Premier League
- Sorrentino
Re: Premier League
Nah akkor a szezon végén az ágyúsok megveszik Martint 2 csomag szotyiért, Józsi pedig küldi vissza Bale-t sok szeretettel...
A poén, hogy nem lógott ki lefelé a többitől.Realista24 írta: Gareth Bale's game by numbers vs. Arsenal:
0 shots
0 chances created
0 take-ons completed
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lamela piros
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Mourinho kedveli ezt.Realista24 írta: Gareth Bale's game by numbers vs. Arsenal:
0 shots
0 chances created
0 take-ons completed
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gareth Bale's game by numbers vs. Arsenal:
0 shots
0 chances created
0 take-ons completed
0 shots
0 chances created
0 take-ons completed
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azért a Tottenham 1/1 kapura lövése nem rossz így a 60. percben.
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
elég flegma. már a második ilyen rabonás gólja a pl-bentomi_b írta: Lamela rabonás gólja a londoni derbin
92:48
Ödegoal.
-
Odegoard kicsit meg pattant de az övé
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na... Kb 30 éve láttam ilyen gólt utoljára.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Pamela
-
Mi gol volt kec
-
Lamela bepöckölte
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Lamela rabonás gólja a londoni derbin
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Velem az jött szembe, hogy elkezdték a fúú de bátor dolog tőle visszhangokat.. nekem az volt sok, amikor olvastam.. Nekem ezzel kiforgatták a szavait. A jelenséggel van/volt a bajom, nem amit a srác mondott.RaúlCF írta: semmi rossz nincs abban amit mondott.
szabadfordításban a lényeg hogy szerinte egy látszat rutin lett a térdelés és ugyanúgy kapják a rasszista gyalázatot mindegy hogy térdelnek vagy nem."There is no right or wrong decision, but for me personally I feel kneeling has just become a part of the pre-match routine and at the moment it doesn't matter whether we kneel or stand, some of us still continue to receive abuse.
"I know there is a lot of work being done behind the scenes at the Premier League and other authorities to make change, and I fully respect that, and everyone involved.
"I also fully respect my teammates and players at other clubs who continue to take the knee.
"As a society, I feel we should be encouraging better education in schools, and social media companies should be taking strong action against people who abuse others online - not just footballers.
"I now just want to focus on football and enjoy being back playing on the pitch. I will continue to stand tall."
tudja hogy sokat dolgoznak a háttérben és tiszteli a munkájukat.
változatlanul tiszteli azokat akik letérdelnek.
jobb oktatásra van szükség a társadalomban és a facebook meg a többi szemétnek erősebben kell fellépnie azok ellen akik online fröcsögnek.
örül hogy visszatért a sérüléséből és csak a focira akar koncentrálni és büszkén áll a pályán.
szerintem semmi kivetni való nincs ebben. külön jó hogy egy fekete játékos mondta ezeket ki így az sincs rásütve hogy fehér rasszista.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
semmi rossz nincs abban amit mondott.
jobb oktatásra van szükség a társadalomban és a facebook meg a többi szemétnek erősebben kell fellépnie azok ellen akik online fröcsögnek.
örül hogy visszatért a sérüléséből és csak a focira akar koncentrálni és büszkén áll a pályán.
szerintem semmi kivetni való nincs ebben. külön jó hogy egy fekete játékos mondta ezeket ki így az sincs rásütve hogy fehér rasszista.
szabadfordításban a lényeg hogy szerinte egy látszat rutin lett a térdelés és ugyanúgy kapják a rasszista gyalázatot mindegy hogy térdelnek vagy nem."There is no right or wrong decision, but for me personally I feel kneeling has just become a part of the pre-match routine and at the moment it doesn't matter whether we kneel or stand, some of us still continue to receive abuse.
"I know there is a lot of work being done behind the scenes at the Premier League and other authorities to make change, and I fully respect that, and everyone involved.
"I also fully respect my teammates and players at other clubs who continue to take the knee.
"As a society, I feel we should be encouraging better education in schools, and social media companies should be taking strong action against people who abuse others online - not just footballers.
"I now just want to focus on football and enjoy being back playing on the pitch. I will continue to stand tall."
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Fú, sok helyen. dailymail-en (tudom, blikk) videó is van..
Am. én ezt találtam tőle "I feel kneeling has just become a part of the pre-match routine." Erre gondoltam, aztán máshol, több helyen van még előtte-utána is pár gondolat..
Nekem kicsit sok. Egyrészt, hogy már ez sem elég, másrészt, hogy pár helyen úgy írnak erről, hogy úú, milyen bátor dolog tőle...
Am. én ezt találtam tőle "I feel kneeling has just become a part of the pre-match routine." Erre gondoltam, aztán máshol, több helyen van még előtte-utána is pár gondolat..
Nekem kicsit sok. Egyrészt, hogy már ez sem elég, másrészt, hogy pár helyen úgy írnak erről, hogy úú, milyen bátor dolog tőle...
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
nem tudom milyen szövegkörnyezetből lett kivéve az általad idézett rész, de ha ezt mondta, akkor teljesen igaza van, semmi értelme az egésznek ebben a formájábanraul 4 ever írta: Volt már kivesézve ez a Zaha nem térdel a kezdés előtt, mert (egyebek mellett) "már nem jelent semmit, csak rutinból csinálják" téma? ->
Már nem kezd elszaladni a #polkorrektség ló, már teljesen nevetséges lett..
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- raul 4 ever
Volt már kivesézve ez a Zaha nem térdel a kezdés előtt, mert (egyebek mellett) "már nem jelent semmit, csak rutinból csinálják" téma? ->