Ramos még biztos nem.....soha senki nem hagyott még ki tizenegyest.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Kommentáld a híreket
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
wow, kihagyott egy tizenegyest, soha senki nem hagyott még ki tizenegyest.Én is linkeltem a dél-amerikai topicba Hol van ilyenkor hehe, hogy megmagyarázza, hogy abban a helyzetben nem is Pato volt a ludas, hanem Dida.
totti, cassano ugyanilyeneket művelt, pirlotól is láttam hasonlót.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Én se nézek sok Juve meccset, de szerintem sincs sok keresnivalója itt Vidalnak. Tudásával még nem lenne baj, de ez a mentalitást!
Azért jövő ősszel ilyen arcokkal nekimenni egy szezonnak: hátul-Ramos, Pepe; középen-Vidal; elől-Suárez....
Szerintem lenne egy-két csapat, amelyik ki sem merne állni!
Azért jövő ősszel ilyen arcokkal nekimenni egy szezonnak: hátul-Ramos, Pepe; középen-Vidal; elől-Suárez....
Szerintem lenne egy-két csapat, amelyik ki sem merne állni!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Sok Juve meccset nem nézek, de ha Vidal ezt tudja, akkor maradjon csak Torinóban, Pogba viszont csomagljon.
Mindezt írom úgy, hogy nagyjából 40-50 millióra lövik be az árát úgyis.
Mindezt írom úgy, hogy nagyjából 40-50 millióra lövik be az árát úgyis.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Már 2 évvel ezelőtt el kellett volna hozni. A Juve aprópénzért vette. Pereznek most már egy pöppet többe fog kerülni.tubatibi írta:Vidal nem szárkózik el egy esetleges Real Madridba igazolástól !
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
in fact:tubatibi írta:Vidal nem szárkózik el egy esetleges Real Madridba igazolástól !
http://eurosport.yahoo.com/news/liga-vi ... --sow.html
és még nem írta alá a hosszabbítást és most gondolom vár egy Real ajánlatra
mindenesetre nagyon meg kell húznod magad, fiam, ha te itt akarsz játszani, ez nem favágó juve anymore (bár, ha Pepe is megtalálta a helyét itt az ő egyéniségével.... )
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Vidal nem szárkózik el egy esetleges Real Madridba igazolástól !
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Amúgy ha megnézed nem is a beszámolóra reagáltam, hanem az egyik fórumtárs hsz-ére Azt még mikor megírtam a hsz-m még el sem olvastam.istimester írta:Hol volt a beszámolóban, hogy a gól Casillas hibája?
Olyan dolgokat láttok a szövegbe, amelyek ott sincsenek.
Hosszú előzetes lesz, szóval eljöhetnél ide is kifesteni a szobám, ha nagyon profi vagy benneR.M.C.F írta:sszehányom magam ha hallgatom őket....inkább kimegyek és kifestem a melléképületet minthogy ezeket hallgassam.
Én is linkeltem a dél-amerikai topicba Hol van ilyenkor hehe, hogy megmagyarázza, hogy abban a helyzetben nem is Pato volt a ludas, hanem Dida.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Az nagyszerű Remélem, Puhl is ott lesz, aztán megint összeszólalkoznak.TBone írta:érdemes lesz majd nézni a sok barca drukkert a sport 1 studiojában, a zuhanyhiradóban szó lesz a clasicoról is természetesen: taktikus sándor in da house
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
TBone írta:érdemes lesz majd nézni a sok barca drukkert a sport 1 studiojában, a zuhanyhiradóban szó lesz a clasicoról is természetesen: taktikus sándor in da house
Összehányom magam ha hallgatom őket....inkább kimegyek és kifestem a melléképületet minthogy ezeket hallgassam.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Hűha. Ez talán még akkor is elakad Dida lábaiban, ha előre elvetődik.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
érdemes lesz majd nézni a sok barca drukkert a sport 1 studiojában, a zuhanyhiradóban szó lesz a clasicoról is természetesen: taktikus sándor in da house
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Hol volt a beszámolóban, hogy a gól Casillas hibája?besteve7 írta:Hát ha ez gól Casillas hibája, én felszállok az űrbe. Lassan tényleg csinálhat akármit...
Olyan dolgokat láttok a szövegbe, amelyek ott sincsenek.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
De ha jól emlékszem,a 2004-es olimpián sem védett egy percet sem...Realista24 írta:Olimpiai bajnok volt, felnőtt válogatott egyszer sem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Vagy nincs kipattanó, mert nem is védi ki.... Vagy már a beadást megfogja.... Vagy a védelmet jobban irányitja, és nem tudja elrugni Llorente...Anthony írta:Én pedig ki merem jelenteni, hogy azt a fejest Lopez fogta volna, nem lett volna semmiféle kipattanó. Na most akkor mi van?
Vagy sorolhatnám még, de nem tudhatod,h. mi lett volna.
Mindig az a jobb, aki a kedvencünk, vagy aki nem játszik, vagy akit megakarunk venni(pár youtube-os video alapján).
Ez itt a felfogás.
+1besteve7 írta:Tudom,hogy lassan Casillas válik a főellenséggé, de azért nézzük már meg azt az esetet.Legkisebbtobi írta:3. Mi az hogy hatalmasat vedett? Full gyenge kiszoritott helyzetbol fejelt labdat odauti az ellenfelnek...
1. Teljesen üresen fejelhet Pogba, aki abból a helyzetből a legjobb megoldást választotta.
2. Casillas a másik oldalról sasszészik átfelé, valamint a labda meg is pattan előtte, nem azt mondom, hogy emberfeletti bravúr, de eléggé résen kellett lenni.
3. Kiüti, majd a szintén üresen álló LLorente elé kerül, aki bevágja.
Hát ha ez gól Casillas hibája, én felszállok az űrbe. Lassan tényleg csinálhat akármit...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én pedig ki merem jelenteni, hogy azt a fejest Lopez fogta volna, nem lett volna semmiféle kipattanó. Na most akkor mi van?
Megértem. De aki nem látta a meccset, másképpen fogja értelmezni a szavait, mint pl te, vagy én, akik tudják,h. hogyan is volt pontosan.pavel írta:Mentamas! Nem akarom védeni Istit (meg tudja ő védeni magát), de miért ne legyen elfogult? Hmmm? Te is az vagy, ez nem egy szaklap, nem egy polkorrekt weblap...Sz'al lehet vele egyet érteni vagy nem, de el kell fogadni mint véleményt...
Amúgy én sem úgy vetteh, hogy Casillas odaütötte...