Egy 6,6 kW-os (24 tábla), Fronius Symo 10-es (a bővíthetőség miatt) inverterrel.Realista24 írta:Milyen rendszered van amúgy?kiserik írta:
Nekem a napelemek váza azzal van rögzítve, bár gondolom az kicsit nagyobb, mint a kerítéshez való. 4 ember kellett letekerni, de baromi stabil. Nálunk agyagos barna erdőtalaj van.
OFF
Re: OFF
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
BlancoMark írta:Ez hogy jon ide?
Az volt a hülye aki annyit fizetett neki.
El Sie7e írta:
nem tudom sajnálni a fejős janitp.csabi1 írta: Most olvasom hogy Hrutkát kirúgták a Spilertől,mert kiállt a szivárvány családok mellett.
Látom nem jött át a dolog.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Úgy hogy Hrutka Jánosról van szó vagy talán tévedek?!BlancoMark írta:Ez hogy jon ide?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Süti
Ez is egy nappal a kirúgás után lehozott cikk, mókásak ezek a karaktergyilkosságok. Vagy inkább szánalmasak.
- írom ezt úgy, hogy legkevésbé se érdekel Hrutka.
- írom ezt úgy, hogy legkevésbé se érdekel Hrutka.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- BlancoMark
Ez hogy jon ide?El Sie7e írta:nem tudom sajnálni a fejős janitp.csabi1 írta: Most olvasom hogy Hrutkát kirúgták a Spilertől,mert kiállt a szivárvány családok mellett.
- El Sie7e
nem tudom sajnálni a fejős janitp.csabi1 írta: Most olvasom hogy Hrutkát kirúgták a Spilertől,mert kiállt a szivárvány családok mellett.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Milyen rendszered van amúgy?kiserik írta:Nekem a napelemek váza azzal van rögzítve, bár gondolom az kicsit nagyobb, mint a kerítéshez való. 4 ember kellett letekerni, de baromi stabil. Nálunk agyagos barna erdőtalaj van.Realista24 írta: Talajcsavar tapasztalat van valakinek? Keriteshez.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most olvasom hogy Hrutkát kirúgták a Spilertől,mert kiállt a szivárvány családok mellett.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ah, nem. 70-90 centi. Telek elválasztó. Telek végébe meg max másfél méter.Kerlon írta:Kérdezd meg, akitől veszed, szélterhe kerítésnek nem nagy van, ha nem feded valamivel, szerintem tuti eleg, ha a homokos talaj nem jelent nagy problemat.Realista24 írta: 90 centist néztem azt meg lejjebb nyomatnam, bele az oszlop, aztan arra a kerítés. Semmi extra igény nincs. Kerítés sem lesz semmi különleges.
Talán az homokos, laza, ezért gondoltam hogy minél lejjebb kellene menni vele.
Betonozni nem akarok.
Gondollm 1,8-2mnél magasabb sem lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kérdezd meg, akitől veszed, szélterhe kerítésnek nem nagy van, ha nem feded valamivel, szerintem tuti eleg, ha a homokos talaj nem jelent nagy problemat.Realista24 írta: 90 centist néztem azt meg lejjebb nyomatnam, bele az oszlop, aztan arra a kerítés. Semmi extra igény nincs. Kerítés sem lesz semmi különleges.
Betonozni nem akarok.
Gondollm 1,8-2mnél magasabb sem lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
90 centist néztem azt meg lejjebb nyomatnam, bele az oszlop, aztan arra a kerítés. Semmi extra igény nincs. Kerítés sem lesz semmi különleges.
Betonozni nem akarok.
Betonozni nem akarok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Múltkor statikus tervezett be egy kb. 40 m2 területű, zártszelvény szerkezetű, trapézlemez borítású féltetőt, aminek a lábai talajcsavarral voltak rögzítve. Szerintem egy kerítést ennek függvényében simán kell tartania, ha nincs nagyon alálőve. .Realista24 írta: Talajcsavar tapasztalat van valakinek? Keriteshez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nekem a napelemek váza azzal van rögzítve, bár gondolom az kicsit nagyobb, mint a kerítéshez való. 4 ember kellett letekerni, de baromi stabil. Nálunk agyagos barna erdőtalaj van.Realista24 írta: Talajcsavar tapasztalat van valakinek? Keriteshez.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Talajcsavar tapasztalat van valakinek? Keriteshez.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
És tényleg ott van minden. Örök hálám üldözni fog.El Sie7e írta: Korábban volt szó itt off-ban az fb-n elrejtett chatekről ha jól emlékszem
egy ideje már a képeket sem mutatta külön fülön telefonon egy-egy beszélgetésben, de pár napja visszajött ez a funkció
gondoltam megnézem már akkor gépről, hogy az üzeneteken belül az elrejtett chat-eket mutatja-e?! és most már ott vannak, akinek fontos volt, javaslom nézzen rá
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- El Sie7e
Korábban volt szó itt off-ban az fb-n elrejtett chatekről ha jól emlékszem
egy ideje már a képeket sem mutatta külön fülön telefonon egy-egy beszélgetésben, de pár napja visszajött ez a funkció
gondoltam megnézem már akkor gépről, hogy az üzeneteken belül az elrejtett chat-eket mutatja-e?! és most már ott vannak, akinek fontos volt, javaslom nézzen rá
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Madridom mépében nem csalódik az ember szokás szerint
Köszi srácok a tippeket, volt itt egy-kettő amit nem néztem tegnap és baromi jó volt, hogy ajánlottátok.
Több ilyen videót azt hiszem nem szabad néznem mert 36évesen olyan leszek, mint valami öregember, hogy leülök “régi” focit nézni és utána sírva fakadok a mai mezőnyt látva ..de milyen játékosokat láthattunk korábban
Köszi srácok a tippeket, volt itt egy-kettő amit nem néztem tegnap és baromi jó volt, hogy ajánlottátok.
Több ilyen videót azt hiszem nem szabad néznem mert 36évesen olyan leszek, mint valami öregember, hogy leülök “régi” focit nézni és utána sírva fakadok a mai mezőnyt látva ..de milyen játékosokat láthattunk korábban
Bakker tényleg. Ez nálam is vitt mindent, köszi hogy beraktad, 1000 éve nem láttam. Még mindig kurva jó. Tök jól megcsinálták az egészet.