Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Javaslataitok
Lehet, hogy nálam a probléma, de ötödjére írom meg a kommentet, mert befagy az oldal és nem reagál semmire. De többször volt olyan, h eltűnt a komment fele írás közben.
Mobil, android, chrome.
Mobil, android, chrome.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kikapcsoltam az adblockert a madridistán.d.gergo írta:Gondolom AdBlocker-t használhatsz (vagy nincsenek engedélyezve a megfelelő sütik), emiatt pedig a reklámok betöltését jelző karika végül nem cserélődik a tényleges reklámra, hiszen ez nincs engedélyezve a Te oldaladon. Más tippem nincs, de azért megnézem majd, hogy kód oldalon minden rendben van-e!Anthony írta: Másnál is forog körbe-körbe a sárga karika a reklámok helyett? Gépen, telón, megőrjít!
Milyen eszköz és operációs rendszer, amin tapasztalod a jelenséget? Hátha le tudom tesztelni én is.
Win 10 64 bit van, Firefox 86.0.1
De telón is ugyanez, ott nincs is adblockerem, Android 10, Chrome 89.0.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Telefon, Google Chrome. Forog. Nem zavar, mert nincs hirdetés. Nincs AdBlock.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Android Chrome.d.gergo írta: Köszi a visszajelzést! És bocsi, egy fontos kérdést kihagytam (bárkinek szól, aki tapasztalta a lent jelzett jelenséget): milyen böngésző? (Oprendszeren kívül ez is fontos infó)
Köszönöm mindenkinek az észrevételeket!
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Win10 Chrome,IOS Safarid.gergo írta: Köszi a visszajelzést! És bocsi, egy fontos kérdést kihagytam (bárkinek szól, aki tapasztalta a lent jelzett jelenséget): milyen böngésző? (Oprendszeren kívül ez is fontos infó)
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Win10 firefox.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Chrome. Mobilon és gépen is. Gépen van ad block, telón nincs, de ugyanaz a helyzet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Nálam is forog, win10 Opera böngészővel (beépített adblock-kal).
Android telefonon ha a telefonra szánt honlap verziót nézem akkor minden rendben, de ha átváltok a Desktop site-re akkor ott is forog, pedig ott nincs ad block ha jól sejtem.
Android telefonon ha a telefonra szánt honlap verziót nézem akkor minden rendben, de ha átváltok a Desktop site-re akkor ott is forog, pedig ott nincs ad block ha jól sejtem.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Köszi a visszajelzést! És bocsi, egy fontos kérdést kihagytam (bárkinek szól, aki tapasztalta a lent jelzett jelenséget): milyen böngésző? (Oprendszeren kívül ez is fontos infó)
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
nekem fut az adblocker de betölt a reklám 1 mp-en belül windows10d.gergo írta:Gondolom AdBlocker-t használhatsz (vagy nincsenek engedélyezve a megfelelő sütik), emiatt pedig a reklámok betöltését jelző karika végül nem cserélődik a tényleges reklámra, hiszen ez nincs engedélyezve a Te oldaladon. Más tippem nincs, de azért megnézem majd, hogy kód oldalon minden rendben van-e!Anthony írta: Másnál is forog körbe-körbe a sárga karika a reklámok helyett? Gépen, telón, megőrjít!
Milyen eszköz és operációs rendszer, amin tapasztalod a jelenséget? Hátha le tudom tesztelni én is.
IOS-en nem tölt be a reklám csak üres marad a helye
- e.gergo
- Kapcsolat:
Gondolom AdBlocker-t használhatsz (vagy nincsenek engedélyezve a megfelelő sütik), emiatt pedig a reklámok betöltését jelző karika végül nem cserélődik a tényleges reklámra, hiszen ez nincs engedélyezve a Te oldaladon. Más tippem nincs, de azért megnézem majd, hogy kód oldalon minden rendben van-e!Anthony írta: Másnál is forog körbe-körbe a sárga karika a reklámok helyett? Gépen, telón, megőrjít!
- Remy
- Kapcsolat:
Igen.Anthony írta: Másnál is forog körbe-körbe a sárga karika a reklámok helyett? Gépen, telón, megőrjít!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Másnál is forog körbe-körbe a sárga karika a reklámok helyett? Gépen, telón, megőrjít!
Lehet elsősorban(amíg nem jön más által visszajelzés) elég a végeredmény megtippelése. Pontos eredmény találata 3pont, győztes/vesztes/döntetlen eltalálása 1pont.d.gergo írta:Fű, még blog.hu-n volt az oldal mikor próbálkoztunk ilyennel, azóta nem volt.69erssam írta: Kerestem rá a topicban, de nem találtam csak több éves bejegyzést, esetleg tervben van tippjáték létrehozása? Fordulónként megtippelni az összes meccset, táblázat a felhasználók tippjeiről.
Viszont közeli tervben van ennek a visszavezetése, csiszolok éppen pár elvi kérdést mielőtt nekiesek a fejlesztésnek. Ha van esetleg bármilyen extra kívánság ezzel kapcsolatban, azt örömmel fogadom
Mikre szeretnétek majd tippelni? Van a végeredményen kívül bármi más, amit érdemesnek találnátok egy ilyen játékhoz bevezetni?
Időpontot nem tudok jelenleg még mondani, de (legrosszabb esetben) következő szezontól biztosan lesz már ilyen feature nálunk.
Esetleg felhasználók pontszámainál lehetne több táblázat vagy oszlop, például össz pontszám, össz pontos eredmény eltalálása, megtett fogadások száma. Esetleg szezon elején lehetőség megtippelni a bajnokot/gólkirályt.
Szerintem egy egyszerűbb megvalósítás is pozitív élmény lehet a felhasználónak.
Persze evés közben jön meg az étvágy, hátha másnak van még vagy lesz még ötlete
Esedékes már csak úgyis a köv szezontól lehetne
- e.gergo
- Kapcsolat:
Fű, még blog.hu-n volt az oldal mikor próbálkoztunk ilyennel, azóta nem volt.69erssam írta: Kerestem rá a topicban, de nem találtam csak több éves bejegyzést, esetleg tervben van tippjáték létrehozása? Fordulónként megtippelni az összes meccset, táblázat a felhasználók tippjeiről.
Viszont közeli tervben van ennek a visszavezetése, csiszolok éppen pár elvi kérdést mielőtt nekiesek a fejlesztésnek. Ha van esetleg bármilyen extra kívánság ezzel kapcsolatban, azt örömmel fogadom
Mikre szeretnétek majd tippelni? Van a végeredményen kívül bármi más, amit érdemesnek találnátok egy ilyen játékhoz bevezetni?
Időpontot nem tudok jelenleg még mondani, de (legrosszabb esetben) következő szezontól biztosan lesz már ilyen feature nálunk.
Kerestem rá a topicban, de nem találtam csak több éves bejegyzést, esetleg tervben van tippjáték létrehozása? Fordulónként megtippelni az összes meccset, táblázat a felhasználók tippjeiről.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Bravód.gergo írta: Na meg is vagyok, a rend kedvéért.
Köszi
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- e.gergo
- Kapcsolat:
Na meg is vagyok, a rend kedvéért.
Ugyis csak a kezdő kell megnevezni, Zidane meg úgysem rak kezdőbe Castillast.
- e.gergo
- Kapcsolat:
Sajnos nem készültem fel rá, hogy "külsősökkel" is fel kellene tölteni az adatbázist, ezért a mágnestábla jelenleg csak a felnőtt keret hivatalos tagjait kezeli. Felvettem a teendők közé az egyedi bővítés lehetőségét, igyekszem mihamarabb megoldanih3x0r írta: A Getafe elleni magnestabla resznel csak 13 jatekos van, a Castillasok hianyoznak.