OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 14., vasárnap 8:54

Akkor ennyit a 23-ai nyitásról.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. március 13., szombat 23:53

Manapság már elég sok portál, program, és egyéb van erre, de sokszor mind mást mond.

Ki hol szokott időjárást megnézni, hogy mi várható pár nap múlva?
Valami olyan kéne, ami jó százalékkal el is találja :D
tavaly, ill előtte nyarakon is volt, hogy rosszabb időt mondott, nem mertem elindulni Balcsira, aztán haverék ott voltak, küldtek képet a strandról. XD

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. március 11., csütörtök 15:45

Steve írta:Viszont nem hiszem, hogy valaki a kávégépet, fűtést törné fel.
Erről eszembe jutott a Silicon Valley :lol:

Gilfoyle Hacks Jian Yang's Smart Fridge

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. március 11., csütörtök 13:38

'shutterisland írta:az elso az wtf.
Kicsit modernizaltak :mrgreen:
'shutterisland írta: gondolom ez lenne az "unokazos" csalas kategoria ?
Igen, altalaban valami durva hirrel sokkoljak az embert, es ramenosen ragaszkodnak a penzhez, nem kell nekik semmilyen mas segitseg.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. március 11., csütörtök 12:30

A nigeriai herceg/unokazos csalas is viragkorat eli.
az elso az wtf. :wtf:

ha mar csalasok, kb hetente kapok az utobbi idokben csalo sms-eket meg voicemail-eket, hogy le leszek tartoztatva meg hogy tax elmaradasom van. :lol:

anyam fonoket otthon mo-n ugy huztak be, hogy felhivtak, hogy a fia autobalesezett kulfoldon es sos kell 400 ezret kuldjon, persze azonnal hivta a fiat aki nem volt elerheto es o meg ugy bepanikolt, hogy el is kuldte.
gondolom ez lenne az "unokazos" csalas kategoria ?

Marky

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. március 11., csütörtök 11:57

Steve írta: Szerintem ez a megosztás és online élet mindenkinek a maga egyéni felelősség vállalása. Ha szarsz bele és ész nélkül online-kodsz, akkor vállald a felelősségét. Viszont szerintem megfélemlítve sem kell lenni. Kikapcsolni meg mindig lehet mindent. :)
Persze, a sajat felelosseged, ha benezed akkor te jarsz szarul. A bankkartyas/hitelkartyas csalasok mar evtizedes multra tekintenek vissza, de meg a mai napig rengeteg ember esz nelkul megadja az adatait egy adathalasz oldalon. A nigeriai herceg/unokazos csalas is viragkorat eli.
Lattam mar lefustolo PC-t, mert nem volt evek ota kipucolva es egy kartevo egyszeruen szethajtotta a hatterben futo cryptobanyaszattal. Ahogy IRL sem adod oda a megtakaritasodat a nigeria hercegnek, ugy az online terben is defenziven kell viselkedni. Csak oda nem tornek be, ahova nem akarnak :)
Ha a futesvezerlesed egy harmadik szemely szerveren keresztul fut, akkor barki, aki abba a rendszerbe bejut at tudja venni a vezerlest a te futesed folott is. Kicsit messze kalandozok ezzel, de nem elkepzelhetetlen, hogy ilyen modon benitsak meg energetikailag a jovo kiberhaboruiban az ellenseg energetikai rendszereit :hmmm:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. március 11., csütörtök 11:45

Realista24 írta:
Marky írta:
Az internetre kiengedett haztartasi eszkozokkel vigyaznek. Ha egy vicces kedvu orosz hulyegyerek bejut, komoly anyagi karokat tud okozni.
Az otthoni kamerakkal mar sokan befurodtek.
A villanyfutes szerintem egy ujonnan epult, rendesen szigetelt hazban teljesen jo alternativa, ha a mostani telet nezzuk, akkor komolyabban csak 3-4 heten at volt fagy.
Igen-igen, ezért is nem akarok pl. kamerát bentre, csak a ház elé és mögé. Ott nem látják, ahogy majszolom a kefírt.

Ha a fűtőtesttel szórakozna valaki, akkor azt csak észreveszem, mármint gondolom az appon keresztül láthatom, hogy mi van beállítva mint hőfok, meg az aktuális hőmérsékletet a házban. Szóval ha látom, hogy gebasz van, akkor vagy felülírom, vagy lemegyek a házhoz aztán kihúzom a konnektort.

Kiserik? :mrgreen:
Ezért nem vettem kamerás robotporszívót. :kalapos:

Viszont nem hiszem, hogy valaki a kávégépet, fűtést törné fel. Ha igen akkor meg lelövi az ember a wifi-ről.

Szerintem ez a megosztás és online élet mindenkinek a maga egyéni felelősség vállalása. Ha szarsz bele és ész nélkül online-kodsz, akkor vállald a felelősségét. Viszont szerintem megfélemlítve sem kell lenni. Kikapcsolni meg mindig lehet mindent. :)

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 11., csütörtök 10:15

Amilyen nekem van az mutatja a beállított meg az aktuális hőmérsékletet is. Play áruházban rá kell keresni, Adax wifi a neve és ott vannak képek is (ott angol nyelvű, de tud magyarul is).

Az, hogy mit lehet állítani rajta nem egy bonyolult dolog. Az egész egy full primitív valami, 5000 Ft-ot nem érne, ha nem lenne benne a termosztát. Van egy lemez váz, meg egy fűtőszál középen. Bekapcsolod felizzik a fűtőszál, kikapcsolod, akkor meg kikapcsol. A vázon fölül és alul vannak lyukak, a meleg levegő meg felfelé száll. Amiért fizetni kell, az az, hogy ezt a be-ki kapcsolgatást egy elég érzékeny termosztát végzi, így próbálja a legoptimálisabban kihasználni az energiát.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. március 11., csütörtök 9:44

Mondjuk ha valaki akkora hekker hogy bemegy az otthoni radiátorodra, lehet hogy azt is felül tudja írni, amit te az appban nem, és csinál valami zárlatot, vagy amit akar. Aztán lehet hogy túl sok akciófilmet nézek. :kalapos:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 11., csütörtök 9:36

Marky írta:
kiserik írta:
Jaja. Van egy jó kis applikáció. Ha van folyamatos wifi a kecóban, akkor megy a távvezérlés és még egy pár hasznos dolog.
Az internetre kiengedett haztartasi eszkozokkel vigyaznek. Ha egy vicces kedvu orosz hulyegyerek bejut, komoly anyagi karokat tud okozni.
A villanyfutes szerintem egy ujonnan epult, rendesen szigetelt hazban teljesen jo alternativa, ha a mostani telet nezzuk, akkor komolyabban csak 3-4 heten at volt fagy.
Igen-igen, ezért is nem akarok pl. kamerát bentre, csak a ház elé és mögé. Ott nem látják, ahogy majszolom a kefírt.

Ha a fűtőtesttel szórakozna valaki, akkor azt csak észreveszem, mármint gondolom az appon keresztül láthatom, hogy mi van beállítva mint hőfok, meg az aktuális hőmérsékletet a házban. Szóval ha látom, hogy gebasz van, akkor vagy felülírom, vagy lemegyek a házhoz aztán kihúzom a konnektort.

Kiserik? :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 11., csütörtök 9:28

Marky írta:
kiserik írta:
Jaja. Van egy jó kis applikáció. Ha van folyamatos wifi a kecóban, akkor megy a távvezérlés és még egy pár hasznos dolog.
Azért a wifis fűtőtest nem az a kategória, mint egy ip kamera. Le meg fel lehet venni a fűtést, meg átnevezni a fűtőtestet. Én ettől nem félek, de tény, az internettel mindig óvatosan kell bánni.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Marky

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. március 11., csütörtök 9:04

kiserik írta:
Realista24 írta:

Wifis? Nekem olyan kéne, hogy ha megyünk le, akkor már meleg fogadjon, illetve télen ne menjen mondjuk 8 fok alá a házban.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. március 11., csütörtök 8:16

kiserik írta: Ha minden igaz:

https://vakcinainfo.gov.hu/
Meg is van a reg. Köszi :agree:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 11., csütörtök 8:05

M1Ö írta: Srácok! Melyik a hivatalos regisztrációs oldal a vakcinára? Tudnátok linkelni légyszíves?
Ha minden igaz:

https://vakcinainfo.gov.hu/

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. március 11., csütörtök 7:39

Srácok! Melyik a hivatalos regisztrációs oldal a vakcinára? Tudnátok linkelni légyszíves?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 11., csütörtök 0:33

Realista24 írta:
kiserik írta: Ősszel építettem be a tetőteret, oda vettem Adax wifi norvég paneleket. Még nincs kész teljesen, nem lakjuk, de nekem eddig tetszenek. 2db 1200W-os és egy 750es a fürdőbe. Ha bármi érdekel a hosszú távú tapasztalatokon kívül, akkor állok rendelkezésre.
Wifis? Nekem olyan kéne, hogy ha megyünk le, akkor már meleg fogadjon, illetve télen ne menjen mondjuk 8 fok alá a házban.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. március 10., szerda 20:53

Realista24 írta:

Amúgy ha a ház megfelelően lesz szigetelve, jó a tető és nyilaszarok akkor az rengeteget jelent.
Igyekszünk.
De még a tájékozódás fázisában vagyunk.
Szerencsére úgy néz ki megúszom a hitelt is, max a végén az építkezésnek a babavárót felvesszük.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 10., szerda 20:42

csababarca írta:
kiserik írta:
Kibontottam a dobozból és bedugtam a konnektorba. Vettem hozzá lábakat is, így még nem fúrtam fel a falra. Azóta is működik :D
jaa, bakker, egyszerűbb mint gondoltam:D
csak akkor ki kell találni előre hova telepítenénk.

de örülök, hogy a gázt ki lehet váltani, francnak sem hiányzik arra is éveket várni mire bekötik.
Amúgy ha a ház megfelelően lesz szigetelve, jó a tető és nyilaszarok akkor az rengeteget jelent.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 10., szerda 20:42

kiserik írta: Ősszel építettem be a tetőteret, oda vettem Adax wifi norvég paneleket. Még nincs kész teljesen, nem lakjuk, de nekem eddig tetszenek. 2db 1200W-os és egy 750es a fürdőbe. Ha bármi érdekel a hosszú távú tapasztalatokon kívül, akkor állok rendelkezésre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. március 10., szerda 20:41

kiserik írta:
Kibontottam a dobozból és bedugtam a konnektorba. Vettem hozzá lábakat is, így még nem fúrtam fel a falra. Azóta is működik :D
jaa, bakker, egyszerűbb mint gondoltam:D
csak akkor ki kell találni előre hova telepítenénk.

de örülök, hogy a gázt ki lehet váltani, francnak sem hiányzik arra is éveket várni mire bekötik.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Vissza: