simeone a zseni, ilyen kerettel ekkora szart..
TBO a legjobb jelenleg, ezt a meccset meg lehetett volna nyerni, csakhát elöl vannak gondok.
TBO a legjobb jelenleg, ezt a meccset meg lehetett volna nyerni, csakhát elöl vannak gondok.
Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ez oké. Ezért is írtam, hogy értem mit akart. Csak semmi nem indokolta, mert jól ment a csapat az alapfelállással is. A váltásnál meg látszott 5 perc után, hogy szétestek, mindenki össze-vissza volt, megszűnt a k.pályánk meg a szélső védős védkezésünk. De nem állt vissza, jött is a gól.h3x0r írta: A Getafe(?) ellen jo volt a 3 vedos rendszer, csak epp Mendy tamadasban nem Marcelo.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Zizu elhitte. Az ott akkor azért működött, mert a megfelelő emberek voltak a megfelelő posztokon. Nacho-Varane-Mendy, ahol Mendy beton, így lehet mellette egy támadó a szélén (Marcelo) és Nachonak rengeteget besegített Marvin. Ez Casemiroval középen, Mendy széllel alapból halott ügy volt.h3x0r írta:A Getafe(?) ellen jo volt a 3 vedos rendszer, csak epp Mendy tamadasban nem Marcelo.M1Ö írta: Kár érte bizony! Én is sírtam itt, hogy nem.bírom nézni a szenvedésüket. Ahhoz képest nagyon össze kapták maguk. Ez a tegnapi egy igazságos világban 3-1 ide. Kár volt azért a Zizou taktikásásért. Értettem az ötletet, azt viszont nem, hogy minek most kellett váltani, mikor jót ment a csapat az első felesben. Utána a 2-ban is, egyből miután vissza váltottunk 4 védősre.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Valamiert pont ami olyan jol ment tavalyi szezonban (fegyelmezett vedekezes) az veszett el. Nem csapkodja mar senki Mendy-t vizes papuccsal es ossze vissza kevereg a palyan. A'la Marcelo.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mendyt berakod ott bal védőnek leghátra, vizes papuccsal seggbevered ha a kp-ra mer menni, és 100/100 szélsőt leszed mint az Alien.
Nem illik.
- h3x0r
A Getafe(?) ellen jo volt a 3 vedos rendszer, csak epp Mendy tamadasban nem Marcelo.M1Ö írta: Kár érte bizony! Én is sírtam itt, hogy nem.bírom nézni a szenvedésüket. Ahhoz képest nagyon össze kapták maguk. Ez a tegnapi egy igazságos világban 3-1 ide. Kár volt azért a Zizou taktikásásért. Értettem az ötletet, azt viszont nem, hogy minek most kellett váltani, mikor jót ment a csapat az első felesben. Utána a 2-ban is, egyből miután vissza váltottunk 4 védősre.