Megy a meccs!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Megy a meccs!
Courtois
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem tud a befejezésre koncentrálni a stressz meg a nyomás miatt.kiserik írta: Szerintem Vinit gyermekkorában rendre megpöcörőzték az idősebb, pattanásos ducigyerekek, mikor gólt lőtt és tudat alatt nem tud ettől a félelemtől szabadulni. Egyszerűen nem hiszem el, hogy nincs egy ember a csapatnál, aki tudna ezzel foglalkozni.
Szerintem Vinit gyermekkorában rendre megpöcörőzték az idősebb, pattanásos ducigyerekek, mikor gólt lőtt és tudat alatt nem tud ettől a félelemtől szabadulni. Egyszerűen nem hiszem el, hogy nincs egy ember a csapatnál, aki tudna ezzel foglalkozni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Bigbenz ures kapura kapufara fejelesere nem hoborgunk ?
___Samy___ írta:Hogy jön ez ide? 6 meccs óta nem lőtt kapura sem, nekem ettől lejjebb nincsen.Hege írta:
Majd ha rúgott annyi gólt, és olyanokat( és itt nem csak arra gondolok, hogy mekkorák voltak) mint Asensio kopogtassatok az ajtón legyszi.
Az egyik balfaszt veditek, a másikat fikazzatok. Közben egyiknek se lenne keresnivalója itt. De a Pados egyelőre picit többet tett le az asztalra itt. Akkor is ha szar.
Egyetértek vele, hogy nincs helye a kezdoben de azt mondani hogy Vini cipofuzojet se kötheti be. Please.
Ő egy jól összerakott csapatban tudott hozni egy nagyon jó szintet, fontos gólokkal, golpasszokkal. Az elmúlt két évben egy nagy nulla, de abban az Asensioban mindig is több tehetség lesz mint ebben a brazilban.
Ismétlem, nem kerdojelezem meg, hogy most haszontalan.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Asensio meg a góllövés, annyit , és olyanokat?Hege írta:Majd ha rúgott annyi gólt, és olyanokat( és itt nem csak arra gondolok, hogy mekkorák voltak) mint Asensio kopogtassatok az ajtón legyszi.Kerlon írta:
+1, Vini kihozza zéróra, Asensio -1
tökéletes egyensúly ez a komment
Az egyik balfaszt veditek, a másikat fikazzatok. Közben egyiknek se lenne keresnivalója itt. De a Pados egyelőre picit többet tett le az asztalra itt. Akkor is ha szar.
Micsoda?
Kit fikáznak, kit védenek?
Vinicius is szarrá lett már itt a fórumon oltva, kit védenek?
Miről beszélsz?
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Hogy jön ki a 0?1.meccsen az ő gólpassz értékű passzából lett a piros es most is a helyzeteink 80%at neki köszönhetjük.Kerlon írta:+1, Vini kihozza zéróra, Asensio -1ziro4vr írta: Dehogy akkora nulla mint Asensio. Asensio mínusz akkor, ha már a skálánál tartunk.
Legtobb helyzet-legrosszabb kihasználás=0? szerencsére tényleg néha másra jön ki a vége és akkor bőven van haszna ezeknek
Igen, szegenyt tenyleg megsajnalja az ember. Az ocsem szava jarasaval: jajj a csóriSteve írta:b3tman írta:
Pedig esszel kulsozte el, tudatosan. Maradjunk annyiban, hogy az o eseteben mindenki annak orul ha elbassza es itt hoborog. Mas eseteben azert ez kozel sincs igy.
Hát én qvára nem örülök az biztos. Örülni akkor örültem amikor meglódult és betört és végre valami válatlan volt.
A fene se akarja azt nézni, hogy balul sül el minden neki. Én teljesen komolyan sajnálom. Szerencsétlen srác fut, hajt, küzd a maga módján.. de ez lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára b3tman 2021. március 16., kedd 22:27-kor.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Helyenként azért előhúzzák a srácok a focót.Realista24 írta: Ez gyönyörű támadás volt.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Gazellák...
- ___Samy___
Hogy jön ez ide? 6 meccs óta nem lőtt kapura sem, nekem ettől lejjebb nincsen.Hege írta:Majd ha rúgott annyi gólt, és olyanokat( és itt nem csak arra gondolok, hogy mekkorák voltak) mint Asensio kopogtassatok az ajtón legyszi.Kerlon írta:
+1, Vini kihozza zéróra, Asensio -1
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez gyönyörű támadás volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
b3tman írta:Pedig esszel kulsozte el, tudatosan. Maradjunk annyiban, hogy az o eseteben mindenki annak orul ha elbassza es itt hoborog. Mas eseteben azert ez kozel sincs igy.Steve írta: Én teljesen komolyan elkezdtem sajnálni Vinit.
Komolyan az ember megörül, hogy na szerencsétlen elszenvedi magát a kapuig, tök szépen csinálja..erre 3méterről is elcseszi. A faxért nem rúgja már be. Hős lehetett volna..erre megint.Szerencsétlen gyerek tényleg be van oltva a foci ellen.
Ramos reakciója milyen komoly volt.
Hát én qvára nem örülök az biztos. Örülni akkor örültem amikor meglódult és betört és végre valami válatlan volt.
A fene se akarja azt nézni, hogy balul sül el minden neki. Én teljesen komolyan sajnálom. Szerencsétlen srác fut, hajt, küzd a maga módján.. de ez lesz.
Majd ha rúgott annyi gólt, és olyanokat( és itt nem csak arra gondolok, hogy mekkorák voltak) mint Asensio kopogtassatok az ajtón legyszi.Kerlon írta:+1, Vini kihozza zéróra, Asensio -1ziro4vr írta: Dehogy akkora nulla mint Asensio. Asensio mínusz akkor, ha már a skálánál tartunk.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Faust elotte mar leirta ezt, az jobb volt.Sierra írta:BlancoMark írta: Idiota minek rugta fel, ugyis kihagyta volna
Ez a nap kommentje
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mi volt ez a puszi, jo hogy nem 3, mint ahogy mi csináltuk a megyeiben.
Nem illik.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Jó Vini ma, direkt figyeltem a gyereket.
Elsőben is ott voltunk veszélyesebbek, odaát semmi, egy Benzema akcióra emlékszem meg LV egyszer kavarta be az ellent, azt se a szélen.
Vini köténnyel kezdett, nem egyszer el is ment védők mellett amiből lehetőség adódott a szélen. Visszatámadott az ellenfélre.
Másodikban is mikor begyalogolt majdnem a kapuba, most az előbb... saját térfelünkről hajtotta az ellenfelet. Most is lehajrázza a védőket..amiből tizi lett . Ramos szerencsére bebaszta.
Asensio mehet a francba. Legalább annyit szaladna mint "ez".
A gyerek kezd magával valamit, amiből még bármi is lehet, ha nem neki kell belőnie.
Ez van, lesz jobb is remélem.
Elsőben is ott voltunk veszélyesebbek, odaát semmi, egy Benzema akcióra emlékszem meg LV egyszer kavarta be az ellent, azt se a szélen.
Vini köténnyel kezdett, nem egyszer el is ment védők mellett amiből lehetőség adódott a szélen. Visszatámadott az ellenfélre.
Másodikban is mikor begyalogolt majdnem a kapuba, most az előbb... saját térfelünkről hajtotta az ellenfelet. Most is lehajrázza a védőket..amiből tizi lett . Ramos szerencsére bebaszta.
Asensio mehet a francba. Legalább annyit szaladna mint "ez".
A gyerek kezd magával valamit, amiből még bármi is lehet, ha nem neki kell belőnie.
Ez van, lesz jobb is remélem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2021. március 16., kedd 22:23-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Sorrentino
Nah, a továbbjutással az eddigi BL pénz már fedezné Hambi és a Vadló idei fizuját. Juhééé
Hat maradjunk annyiban, hogy aszkenszao be sem kothetne Vinicius cipofuzojet, pedig vilagtalan o is. De legalabb hajt mint az allat, profitalunk belole neha.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Faust 2021. március 16., kedd 22:20-kor.