Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 9., kedd 17:33

A Barcánál az lesz a felállás, hogy Estadio Lionel Messi és ők fognak fizetni Messinek érte. :kalapos:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. március 9., kedd 16:12

Dupla D írta: Én nálunk se lennék a stadion nevének az eladása ellen, ha az fedezné a hitelt. Sajnálom, hogy ez a dolog elakadt. A Bernabéu-t mindenképp megtartottam volna, csak ki lehetett volna egészíteni egy márkanévvel.
Sztem nem tudjuk majd elkerülni, ha továbbra is az elitben akarunk maradni. Lassan mindenki erre az útra lép. A kérdés csak az, h ki mennyit tud leakasztani érte.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. március 9., kedd 16:07

Én nálunk se lennék a stadion nevének az eladása ellen, ha az fedezné a hitelt. Sajnálom, hogy ez a dolog elakadt. A Bernabéu-t mindenképp megtartottam volna, csak ki lehetett volna egészíteni egy márkanévvel.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. március 9., kedd 14:22

Mester77 írta:
wZoLee7 írta: Én meg szeretném ha maradna. Sokkal jobban esne ha látnám, hogy a csapat, ami több mint egy klub pénzügyileg elsüllyed a saját szarában. Messi sem lesz már fiatalabb, az a néhány meccs meg amit eldönt, régen rossz ha abban bízunk, hogy a másik nem nyer, ahelyett, hogy mi vernénk meg mindenkit akit lehet a bajnokságért.
Sosem fognak csődbe menni
Már csak azért sem, mert ahogy olvastam korábban, eladják a stadion nevét jó pénzért és bevezetik a szurkolói támogatást is, ami min 30euro/év lesz.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 9., kedd 13:09

Mester77 írta:
wZoLee7 írta: Én meg szeretném ha maradna. Sokkal jobban esne ha látnám, hogy a csapat, ami több mint egy klub pénzügyileg elsüllyed a saját szarában. Messi sem lesz már fiatalabb, az a néhány meccs meg amit eldönt, régen rossz ha abban bízunk, hogy a másik nem nyer, ahelyett, hogy mi vernénk meg mindenkit akit lehet a bajnokságért.
Nem kell csodbe menni ahhoz, hogy nagy legyen a baj. Majd lesz Messi meg egy csomo toltelek figura

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2021. március 9., kedd 11:37

Haaland ha lép szerintem ide jon. Ahoy reagalt a Reallal kapcsolatos kerdesre vagy az hoy CR az idol szerintem mellettunk szol.
Egyszerubb is behuzni papiron mint Mbappet szerintem.

De a remény hal meg utoljára, remélem mindketto ide jon. Nemkell a rivalizalas. Elfernek egy csonakban :D
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. március 9., kedd 10:52

Professore írta: Úgy látszik kezdődik a szappanopera mármint Laporta is szeretné Haalandot (meg ugye Alabat). Mondjuk ha bezsakoljak a norvégot az nagy cumi lenne fix. Perez papa game on :mrgreen:
Nekem nagyon ugy tunik, hogy nyaron behuzzuk Mbappet valahol 150-200 kozotti osszegert. A penz fele(?) elvileg mar megvan, a maradekot eladasokbol osszedobjuk. Fizetes szempontjabol remelem Bale-nel kitart a mostani forma egesz tavasszal, nem hianyzik hogy visszajojjon a nyakunkra.

A norveg tuti aranylabdaban gondolkodik, igy viszont semmi nem szol a mellett, hogy Mbappe csapattarsa legyen. Ha ok akarnak lenni az uj CR - Messi paros (ugye Haaland multkor megkoszonte Mbappenak a motivaciot, tavaly volt a PSG jatekosok Haaland goloromos csoportkepe), akkor a Barca a legjobb opcio, foleg ha Messi megy a PSG-be, de en Raiolabol kinezem, hogy elobb meg inkabb bevallal egy par eves angliai kalandot. Tobb atigazolas, tobb alairasi penz, ot ez elteti. :D

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. március 9., kedd 9:58

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Petr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Petr » 2021. március 9., kedd 9:33

Eddig a legtobb nevet a sajto dobta be Laporta ugynokkapcsolatai alapjan. O pedig egyebkent a tapasztalataval is kampanyolt, ami vonzo lehet a jatekosoknak. Igy konnyu ra lehetseges celpontokat aggatni.

Amire ki szeretnek lyukadni, hogy valoszinuleg a legtobb pletyka egyelore alaptalan, de mivel forog a nevuk a piacon, jol szolnak a hirekben es kesobb meg valosnak is bizonyulhatnak. Egyelore viszont koholmany.

Amit egyedul kiemelt, hogy Leo szerzodeshosszabbitasaert mindent megtesz az anyagi lehetosegeken belul, onnantol pedig az argentinen mulik.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 9., kedd 9:32

Én meg szeretném ha maradna. Sokkal jobban esne ha látnám, hogy a csapat, ami több mint egy klub pénzügyileg elsüllyed a saját szarában. Messi sem lesz már fiatalabb, az a néhány meccs meg amit eldönt, régen rossz ha abban bízunk, hogy a másik nem nyer, ahelyett, hogy mi vernénk meg mindenkit akit lehet a bajnokságért.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. március 9., kedd 9:15

Realista24 írta:
Professore írta: Úgy látszik kezdődik a szappanopera mármint Laporta is szeretné Haalandot (meg ugye Alabat). Mondjuk ha bezsakoljak a norvégot az nagy cumi lenne fix. Perez papa game on :mrgreen:
Aguerot fogja vinni, mert ingyen van plusz Alaba.
Az argentin rövid távon jelenthet nekik pluszt. De nem egy hosszútávú megoldás. Mondjuk akkor messi is lehet maradna.. én azok közè tartozom, akik nem akarjak, h jövőre is ott legyen. Menjen csak.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 9., kedd 8:48

Aguerot fogja vinni, mert ingyen van plusz Alaba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2021. március 9., kedd 6:22

Úgy látszik kezdődik a szappanopera mármint Laporta is szeretné Haalandot (meg ugye Alabat). Mondjuk ha bezsakoljak a norvégot az nagy cumi lenne fix. Perez papa game on :mrgreen:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 8., hétfő 13:38

Berti írta: Eddig az év avatarja a tied. :D
Keményen megdolgoztam vele, de hár Marco is nagyon sokat tett érte, megérdemli amíg nálunk kamatoztatja tehetségét :lol:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. március 8., hétfő 11:57

wZoLee7 írta:
Remy írta: Vigyék csak Alabát. Még egy nagy gázsis játékos. Egy a lényeg, csak a Haaland / Bappé kettős közül senki ne menjen oda. Bárki mást vihetnek, nem érdekel. Nincs olyan szintű player jelenleg a fociban ezen a kettőn kívül, akire azt mondanám, hogy na baszki, most aztán erősödnek.
jó áron tudnék ajánlani pár játékost, bosszút is állhatnának Figoért, Vini, Bale, Asensio, hatalams erősítés lenne nekik :mrgreen:
Eddig az év avatarja a tied. :D

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 8., hétfő 11:41

Remy írta: Vigyék csak Alabát. Még egy nagy gázsis játékos. Egy a lényeg, csak a Haaland / Bappé kettős közül senki ne menjen oda. Bárki mást vihetnek, nem érdekel. Nincs olyan szintű player jelenleg a fociban ezen a kettőn kívül, akire azt mondanám, hogy na baszki, most aztán erősödnek.
jó áron tudnék ajánlani pár játékost, bosszút is állhatnának Figoért, Vini, Bale, Asensio, hatalams erősítés lenne nekik :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. március 8., hétfő 10:33

Legalább Alabatól megszabadít minket.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 8., hétfő 10:26

Vigyék csak Alabát. Még egy nagy gázsis játékos. Egy a lényeg, csak a Haaland / Bappé kettős közül senki ne menjen oda. Bárki mást vihetnek, nem érdekel. Nincs olyan szintű player jelenleg a fociban ezen a kettőn kívül, akire azt mondanám, hogy na baszki, most aztán erősödnek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. március 8., hétfő 10:21

Érdekes lesz Laporta újabb elnöksége.
Minden hájjal megkent ő is, uh lesznek ott megint érdekes dolgok, de gondolom ügyesebben fogja csinálni mint Barto.

Nem számítok nagyobb visszaesésre náluk, hiába a hatalmas adósság. Megoldják okosba, és nyáron igazolni is fognak.

Ahogy olvasom már Alaba ügynökével is egyeztetett.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. március 8., hétfő 9:50

Ez a csávó lett az elnök megint??
Hát nem tudom.
Nem jó hír. Ez egy okos csávó. Vagy csak nagyon szerencsés volt. Sosem tudtam eldönteni melyik.

Vissza: