Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Miezaszarság a médiában megint,hogy emelt fővel esett ki a barsza? csont nélkül kizúgtak 5-2vel,vagy már az is nagy szó ha nem oda vissza verik agyon őket?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
'shutterisland írta:akkor az uj eraban ezek alapjan bappe lesz a messi, haaland pedig a cr, szoval mienk a francia, tietek a norveg.Szerintem Mbappe a tehetségesebb és technikásabb, viszont Haaland mentálisan jobb játékos.
Na mar kezdodik is hogy melyik a technikasabb es a masik nyilvan csak fejben lehet erös.
CR-nèl volt ez gáz, hat az a pali ugy cselezett es melle olyan gyors volt hogy csak na. De ja messi volt a technikasabb, de bezzeg ha CR at oxizta piquet az csak azèrt volt mert izombol meg fejbol megoldotta.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nektek ott van már Ansu Fati, szóval nyugodjatok meg és menjetek csak szépen a süllyesztőbe.'shutterisland írta:akkor az uj eraban ezek alapjan bappe lesz a messi, haaland pedig a cr, szoval mienk a francia, tietek a norveg.Szerintem Mbappe a tehetségesebb és technikásabb, viszont Haaland mentálisan jobb játékos.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Az új érában ti még a 38 éves messivel fogtok hosszabbítani, amikor Mbappe-val és Halanddal mi sorra és szarrá nyerjük magunkat.'shutterisland írta:akkor az uj eraban ezek alapjan bappe lesz a messi, haaland pedig a cr, szoval mienk a francia, tietek a norveg.Szerintem Mbappe a tehetségesebb és technikásabb, viszont Haaland mentálisan jobb játékos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
akkor az uj eraban ezek alapjan bappe lesz a messi, haaland pedig a cr, szoval mienk a francia, tietek a norveg.Szerintem Mbappe a tehetségesebb és technikásabb, viszont Haaland mentálisan jobb játékos.
Szerintem Mbappe a tehetségesebb és technikásabb, viszont Haaland mentálisan jobb játékos. Nem tudnék kettejük között jelenleg dönteni. A jelenlegi Madridba inkább Mbappet hoznám, Haaland meg jövőre Benzema helyére.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en az utobbiban annyira nem is vagyok biztos, inkabb azert tunik annak, mert technikasabb.Mbappé technikásabb, tehetségesebb
bar ez a tehetseg szo eleg nehezen megfogalmazhato dolog.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Csabi írta:de amikor mi rántottuk volna be ingyen alabát, akkor minden szar volt.tubatibi írta: Egyébként, ha a Barcelona ingyen behúzza az Alaba, Agüero párost akkor az azért elég nagy húzás lenne....Mi meg majd berántunk valami dél amerikai tinit.
hagyjuk már.
Haaland vs Mbappé:
Mbappé technikásabb, tehetségesebb, és több poszton is bevethető, de Haalandba én sokkal inkább látom a CR-féle mindent elsöprő mentalitást, és a sikeréhséget. Aztán lehet tévedek. Bármelyik is kerülne ide, nagyon jól járnánk. Ketten együtt, egy csapatban szerintem nem fognak soha se játszani.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
de amikor mi rántottuk volna be ingyen alabát, akkor minden szar volt.tubatibi írta: Egyébként, ha a Barcelona ingyen behúzza az Alaba, Agüero párost akkor az azért elég nagy húzás lenne....Mi meg majd berántunk valami dél amerikai tinit.
hagyjuk már.
Én egyre inkább Haaland felé billenek, őt kell hozni. Bappe majd jövőre, ha ki tudja azt bekkelni, és akarja, de simán benne van a buliban, hogy inkább aláír PSG-hez egy vagyonért, vagy akár elmegy máshova.
Egyébként, ha a Barcelona ingyen behúzza az Alaba, Agüero párost akkor az azért elég nagy húzás lenne....Mi meg majd berántunk valami dél amerikai tinit.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Sorrentino
Logikus lenne, de a valóság sajnos mást mutat.petiamadridista írta: Hazard-Bale duót áldoznám is érte, még a bérkeret sem menne fel így. Hiszen azok 2en együtt keresnek ennyit.
A kérdés: a további igazolások bérezését ez befolyásolja-e.. ugye....
Már annak is örülni kell, ha Bale tartja a mostani formáját és nem sérül megint le. Akkor talán a Spurs megtartaná. Fizetni nem fognak érte, hisz tudják, hogy mi szabadulnánk tőle. A fizuját sem vállalják át egészben hasonló okokból. Bale sem fog aláírni kevesebbért oda, uh a maximum, hogy marad a kölcsön és álljuk a fél fizuját továbbra is. Ez sajnos win-win a Spursnek és Bale-nak is, nekünk meg nincs egyéb jobb opció.
Hazard meg ugyanez. 30 éves már, motiváció nincs, álomfizu biztosított, 2024ig van szerződése. Nyáron újabb esélyt fog kapni, amit a sok sérüléssel indokolnak majd. Jövőre se fog bizonyítani, uh nála is marad a kölcsönadás és álljuk majd a fizuja nagy részét az utolsó 2 évében.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nálunk is vannak nehezítő tényezők, covid, stadion, a bérköltsége egy hazardnak, bale-nek. Bale vszeg eladhatatlan lesz, de jó lenne a keretet is leszűkíteni, ez a van 30 játékosunk és kölcsönadogatunk 7-8-9et nekem sose tetszett. A para mondjuk ott van, ha beleállunk egy nagy átigazolásba meg szerződésbe, aztán agyonrúgják MBappét 3 hónap után, aztán viszlát. Persze ez mindig bennevan, de tényleg az látszik most a piacon, hogy megint egy kétfejű sárkánynak tűnik, csak ahogy adta magát 10-13 éve hogy a fejek hol vannak/hova mehetnek, sokat változott a piac szerkezete.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én megadnám a brutális pénzt.
Hosszútávú szerződést kötnék.
Több mint 5 éveset. 7-8 éveset. Mint ahogy egyes Major sportokban is elő-elő fordulgat ilyesmi. Mire az lejár addig ez a cash már ennyire nem lesz kiugró.
Más nem tudok kitalalni.
Hazard-Bale duót áldoznám is érte, még a bérkeret sem menne fel így. Hiszen azok 2en együtt keresnek ennyit.
Hosszútávú szerződést kötnék.
Több mint 5 éveset. 7-8 éveset. Mint ahogy egyes Major sportokban is elő-elő fordulgat ilyesmi. Mire az lejár addig ez a cash már ennyire nem lesz kiugró.
Más nem tudok kitalalni.
Hazard-Bale duót áldoznám is érte, még a bérkeret sem menne fel így. Hiszen azok 2en együtt keresnek ennyit.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem nyugodtan gondolkodhatunk nettóban. Ennyi lesz az ára. Nincs szűk felső kategóriás játékos a két tinin kívül. Akik vannak, azok 30+. CR, Messi, Lewa, de velük már nem kell úgy számolni, hogy más csapatban jövőt meghatározó szerepet töltenek majd be, innentől kezdve maradt a 2 tini titán.
És miután ennyire gyér a játékosfelhozatal, így ők határozzák majd meg a piacot. Nem számolva sérülést, illetve mentális leépépülést náluk, itt úgy kell számolni, hogy 10+ évre próbálod bebiztosítani a leigazolásukkal a jövődet.
És miután ennyire gyér a játékosfelhozatal, így ők határozzák majd meg a piacot. Nem számolva sérülést, illetve mentális leépépülést náluk, itt úgy kell számolni, hogy 10+ évre próbálod bebiztosítani a leigazolásukkal a jövődet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
A 36 misi az nettó, vagy bruttó???
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Mivel Haaland láthatóan mozdíthatóbb, kisebb a fizuja, olcsóbb és talán több csapat is most be van rá indulva, mint Mbappéra, ezért Haalandra minél előbb rámennék, minél előbb le kéne papíroznunk. Utána ráérünk Mbappé-val szarakodni, hogy ennek ellenére jöjjön hozzánk. Be lehetne neki dobni, hogy ha most hozzuk el, akkor fele akkora fizut tudunk csak adni neki, ha viszont jövőre ingyen, akkor megkapja a nagy lóvét, harcolja ki, hogy maradhasson egy évet, és ne kelljen a lelátón ülnie 1 évig.
Persze fennállna a veszély, hogy erre inkább elmegy máshova, de szerintem ezt a 36 milliós fizut nem fogja senki megadni neki idén 200 milliós vételár mellett. Én jelenleg úgy látom, hogy ő vagy hosszabbít vagy hozzánk jön.
Persze fennállna a veszély, hogy erre inkább elmegy máshova, de szerintem ezt a 36 milliós fizut nem fogja senki megadni neki idén 200 milliós vételár mellett. Én jelenleg úgy látom, hogy ő vagy hosszabbít vagy hozzánk jön.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ikarus93
Ha van esze Haalandnak nem megy a Barcába. Neki a Bayern vagy mi lennénk a legjobb választás, talán a City. Mbappe meg egyértelmű ide lenne a legjobb nekünk.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Sorrentino
Haaland-ra kell nyáron nekünk is rámenni.Mester77 írta: Robbantani kell nyáron. Százszor leírtuk már. Legcsodálatosabb dolog lenne evör, ha mindkettő itt kötne ki, de, ha már csak az egyik, az is nagy dolog lenne. Úgy, h közben barcaba nem menne a másik.
Én nagyon élnèm, ha a kis teknős itt lenne, de egyelőre mentalitás alapján a vikinget hoznám ( ha csak egyet lehetne)
De mondom. Mind kettô álom lenne.
katalonaiba egyik se mehet
Mbappé vagy jön hozzánk jövőre, vagy hosszabbít a PSG-vel.
Nem örülök Laportának amúgy, sajnos tudja, hogy mit csinál. A gazdasági problémákat sikeres csapattal akarja megoldani, ez a mottója is most.
- Mester77
Robbantani kell nyáron. Százszor leírtuk már. Legcsodálatosabb dolog lenne evör, ha mindkettő itt kötne ki, de, ha már csak az egyik, az is nagy dolog lenne. Úgy, h közben barcaba nem menne a másik.
Én nagyon élnèm, ha a kis teknős itt lenne, de egyelőre mentalitás alapján a vikinget hoznám ( ha csak egyet lehetne)
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "