Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. március 11., csütörtök 12:36

Mivel Haaland láthatóan mozdíthatóbb, kisebb a fizuja, olcsóbb és talán több csapat is most be van rá indulva, mint Mbappéra, ezért Haalandra minél előbb rámennék, minél előbb le kéne papíroznunk. Utána ráérünk Mbappé-val szarakodni, hogy ennek ellenére jöjjön hozzánk. Be lehetne neki dobni, hogy ha most hozzuk el, akkor fele akkora fizut tudunk csak adni neki, ha viszont jövőre ingyen, akkor megkapja a nagy lóvét, harcolja ki, hogy maradhasson egy évet, és ne kelljen a lelátón ülnie 1 évig.

Persze fennállna a veszély, hogy erre inkább elmegy máshova, de szerintem ezt a 36 milliós fizut nem fogja senki megadni neki idén 200 milliós vételár mellett. Én jelenleg úgy látom, hogy ő vagy hosszabbít vagy hozzánk jön.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. március 11., csütörtök 11:17

Ha van esze Haalandnak nem megy a Barcába. Neki a Bayern vagy mi lennénk a legjobb választás, talán a City. Mbappe meg egyértelmű ide lenne a legjobb nekünk.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. március 11., csütörtök 10:45

Mester77 írta: Robbantani kell nyáron. Százszor leírtuk már. Legcsodálatosabb dolog lenne evör, ha mindkettő itt kötne ki, de, ha már csak az egyik, az is nagy dolog lenne. Úgy, h közben barcaba nem menne a másik.

Én nagyon élnèm, ha a kis teknős itt lenne, de egyelőre mentalitás alapján a vikinget hoznám ( ha csak egyet lehetne)

De mondom. Mind kettô álom lenne. :sziv:

katalonaiba egyik se mehet
Haaland-ra kell nyáron nekünk is rámenni.
Mbappé vagy jön hozzánk jövőre, vagy hosszabbít a PSG-vel.

Nem örülök Laportának amúgy, sajnos tudja, hogy mit csinál. A gazdasági problémákat sikeres csapattal akarja megoldani, ez a mottója is most.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. március 11., csütörtök 10:37

Robbantani kell nyáron. Százszor leírtuk már. Legcsodálatosabb dolog lenne evör, ha mindkettő itt kötne ki, de, ha már csak az egyik, az is nagy dolog lenne. Úgy, h közben barcaba nem menne a másik.

Én nagyon élnèm, ha a kis teknős itt lenne, de egyelőre mentalitás alapján a vikinget hoznám ( ha csak egyet lehetne)

De mondom. Mind kettô álom lenne. :sziv:

katalonaiba egyik se mehet
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. március 11., csütörtök 10:27

Mester77 írta:

Én még Thiagot olvastam hozzájuk.

A norvég nem szabad, h odamenjen. Azt nem lehet engedni. Haalandnak itt kell játszania!
Thiago-ért fizetniük kellene már, de lehet megint váltana.

Ha Messi megy, akkor a bértömege fedezi a sok ingyen érkező fizuját. Haaland-ot pedig fedezik az eladások és Laporta egyéb pénzügyi ügyeskedése (Laporta bonds)

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. március 11., csütörtök 10:17

Sorrentino írta: Most már több helyen is írják, hogy körvonalazódik Laporta nyári projektje odaát.

Fő célpont Haaland előre mint kezdő csatár, kerüljön bármibe.
Csere csatárnak Agüero (ingyen) ha Messi marad, ha nem akkor Depay (ingyen)

Középpályára Wijnaldum (ingyen)

A védelembe pedig Eric Garcia (ingyen) és Alaba (ingyen) jönne.

Eladások még kérdésesek, de az igazolásokat próbálja minél előbb bebiztosítani.

Én még Thiagot olvastam hozzájuk.

A norvég nem szabad, h odamenjen. Azt nem lehet engedni. Haalandnak itt kell játszania!
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. március 11., csütörtök 10:16

Van ott ambició rendesen.
S az 1.2 milliárdos adóssággal mi lesz?

Tegnap egész jól játszottak amúgy, nem jött össze semmi nekik. De a bajnokságban eléggé belelendültek, és a Sevilla is ügyesen átengedte nekik a kupadöntőt...nyomik :vivo:

Venni könnyű, ha van pénzed, de eladni kicsit nehezebb, remélem ők sem kapnak 2 gombnál többet Coutinho és Griezmannért, ezért fizetik szépen továbbra is a csilliárdokat nekik. Messi is maradjon, kérjen fizu emelést!

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. március 11., csütörtök 10:10

Most már több helyen is írják, hogy körvonalazódik Laporta nyári projektje odaát.

Fő célpont Haaland előre mint kezdő csatár, kerüljön bármibe.
Csere csatárnak Agüero (ingyen) ha Messi marad, ha nem akkor Depay (ingyen)

Középpályára Wijnaldum (ingyen)

A védelembe pedig Eric Garcia (ingyen) és Alaba (ingyen) jönne.

Eladások még kérdésesek, de az igazolásokat próbálja minél előbb bebiztosítani.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. március 10., szerda 19:58

na nem mintha ide majd azert jonne, de azert jol hangzik. :mrgreen:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. március 10., szerda 19:57

Aguero hány meccset játszott az elmúlt két évben? 15? Idén amikor játszott is elég kuka volt.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. március 10., szerda 19:47

'shutterisland írta:es bl-t sem tudtommal
Persze hogy nem, hol nyert volna? :D

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. március 10., szerda 19:42

az a "baj", hogy nem csak a golokban, de az ilyen cselek, kulcspasszok, kialakitott helyzetek mutatokban is mindig elmezony, annyi, hogy iden golpasszokban kevesbe.
szoval kellene egy golvago es egy playmaker is. :sly:

aguerot egyre tobb helyen olvasni, hat sajnos o mar 33 lesz a nyaron, de meg 1-2 szezont megneznem nalunk.

meg mindig felso polcos tamado, a ligaval, nyelvvel nem lenne gondja, szerintem illene a csapatba is, motivacio is lenne eleg (spanyolorszagban semmit sem nyert es bl-t sem tudtommal)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 10., szerda 19:20

Sierra írta: Isten ments h maradjon a törpe. Takarodjon csak el végre a spanyol ligából, a barca meg essen vissza legalább egy kicsit. Vissza is fognak, baromi fog nekik is hiányozni az az évi 25-30 bajnoki gól tőle.
Ennyi röviden és tömören.
Nem illik.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. március 10., szerda 19:06

Isten ments h maradjon a törpe. Takarodjon csak el végre a spanyol ligából, a barca meg essen vissza legalább egy kicsit. Vissza is fognak, baromi fog nekik is hiányozni az az évi 25-30 bajnoki gól tőle.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 10., szerda 18:43

dzsi91 írta: Ez a szurkolói támogatás elég csövesnek hangzik :mrgreen:

Amúgy én örülök laportának,meg hogy messi marad. Nem bírják elengedni a múltat. Még jöjjön csávi edzőnek és élmény lesz őket elverni.
Jelenleg nem úgy nézünk ki, mint akik a jövő világverő alakuta lenne :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2021. március 10., szerda 18:13

Nem jo ha messi marad. Csodbe menni sosem fognak,hiaba utal minden arra. Ugyis megoldjak. Cserebe a jofiu hany bajnoki cimtol fosztott meg minket? 2-3ev mulva is ugyanugy elfogja tenni a goljait az elchek,getafek ellen. Betis,sevilla meccseket meg el fog donteni. Rangadokon meg hiaba szarok,nem azokon nyerik meg a bajnoksagot. Ergo nekunk,mint szurkolok, a klub mint Real Madrid es vetelytars nem jo ha marad. Semmi nem szol ez mellett. Igyis ugyis lesz penzuk igazolni 120-150millas embereket,eddig is volt ezekutan is lesz. Ez a szezon is.. sirva rohogtunk rajtuk aztan kupa dontoznek meg a bajnoksagban is elottunk jarnak. Es igen azert mert mi elbalfaszkodjuk a kicsik ellen, igy volt ez eddig is sokszor, az a szamtalan gol meg amit ő elrak pont arra jo,h bajnoksagokat nyerjenek. Szoval huzzon mar a vereresbe f...ba :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. március 10., szerda 18:05

Ez a szurkolói támogatás elég csövesnek hangzik :mrgreen:

Amúgy én örülök laportának,meg hogy messi marad. Nem bírják elengedni a múltat. Még jöjjön csávi edzőnek és élmény lesz őket elverni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 9., kedd 17:33

A Barcánál az lesz a felállás, hogy Estadio Lionel Messi és ők fognak fizetni Messinek érte. :kalapos:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. március 9., kedd 16:12

Dupla D írta: Én nálunk se lennék a stadion nevének az eladása ellen, ha az fedezné a hitelt. Sajnálom, hogy ez a dolog elakadt. A Bernabéu-t mindenképp megtartottam volna, csak ki lehetett volna egészíteni egy márkanévvel.
Sztem nem tudjuk majd elkerülni, ha továbbra is az elitben akarunk maradni. Lassan mindenki erre az útra lép. A kérdés csak az, h ki mennyit tud leakasztani érte.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. március 9., kedd 16:07

Én nálunk se lennék a stadion nevének az eladása ellen, ha az fedezné a hitelt. Sajnálom, hogy ez a dolog elakadt. A Bernabéu-t mindenképp megtartottam volna, csak ki lehetett volna egészíteni egy márkanévvel.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Vissza: