Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem hinném, hogy Varane kezdeni fog.
Pepe most jó, fejben rendben van, semmi nem indokolja, hogy padra kerüljön. Ramos kihagyhatatlan. Vagy lehet Carlo betolja csatárnak, ha már Karim úgyis impotens, gólokat meg ugyebár már szerzett ellenetek
A Bartra-Varane hasonlat már tegnap óta szúrja a szemem, a jó értelemben, mert mivel nem nézek Barca meccseket, így először fogom látni.
Puyol jelenléte valóban sokat számít, de akármennyire is felszívja magát, többször hoz le gyengébb teljesítményt, mint jót, szerintem.
Pepe most jó, fejben rendben van, semmi nem indokolja, hogy padra kerüljön. Ramos kihagyhatatlan. Vagy lehet Carlo betolja csatárnak, ha már Karim úgyis impotens, gólokat meg ugyebár már szerzett ellenetek
A Bartra-Varane hasonlat már tegnap óta szúrja a szemem, a jó értelemben, mert mivel nem nézek Barca meccseket, így először fogom látni.
Puyol jelenléte valóban sokat számít, de akármennyire is felszívja magát, többször hoz le gyengébb teljesítményt, mint jót, szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Bartra nagy király lesz, ha bevállalja Tata a kezdetését, mondom, le fogja venni a pályáról Ronaldót. Puyol meg lehet, hogy már nem olyan gyors, mint Bale ( ), de rengeteget számít a jelenléte, egy ilyen meccsen pláne, még mindig a legfőbb szellemi vezér.pheco írta:Piqué sem szélvész, de Puyol még lassabb nála, szóval Cé-DM simán lefutja esetleg hintába ültetik, hátha Benznek is kedve támad nosztaligázni Bartraról nem tudok nyilatkozni. Adriano is gyengébb, mint Alba. Na nem mintha a mi védelmünk tökéletes lenne, főleg, hogy szerintem Arbeloa-Pepe-Ramos-Marci fog játszani a Carvajal-Varane-Ramos-Marci helyett..
Varane szerintem kezdeni fog nálatok, Carvajalt viszont nem hiszem, hogy berakja Carlo, Arbeloa jobb.
HatalmasPipita írta:katalánék Forrest Gumphoz hasonlítják Balet
+ infó: Jonathan dos Santos megsérült edzésen, fél évet kell kihagynia nagyjából... Szegény embert még az ág is húzza... Nem elég, hogy szinte egy percet sem játszott idén, most még jön egy komolyabb sérülés... Jobbulást neki.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Egy pöppet nagyképű volt...amúgy bírom a tagot, ha nem lenne ilyen sérülékeny, nem itt tartana. Egészséges napjain élmény volt a játéka a Milanban.csabi* írta:hatalmasPipita írta:katalánék Forrest Gumphoz hasonlítják Balet
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hatalmasPipita írta:katalánék Forrest Gumphoz hasonlítják Balet
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
katalánék Forrest Gumphoz hasonlítják Balet
vessetek meg de szerintem zseniális és nagyon vicces.
na jó, a vége átmegy szánalmasba, már kezdtem meglepődni, hogy növesztettek humorérzéket, de végül is nem, csak a szokásos parasztság. de az eleje tényleg vicces!
vessetek meg de szerintem zseniális és nagyon vicces.
na jó, a vége átmegy szánalmasba, már kezdtem meglepődni, hogy növesztettek humorérzéket, de végül is nem, csak a szokásos parasztság. de az eleje tényleg vicces!
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Azért Puyol annyira nem lassú,csak már nem olyan mint 5 éve.adamzz írta:Akkor remélem a CR-Bale-DM féle lomha trió kezd nálunk.Drake írta:Puyol meg lehet,hogy lassabb mint Shakira
Azt meg remélem,hogy Arbeloa fog nálatok kezdeni.Ő már ugyis ismeri Neymart a konfettiről.(Vagyis a hátát,amit az egész meccs alatt nézett)
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Akkor remélem a CR-Bale-DM féle lomha trió kezd nálunk.Drake írta:Puyol meg lehet,hogy lassabb mint Shakira
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Piqué sem szélvész, de Puyol még lassabb nála, szóval Cé-DM simán lefutja esetleg hintába ültetik, hátha Benznek is kedve támad nosztaligázni Bartraról nem tudok nyilatkozni. Adriano is gyengébb, mint Alba. Na nem mintha a mi védelmünk tökéletes lenne, főleg, hogy szerintem Arbeloa-Pepe-Ramos-Marci fog játszani a Carvajal-Varane-Ramos-Marci helyett..
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Ami sokkal jobb mint a Maskeránó-Piké sor.Bartra mostanában olyan játékot produkál nálunk,mint tavaly Varane nálatok.Puyol meg lehet,hogy lassabb mint Shakira,de nem csinál olyan orbitális hibákat.És Alba sincs,vagyis alacsonyabb lesz a patkányfaktor.pheco írta:Úgy néz ki, hogy az Alves-Puyol-Bartra-Adriano négyes védelmezi majd VV kapuját? Fincsi
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Úgy néz ki, hogy az Alves-Puyol-Bartra-Adriano négyes védelmezi majd VV kapuját? Fincsi
- GT37
Nem is baj, csapassuk helyette Bartrát. Ha Varane levette a pályáról Messit, ő is leveszi majd Ronaldót.Géci írta:Hoppika Piqué!! Lehet nem lesz ott a szombati Classicón. A bal combja húzódott meg amit a folyamatos nagy terhelésre fognak. Amennyiben holnap reggel nem tud részt venni az edzésen, úgy nem fog játszani szombaton... Na lehet kotyvolni a szörpöt megint
LINK
Amúgy meg valahogy éreztem, hogy nem sokáig lesz egészséges az összes középhátvédünk egyszerre.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hoppika Piqué!! Lehet nem lesz ott a szombati Classicón. A bal combja húzódott meg amit a folyamatos nagy terhelésre fognak. Amennyiben holnap reggel nem tud részt venni az edzésen, úgy nem fog játszani szombaton... Na lehet kotyvolni a szörpöt megint
LINK
LINK
- GT37
Nem tartom jó ötletnek ezt a dolgot Casillasszal, oké, hogy tisztelik, elismerik Barcelonában is, meg minden, Xaviék nagy haverja, de ezt kicsit túlzásnak gondolom. Ez a kapuskérdés a Real belügye, nekünk nincs közünk hozzá.
A Sky meg kicsit benézte
Egyébként én is örülök, hogy megnyirbálták a rőzséjét, elég szánalmas volt a frizurája a Santosban pár alkalommal. Ez a mostani sokkal szolidabb.
A Sky meg kicsit benézte
Ezzel ő a rekorder a fórumon.R.M.C.F írta:a kommentjeid 5-6%-val egyet is értek .
R.M.C.F írta:Ami pozitiv,de ezt szerintem a barca eszközölte ki,hogy levágták róla azt a sz*rt a feje tetejéről. Nem foci pályára való hanem ide: http://www.fnc.hu/
Egyébként én is örülök, hogy megnyirbálták a rőzséjét, elég szánalmas volt a frizurája a Santosban pár alkalommal. Ez a mostani sokkal szolidabb.
- ___Samy___
de, csak közben ő balheréskedett a labdával
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Már nem emlékszem pontosan, de nem Arbeloa zúzta le?ferni írta: dehogynem... nézd vissza mit művelt le ott a sérülése előtt...
dehogynem... nézd vissza mit művelt le ott a sérülése előtt...Sierra írta: Sajnos nem ő tehet róla, hogy lesérült
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ez a katalan balfaszkodas szintiszta feszultsegkeltes. Erdekli is oket Iker sorsa... Na persze, kb annyira mint oreganyamat, aki azt se tudja ki az. Csak ez is egy alkalom hogy beakasszanak valahogy akar csak minimalisan is a Realnak.
Fereg banda, nem tudok mast mondani.
Fereg banda, nem tudok mast mondani.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Galacticos
csak új kapust kell venniük a nyáron.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
nehogy már más ne védhess a Real kapuját, aki ráadásul kirobbanó formában van?
Ez a bajuk katalánéknak... Meg persze az, hogy csinálják a feszkót...
Ez a bajuk katalánéknak... Meg persze az, hogy csinálják a feszkót...
Géci írta:Gondolom gólt szeretnének rùgni...
De most komolyan, ki ez a Casillas, hogy ilyen dolgok történnek körülötte? Rosszabb, mint egy maffiafőnök.
Én mindig is szerettem, nagy kedvencem volt, tisztelem meg minden, de most azért, mert Casillasnak hívják, nehogy már más ne védhess a Real kapuját, aki ráadásul kirobbanó formában van?
Sajnos nem ő tehet róla, hogy lesérült, de valljuk be, előtte nagyon sokat lepkézett, nem a rég Casillas volt a pályán akkoriban, erre jött egy cserekapus, aki viszont rohadt jó. Kispados lett, ez van, el kéne már fogadnia végre.
Erre még ezek a nyomoronc katalánok is itt bohóckodnak, vicc!