OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: OFF

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. március 10., szerda 15:39

Nem tudom itt a bringa topikban elfér e, de megpróbálom. Az előző posztom is él még, csak elkallódik itt a tekerésekben:D

Szóval gáz fűtés kiváltására tipp? Tudom google a barátom, de olyan tapasztalat kéne, ami élő, tehát valaki már nem gázzal fűt innen, hanem más alternatív megoldással, szívesen hallgatom.

Bonyolult ez a telek ügy...de most van egy önkormányzati jó áron, csak csatornán és villanyon kívül a gáz és víz nincs a telek előtt az utcában sem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 10., szerda 15:20

J. Dee írta: Most, hogy ennyire felpörgött a bringa téma :)
Szeretnék én is beruházni egyre, de eléggé minimál infoim vannak, és hiába olvastam el 2-3 oldalnak a "mit vegyél" leírásait, igazán nem találom meg benne a saját esetemet.
Amire használnám az két eset alapvetően:
1. Heti pár alkalommal kertvárosi kényelmes bringázás a családdal (gyerekülés hátra a picinek) aszfalton, 5-10km.
2. Viszont azért párszor szívesen tekernék többet is, kb. Velence-kör távban gondolkodva, jó lenne ha ilyen esetben is megfelelően kiszolgálna.

Trekking /MTB vonalat nézegetem, de nem igazán tudok dönteni. Decathlonos 100-150 ezres kategóriákban vannak olyanok amik elvileg mindent tudnak, ami nekem kell, de elég kiábrándító 1-2 értékelés ott.
Használttól kicsit félek, így hogy nem értek hozzá, de azt se zárnám ki.

Valakinek van ilyen esetre javaslata?
En egy kellys cliff10 essel kezdtem. Akkor meg olcsobb is volt. En azt a verziot valasztottam h veszek egy bringat es felszerelem azzal ami kell, es akkor amikor csak siman tekernek egy 30 ast nem kell egy 17 kg os trekkinggel mennem, hanem egy 10-11 kg os cross is jo. Turahoz csomagtarto, tamaszto van pluszban es meg is van a trekkingem. Azert ezt a markat preferaltam mert nagyon kozel a bolt es aszerviz, bar azota talaltqm egy masik szimpatikus szervizt. Ilyen szempontokat vennek figyelembe, ha olyant veszel ami passzol a felhasznalashoz es barmi gond eseten nem kell napokat varni a megoldasra az mar nem rossz.

J. Dee
Kedvenc játékosaid: Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: J. Dee » 2021. március 10., szerda 14:45

Most, hogy ennyire felpörgött a bringa téma :)
Szeretnék én is beruházni egyre, de eléggé minimál infoim vannak, és hiába olvastam el 2-3 oldalnak a "mit vegyél" leírásait, igazán nem találom meg benne a saját esetemet.
Amire használnám az két eset alapvetően:
1. Heti pár alkalommal kertvárosi kényelmes bringázás a családdal (gyerekülés hátra a picinek) aszfalton, 5-10km.
2. Viszont azért párszor szívesen tekernék többet is, kb. Velence-kör távban gondolkodva, jó lenne ha ilyen esetben is megfelelően kiszolgálna.

Trekking /MTB vonalat nézegetem, de nem igazán tudok dönteni. Decathlonos 100-150 ezres kategóriákban vannak olyanok amik elvileg mindent tudnak, ami nekem kell, de elég kiábrándító 1-2 értékelés ott.
Használttól kicsit félek, így hogy nem értek hozzá, de azt se zárnám ki.

Valakinek van ilyen esetre javaslata?
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”

viktor1205

HozzászólásSzerző: viktor1205 » 2021. március 10., szerda 13:41

Süti írta:
viktor1205 írta:
Zavarni nem zavarna, az egyedül bajom, hogy decathlonban nem lehet szép kártyával vásárolni :D
Ha mindenképp berguson, és az S/M jó, akkor inkább ez:
https://www.berguson.hu/merida-scultura-100-2016
Köszi a tippet, sajnos a 188 centimhez az lehet egy kicsit kicsi lenne :D

Leginkább a kerekparcity-t néztem, ott elvileg minden szép kártya zsebet elfogadnak, csak kb semmi sincs raktáron.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. március 10., szerda 13:34

Konkrétan ott tartunk, hogy nincs raktáron 50es meg 34-es tányér, ami lesz, az is Sunrace. :lol: Szóval nem csoda, hogy minden aranyáron van. 3 éve majdnem ennyiért használtan fullkarbon Bianchit kaptam 105öt szettel... :( Még ha használtan is. De szép kártyával ezekre az árakra vagy kb kényszerítve.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. március 10., szerda 12:56

Azért az súlyos, hogy 250 ezer forintért adnak neked egy 2x8-as Shimano Clarist :cens:

Ennyiért használtam már egész jó dolgokat lehet venni..

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. március 10., szerda 12:29

viktor1205 írta:
Zavarni nem zavarna, az egyedül bajom, hogy decathlonban nem lehet szép kártyával vásárolni :D
Ha mindenképp berguson, és az S/M jó, akkor inkább ez:
https://www.berguson.hu/merida-scultura-100-2016
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

viktor1205

HozzászólásSzerző: viktor1205 » 2021. március 10., szerda 10:18

nmate írta:
viktor1205 írta: Ahogy látom itt nagyon pörög a biciklis téma az utóbbi napokban, ezzel kapcsolatban lenne az a kérdésem, hogy ez a bicikli szerintetek mennyire lenne jó?

https://www.berguson.hu/csepel-torpedal ... i-kerekpar

Ilyen 150-200k árketegóriában gondolkodok országútiknál, tehát kezdő/belépő szinten.
Ha nem zavar a decathlon imidzse, inkább ez Triban RC 120.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. március 10., szerda 9:58

viktor1205 írta: Ahogy látom itt nagyon pörög a biciklis téma az utóbbi napokban, ezzel kapcsolatban lenne az a kérdésem, hogy ez a bicikli szerintetek mennyire lenne jó?

Ilyen 150-200k árketegóriában gondolkodok országútiknál, tehát kezdő/belépő szinten.
Ha nem zavar a decathlon imidzse, inkább ez Triban RC 120.

viktor1205

HozzászólásSzerző: viktor1205 » 2021. március 9., kedd 22:47

Ahogy látom itt nagyon pörög a biciklis téma az utóbbi napokban, ezzel kapcsolatban lenne az a kérdésem, hogy ez a bicikli szerintetek mennyire lenne jó?

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 9., kedd 21:47

Valszeg én voltam puhány, mert ha belegondolok rég nem is próbáltam rá nagyobb távokra, csak most vigyáznom kell, elindulok és minden járás határnál a rend éber őrei állnak és várják a jogtalan átlépőket egy zsíros büntetéssel :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 9., kedd 21:44

Süti írta:
wZoLee7 írta:

nem hiszem, szerencsére semmi komoly, laza szalagok, meg kopott mintha 2x ennyi éves lennék :lol: de terhelésnél, pl bringázásnál 60 km körül előjön a fájdalom, igazából már nem is tudom milyen lenne nélküle :lol:
lehet hogy valami nem stimmel akkor. Be vagy csatolva esetleg? Nyeregmagasság? Bringán normális esetben max elfáradnod kellene, még viszonylag rossz térdekkel is.
Jha, ezért kérdem mert térd bajra általában a bicajt mondják hogy jó. Nekem nincs egy keresztszalagom se, balosban az oldal se nagyon, meg a jó öreg porcok és kopás. :kalapos: de tekerest jól viseli. Lekopogom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. március 9., kedd 21:17

wZoLee7 írta:
Realista24 írta:
Mi baja a terdednek? Lehet rosszabb mint az enyém? Létezik olyan? :kalapos:
nem hiszem, szerencsére semmi komoly, laza szalagok, meg kopott mintha 2x ennyi éves lennék :lol: de terhelésnél, pl bringázásnál 60 km körül előjön a fájdalom, igazából már nem is tudom milyen lenne nélküle :lol:
lehet hogy valami nem stimmel akkor. Be vagy csatolva esetleg? Nyeregmagasság? Bringán normális esetben max elfáradnod kellene, még viszonylag rossz térdekkel is.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 9., kedd 21:07

Realista24 írta:
wZoLee7 írta: 70-80 korul qz en terdem vegleg feladna a harcot, 300+, bringaval egyutt temethetnenek is egybol :lol:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. március 9., kedd 19:47

Hja 5 fok alatt nem nagyon érdemes erőltetni, kellemesnek nem kellemes, és jól meg is fázhat a lábad, az ízületeid.

Országúton én is olyan 40-50-et szoktam menni, de (nekem) erős tempóban, 28-29-es átlag 2 mászással együtt.
Idén tervezek hosszabbakat is menni, kicsit nyugisabb tempóban azért.
De új bringám van, ezzel szerintem fogok gyorsulni egy kicsit + végre én is edzettem télen :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 9., kedd 18:47

wZoLee7 írta: 70-80 korul qz en terdem vegleg feladna a harcot, 300+, bringaval egyutt temethetnenek is egybol :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 9., kedd 18:43

70-80 korul qz en terdem vegleg feladna a harcot, 300+, bringaval egyutt temethetnenek is egybol :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 9., kedd 18:34

Süti írta:
Realista24 írta:

Ja, hogy 60-80. Kiszálltam :mrgreen: És mennyi amikor úgy belecsapsz? :mrgreen: Nekem a heti 80-100 megy kb. jobb időkben. Heti egy fix tókör otthonról, az olyan 55 km, aztán mellé egy félkör vagy ha úgy van, két teljes.
A leghosszabb 310 volt, Szuper8, Velencei+Balcsikör egyben, ezt felétek találták ki őrült fehérváriak. :mrgreen: De az már nem esett jól. :lol: Tókör egyébként jó, sokszor megkerültem már én is, Bence hegyet ki ne hagyd. :kalapos:
Jól van, ülj le. Az már kocsival is sok. :kalapos:

Majd ha nem az órával versenyzek, feltekerek. :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. március 9., kedd 18:29

Realista24 írta:

Ja, hogy 60-80. Kiszálltam :mrgreen: És mennyi amikor úgy belecsapsz? :mrgreen: Nekem a heti 80-100 megy kb. jobb időkben. Heti egy fix tókör otthonról, az olyan 55 km, aztán mellé egy félkör vagy ha úgy van, két teljes.
A leghosszabb 310 volt, Szuper8, Velencei+Balcsikör egyben, ezt felétek találták ki őrült fehérváriak. :mrgreen: De az már nem esett jól. :lol: Tókör egyébként jó, sokszor megkerültem már én is, Bence hegyet ki ne hagyd. :kalapos:
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 9., kedd 18:23

Süti írta:
Realista24 írta:
1-2 karika... azaz? :mrgreen:
60-80 kilik, annál több nem igazán esik jól a hidegben. :'( havi 1-2x amíg stabilan hideg van....

nmate írta: Akkor most szabad ide? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bpn 15-20 percekre -5-ben is bringával megyek
Na nekem meg ahhoz kellene egy téli bringa, ami szintén nem panel kompatibilis a helyhiány miatt... :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: